Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? bioenergetik

bioenergetik

Imam eno vprasanje,sem bila pri bioenergetiku prvic,zaradi bolecin v prstih.Sel je z roko okoli mene,zacel mi je govorit o moji psihi,ces naj bolj pogledam nase,bolj verjamem sama v sebe,da on mi bo pomagal.In potek zdravljenja naj bi potekal prek smsa.Ima kdo izkusnje z bioenergetiki,je komu ze pomagalo?vesela sem za vsak odgovor..

prek sms? neka čudna metoda? in koliko te bo to stalo?

hm, kako si pa prišla do tega bioenergetika? ti ga je kdo priporočil??

se mi zdi, da se dandanašnji že vsak lolek okliče za bioenergetika…

nova
Uredništvo priporoča

No, en lolek že gre v Haag:-))

R

hehe, sem se ravno hotela pošalit – kja ko bi poskusila pri “Dabiću”? :)))
No, malo za šalo… 😉

Predlagam da si ogledaš forum spodaj in preveriš teme ali tam zastaviš vprašanje. LP

http://med.over.net/forum5/list.php?181

Ja placala sem 150eurov.Za tri mesece moram spet it.Je bioenergetik iz ptuja VESELJKO RIMELE.Ga kdo pozna?

Ja placala sem 150eurov.Za tri mesece moram spet it.Je bioenergetik iz ptuja VESELJKO RIMELE.Ga kdo pozna?

jaz ga poznam zelo dobro.V življenju mi je pomagal zelo veliko.Mislim da imam veliko srečo da ga poznam.Je zelo dobra oseba in najboljši zdravilec nasploh.Če le imate možnost stopite v stik z njim.To kar je storil zame in za mojo družino je neprecenljivo.Mislim da svoje življenje vsak trenutek deli z nami,ni besed s katerimi se bi mu lahko zahvalila.

danes sem iz radovednosti vtipkala v iskalnik ime mojega očeta veseljka rimele in nasla te forume ko sem jih prebrala so me oblila čustva od veselja saj vidim da ste mu hvalezni za vse kar je storil to dela z veseljem upam da mu bo vrnjeno.HVALA!

vsi ki bi radi vstopili v kontakt z Rimele Veseljkom kličite na telefonsko št.041-439-927,kjer se vam bo oglasila njegova tajnica.naproščam vas da ne kličete na domačo (stacionarno) številko.hvala

Napisal: romana72
Datum: 29.07.2008 02:32

Imam eno vprasanje,sem bila pri bioenergetiku prvic,zaradi bolecin v prstih.Sel je z roko okoli mene,zacel mi je govorit o moji psihi,ces naj bolj pogledam nase,bolj verjamem sama v sebe,da on mi bo pomagal.In potek zdravljenja naj bi potekal prek smsa.Ima kdo izkusnje z bioenergetiki,je komu ze pomagalo?vesela sem za vsak odgovor..

moj odgovor:zdravljenje ne poteka preko smsa!preko smsa on samo obvešča o poteku zdravljenja.Ga poznam že celo življenje in njegovo poslanstvo spremljam vsaki dan.preko smsa samo spremlja vsakega pacienta,zdravljenja preko smsa ni!!

V kopru je en zelo dober bioenergetik, res dober!

Pozdravljeni
Res je danes zdravljenje z bioenergijo nekaj povsem drugačno,kakor zdravljenje z klasično medicino. Žal se dogaja, da sedanji zdravilci svoje usluge računajo če pa poznamo kodeks zdravljenja z božjo energijo potem vemo da je zdravljenje brezplačno. Vsak, ki računa svoje storitve ni oseba za zdravljenje. Če imate težave z kakšno boleznijo mi lahko pišete in moje usluge so zastonj predvsem zato, ker je to moje veselje.
Rad zdravim bolezni srca,krvni pritisk. itd
pišite na meil. – [email protected]

Hja, jaz bi samo rekla, da sem bila dogovorjena, da me ona pokliče tam nekje najbolj pozno marca in sedaj smo že čez pol aprila in pričakovanega klica od nikoder. Bolezen gre svojo pot, meni pa je v uk, da ne bom več polagala svojega zdravja v roke nekega Veseljka oz. njegove žene.

Hvala lepa za prijaznost!

Prvič in zadnjič bioenergetika in koli več. Že tako sem imela 1000 pomislekov ali sploh naj grem, ker sem brezposelna in nimam vira dohodka ter enemu “zdravilcu” plačam 200 evrov!!!! Ja, prav ste prebrali za prvo terapijo hoče 200 evrov, za vse nadaljne pa 150!!! Upam, da ga bo davčna obiskala!!!

gospa nikita80..če bi kaj več dali na svoje zdravje,bi ga poskusili poklicati večkrat,ker je vredno.glede plačevanja pregledov,plačaš koliko se ceniš,nihče vam nebo pomolil računa,kot v trgovini.njegova žena pa nima nič pri tem,razen tega da ga spremlja na tej poti.upam,da boste ozdraveli,tako ali drugače…

Priporočam bioenergetika Jožeta RAT ŠKRABAR. Ljudje imajo zelo dobre izkušnje z njim. To delo opravlja že več kot 10 let in tudi njegova žena je v tem “fohu”, kakor vem, jo je učil Marjan OGOREVC. Super par z ogromno znanja, izkušnjami, sposobnostmi. Jaz sem bila z njuno obravnavo zelo zadovoljna, v bistvu sta mi spremenila pogled na svet, razmišljanje.

Kaj pa kakšen dober v novi gorici al okolici?

Človek ki se ukvarja z bioenergijo ze v osnovi ni slab človek.
Zmoti me ko nekdo umaže ime nekoga, ki ga osebno poznam.
Vem da je gospod Rimele zelo dober človek in da to počne s srcem.

V preteklosti sem imela to srečo,da sem ga spoznala in okusila njegove
zdraviteljske sposobnosti..

Tak način zdravljenja poteka na svojstven način, in je nekaj povsem
novega kar poznamo od uniformiranih zdravnikov.

Učinki niso vidni takoj, torej zahtevajo svoj čas..

Glede plačljivosti takih storitev..
če bi vedela prej da tako deluje tako zdravljenje,se ne bi niti za trenutek vprašala koliko…

Toplo priporočam gospoda Rimele Veseljkota..

Gospod Rimele ima neverjetne sposobnosti…Ne samo, da zdravi z kozmično energijo, pozna človekovo anatomijo do potankosti…Hči je bila od rojstva slepa, pri sedmih mesecih je z njegovo pomočjo spregledala, pomagal ji je pri rasti, pri razvijanju možganov…tudi mene je mimogrede očistil blokad, ko je začutil, da sem psihično in fizično zablokirana.
Seveda so pričakovanja velika in velikokrat mi je moral razložiti določeno zadevo, zakaj pa tako…
Cena? Je veliko, to je jasno, prav je pa tudi, da postavi svojo ceno, ker verjame v svoje sposobnosti in zdravljenje. Razen tega vsak dobi tudi račun po opravljeni terapiji, tudi če kdo nima denarja in je socialno šibkejši, ga brez besed vzame v svojo ordinacijo. Moramo tudi vzeti v vednost, da ne deluje energija enako na vsakogar.
Mi smo zadovoljni, obiščemo ga 1-2 krat na leto, ostalo preko sms-a, da se zadeve rešujejo sproti. Njegove stranke smo že polnih 7 let.
Priporočamo!

New Report

Close