bioenergetik
bionergetik dela zastonj.
Kdor računa, ni pravi bioenergetik.
Po uspešnem zdravljenju, mu lahko ozdravljeni da kakšno donacijo, po svoji želji, ker tudi nenavezano dajanje denarja je karmično zelo dobro.
Ne sme pa ga zahtevati. Poleg tega od revnih ljudi sploh ne bi smel vzeti.
Sam sem tudi dal nekaj tečajev čez, ker so mi rekli, da imam veliko moč za bioenergijo, pa me je ta izžela, zato tega ne počnem več. Edino, če kdo res potrebuje, ampak NIKOLI ne zahtevam plačila.
[email protected]
Takole zaračunavanje je popolnoma v nasprotju s celotno filozofijo bioterapevtskega zravljenja. Pravi biotrerapevt nima cenika. Zahvališ se mu za zdravje (ki mimogrede nima cene!!!!) z zneskom ali drugim dejanjem po svojih zmožnostih. Nekateri več. Drugi manj. Po zmožnostih. Javna obajva cenika takoj implicira, da revni niso dobrodošli, kar pa je poponoma v neskladju s filozofijo zdravilcev. Zdravje je za vse.
Odgovor: Kdor računa,ni pravi bioenergetik? Torej tisti človek,ki drugim ljudem ponudi celo svoje življenje,nikoli nima dopusta,ker si ga zaradi bolezni drugih,ali zaradi svoje izčrpanosti ne more privoščiti,nima druge zaposlitve in šest lačnih ust doma,ki jih mora nekako preživeti.Lepo se je naslanjat z takšnimi izjavami,če nimaš pojma o življenju..nekaterim je pač lahko,gledajo na svojo korist,svojo življenje,oddelajo svoj službeni čas,in brez skrbi gredo domov,k svojim dragim,celo čas imajo ocenjevati nekoga,ki ga sploh ne poznajo zaradi denarja? A se vi ljudjee,sploh zavedate,kakšna odrekanja so potrebna,in kolikšni napori,da se 24 ur na dan, 7 dni v tednu ukvarjaš z hudimi boleznimi, psihičnimi težavami, pritiski,in koliko energije je za to potrebno? Včasih se mi sami, še s svojimi težavami neznamo soočati,ne da bi se istočasno ubadali še s tisočimi drugimi. Zaradi tistih dobrih ljudi,ki se tega zavedajo,takšni bioenergetiki sploh še obstajajo.
In še ena stvar,za vse tiste pametne,ki jim je zaračunavanje v nasprotju s celotno filozofijo bioterapevtskega zdravljenja.Pa vi poskušajte živeti iz dneva v dan,brez dodatnega zaslužka,preživljajte svoje družine in se predvsem ukvarjajte v dobrobit drugim,ne sebi..Me pač zanima, koliko od vas, bi vas bilo pripravljenih,živeti brez dopustov in prostih vikendov z svojo družino,brez hobijev,se dnevno ukvarjati z težkimi boleznimi in bi vam največje veselje bilo predvsem narisati nasmeh nekomu,ki ga sploh ne poznaš in ga sprejmeš za svojega.Poleg tega plačati vse račune,prihajati domov ob jutranjih urah,spati 4 ure na dan in se zjutraj nasmehniti otroku,z mislijo,koliko stvari zamujaš,ker skušaš pomagati drugim.
Pa se bom še jaz malo oglasila… Resnično me boli, ko vidim in prebiram vse tiste, ki zahtevate, da je takšno zdravljenje brezplačno. Ali se sploh zavedate koliko truda, lastnega žrtvovanja in energije je potrebno za kaj takšnega??? Jaz mislim, da nobeno takšno zdravljenje nima dovolj visoke cene. Zamislimo si, koliko na mesec in vsa leta plačamo zdravstvenega zavarovanja in ko resnično kaj rabimo, nas pošiljajo od vrat do vrat…
Sama osebno poznam G. VESELJKA IN HVALA, DA TAKŠNI LJUDJE ŽIVIJO IN NAM POMAGAJO!!!
Sploh si ne znam in niti nočem predstavljati kako bi bilo, če ne bi prišla z njim v stik moja družina, starši in brat…POSTAL JE NAŠ NAJBOLJŠI PRIJATELJ IN ZAVEZNIK.
Ne morem pozabiti besed: Jaz ne grem na dopust, ker bi imel slabo vest. da bi me morda kdo potreboval, ko bi jaz plaval v morju…
Zdaj se pa malo zamislite, koliko je takih, ki so kaj takega pripravljeni narediti? Ki svoje življenje dajejo pravzaprav drugim…?
In še nekaj… Ljudje, res se zamislite, preden kaj napišete…Naj bo to glede denarja ali česar koli drugega…
In tako kot je bilo zgoraj že zapisano, Veselko Rimele še nikogar ni odslovil zato, ker ni imel denarja, kvečjemu je prenaročil, ker je dolga čakalna vrsta.
Zakaj pa je dolga čakalna vrsta? KER NAS JE OGROMNO IN IGROMNO TAKIH, KI VERJAMEMO V NJEGA IN NJEGOVO MOČ.
Jaz se ne strinjam, saj je tudi denar le simbol za energijo. Meni sploh ni logično, da bi morali ljudje, ki delajo z energijami, ki opravljajo DELO zdraviteljstva, ostati na suhem. Halo? Jaz sem samo globoko hvaležna, da sploh obstaja v tem svetu dobrina (denar), ki jo lahko dam v zameno za čas, trud, znanje osebe, ki se meni posveti, ki dela za moje dobro. Hvala bogu, da dobijo kaj plačano, saj je edino to fer! Kakšna karma je pa to, da se zahteva, da zdravilec dela zastonj… to ni v skladu z naravnimi zakoni. Iz niča ni nič.
Saj je super, ko vemo samo kritizirati.Probajte,takrat govorite, kaj je res in kaj je utvara. Iz svojih izkušenj vam lahko povem, da je meni in mojemu otroku g.Veseljko pomagal. In ni vse denar, tudi zdravje nekaj pomeni.Koliko stvari plačamo pa od tega nimamo nič.Pri sebi se vprašajmo ali smo kadilci,ali kupimo stvar ki je ne potrebujemo in še bi lahko naštevala pa nam za tisti denar ni mar,za denar ki pa bi plačal človeku,ki ti pomaga pa je hudo.Tudi zdravnike plačujemo,pa ne govorimo, glej pri tem pa sem toliko plačala,mesečno nam odtegujejo,
Ja, v Solkanu imaš enega fanta, je bolj na novo, prej je delal doma. Naša družina hodi h njemu, vedno nam dobi prost termin, se prilagodi, celo pokliče kako smo. Srčna oseba, je videti da dela z užitkom.
Če rabiš ti dodam telefonsko številko, ali pa kar preko mejla se lahko dogovoriš.
https://www.facebook.com/Zdravljenje-z-Bioenergijo-Primorska-779050202202119/?ref=hl Tole je njegova stran.
Hvala, sem našla in sicer ravno tega omenjenega, sem videla na Facebooku. Klemen se sicer nahaja v Solkanu, kar mi je še bližje, smo skoraj sosedi, pa sploh vedela nisem.
Marija, kaj je pa fant študiral? Ker ima res obsežno medicinsko znanje in dober pristop.
Meni je težave zelo omilil, tako da ga priporočam. Pa tudi meni se je zelo prilagodil s terminom glede na to, da imam obupen urnik v službi.
Sem ga priporočala naprej in tudi tukaj- če morda kdo išče, res priporočam. Ne samo bioenergetik, ampak zelo srčna oseba.
Primorke, hvala za predloge, ravno zaradi vas sem se oglasila v Solkanu. Končno nekdo, ki zna prisluhniti in ne dela samo za denar. Takšnega odnosa pač ne dobiš povsod. Bila sem zaradi težav z nerednimi menstruacijami, zadnje pol leta je sploh nisem imela in seveda bum, teden po prvi terapiji se je pojavila.
Klemna priporočam vsem, nisem pa vedela, da ima tudi telovadbo na čez, sem pa dobila občutek, da se nenehno izobražuje in razvija. Tudi mene zanima privat telovadba, se bom prav oglasila pri njemu naslednji mesec, ker sva se dogovorila za novo rundo terapij.
Klara Prinčič
Bioenergetiki bi morali delati zastonj, zdravilci bi morali delati zastonj, motivatorji bi morali delati zastonj, umetniki, bi morali delati zastonj … Če si res v interesu dobrobit sočloveka, potem boš (zame) naredil zastonj. Edini, ki ima pravico do plačila sem jaz, ubog delavec, ki delam za izkoriščevalskega šefa, sovražim svojo službo in v njej trpim. Ne bom trpel zastonj. Vem, da si je denar treba prigarati s trpljenjem in zato vem, da si zaslužim plačilo. Ti, ki pa delaš s srcem, ti pa moraš delati zastonj. 😉
In potem se vedno najde nekdo, ki bo zagovarjal kako bioenergetiki/zdravileci/motivatorji/umetniki, … trpijo in zato si prav tako zaslužijo plačilo za svoje delo, kot nekdo za tekočim trakom, ki ima vsaj plačan dopust, regres, bolniško, itd.
In kolo trpljenja se nadaljuje? Ima kdo ‘jajca’, da izstopi iz njega? Hvala bogu za vse tiste pogumne duše, ki se ne pustijo čustveno izsiljevat. Hvala bugu za vse tiste, ki delajo s srcem in v svoje veselje in znajo postaviti zdrave meje. Hvala bogu za vse tiste, ki vedo, da je vse izmenjava energij. Hvala bogu za vse tiste, ki imajo zdravo samopodobo in zato cenijo svoje delo (kakršnokoli že je) in znajo računati za svoje delo, ker samo taki znajo tudi cenit delo drugih in drugim plačati za njihove usluge.
po moje niti ni problem plačilo bioenergetiku. Bolj je problem koliko in za kaj! Torej je razlika ali bioenergetik računa toliko, da živi dobro, ali pa da ljudi odira in se z denarjem preserava. Iz tega izhaja, da bi moral bioenergetik pobirati zgolj prispevek za kakršnega se pacient odloči po svojim zmožnostih. Na tak način ne rabite skrbeti, da bioenergetik ne bo poplačan za svoj trud in odrekanja. Vesolje poskrbi za povračilo. Če vi in bioenergetik v to ne verjamete, kako naj pacient verjame vam, ki mu ponujate magično zdravljenje? Mislim, da recimo konkretno primer 200€ za enkraten obisk je odiranje in če veljajo zakoni univerzuma in karme, potem se takemu terapevtu grda piše po mojem mnenju. V poplavi vseh terapevtov se je kar težko odločiti. Očitno je terapevtov samo v Sloveniji nevem 300. Kako sedaj zgleda, da se pričakuje, da bo pacient hodil od prvega do zadnjega in vsakemu dal 50, 100, 300, 500€ in več? Zdravje nima cene. Pa vendar ali res vsak pacient dobi dejansko zdravje od vsakega tretmaja, ki ga plača? Zdravje nima cene? Kaj pa visoka cena ima obraz človeka, ki odira obupane duše? Poznam osebno ogromno zgodb, kjer terapevti ne pomagajo nič. Denar pa vseeno vzamejo. A to je pa pravično? Kaj pa družine teh pacientov, ki kot nekdo pravi o zdravilcu, da se odreka in da mora nahraniti 6 ust doma….kaj pa 6 ust od pacienta? A njegovih 6 ust pa ni vrednih hrane? Da plačuje terapevta pa mu nič ne pomaga in je stiska in nesreča v družini še hujša zaradi takih terapevtov. Dejstvo je da so nekateri terapevti očitno šarlatani. Kako lahko živijo, se pogledajo v ogledalo, ko vedo da so obupanim ljudem obljubljali zdravje in so istočasno vedeli da jih nategujejo in samo jemljejo denar? Sam sicer verjamem v terapevtske zmožnosti posameznikov, vendar jih je v tej poplavi res težko izluščiti. In še primer izkušnje, ki sem jo imel v stiku z Domančiči. Z ženo hodiva po Kranjski gori. Pred mnogimi leti seveda. In vidim nekje napis bioenergetik blabal. Takoj je potegnilo mojo pozornost. Pa slediva napisu in v pritličju hotela piše da so tukaj notri neke terapije Domančiča. Prvič sem slišal zanj takrat. To je bilo 10+ let nazaj. Pa vstopiva notri. Dober dan. Nihče nič ne odgovori. Desetine ljudi sedi, eni stojijo, Domančič in njegova žena pa vse to vodita in hodita en do drugega. V levem kotu vidim mizico s prospekti. Pa se napotiva tja, da se pozanimava za kaj gre tukaj. V tistem naju zagleda žena Domančiča in se zakadi v naju in naju izjemno nesramno nagovori: Jeste li vi zakazani ovdje? Jaz rečem dober dan, sva videla napis na vratih, odprto je, pa naju zanima kako se izvajajo te terapije, da naju zanima. Pa je gospa kar nesramno nabrusila, da če nisva zakazana, da morava takoj oditi, naju je kar napodila. No, ta je pa lepa, nekdo, ki naj bi bil na nekem nivoju duhovnem, da se tako nesramno obnaša do sočloveka, ko vljudno povpraša in se zanima za njihovo delo?! Po moje bi lahko rekla dober dan, ako niste zakazani žao vas ne moremo primiti jer smo mnogo zauzeti. Molimo vas obratite se na našu internet stranu i nazovite za sledeče tretmane koji če biti za mesec dana….recimo….hvala i doviđenja….Tako jaz gledam na te stvari.