Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo bela zalivka

bela zalivka

Pozdravljeni!

Ker se mi po pravici povedano ne da brskati po internetu, se obračam na vas!
Moj nečak je šoloobvezen otrok ( v četrtem razdredu ). Redno obiskuje zobozdravnika, kateri pa še vsakokrat, ko je dobil belo zalivko, mastno računa, 30 EUR.! Zobozdravnik ni samoplačniški, redna zdravstvena organizacija.
Ali so zalivke res tako zelo drage, kljub naši sociali in malim otročičkom.
Prosim za vašo pomoč!

Hvala

Forum zdravilstvo res ni pravi forum za vaše vprašanje. Kolikor vem, je potrebno “bele” zalivke doplačati, ker je to nadstandardni material. Grozljiva logika, ampak tako je.

Bolj kot 30 EUR bi me skrbela kakovost vgrajenih belih zalivk. Če so slabo narejene, jih bo čez 3 do 5 leta potrebno zamenjati, še posebej na kočnikih je to zelo verjetno. Predlagam, da enkrat izračunate, za koliko eurov sladkarij in druge nezdrave hrane poje nečak. Hitro boste ugotovili, da bi z 30% zmanjšanjem sladkarij bila bela zalivka hitro “pokrita”, z manj sladkarijami pa bi bilo tudi manj zalivk – dvojni profit.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close