Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo ARGANOVO OLJE IN akne

ARGANOVO OLJE IN akne

Za arganovo olje sem brala, da je dobro tudi za občutljivo in problematično aknasto kožo. Imam zelo velike težave z aknami, ne samo po obrazu temveč tudi po telesu. Res je da se mi akne pojavijo tudi teden pred menstruacijo, tako da so za to verjetno krivi tudi hormoni in stres. Dermatologinja mi je svetovala zdravljenje z kontracepcijskimi tabletami ali antibiotiki, a sem zaradi terapije, ki jo jemljem za depresijo to odklonila. Ali bi si lahko izboljšala izgled kože z negovanjem z arganovim milom in arganovim oljem??? Hvala za odgovor.

O aknah smo že pisali (in kremah, ki pomagajo), uporabite isklanik.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani!

Sama že nekaj časa uporabljam arganovo milo in tudi arganovo kremo za obraz (stara sem 48) in moram reči, da za zgoraj navedene težave vsaj meni zelo ustreza in pomaga. Z milom se umivam tudi po obrazu.
Poskusite, mogoče bo ustrezalo tudi vam.

LP Branka

Spoštovani!

Tudi sama uporabljam arganovo olje. Je zelo dobro za nego obraza. Akne hitro omili in zaceli kožo brez brazgotin, saj ima veliiiiko vitamina E le ta pa pospešeno pomaga pri obnovi kože. Arganovo olje je tudi dobro za nego aknaste kože, je primerno za vse tipe kože, z masažo se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev na obleki. Je tudi zelo dobro če ima kdo luskavico, moja teta je 13 let iskala učinkovita sredstva, ko pa je odkrila arganovo olje je bila zeeeelo presenečena saj se ji je v enem tednu tako izboljšalo stanje da ni mogla verjeti. V glavnem za poškodovano kožo je ta zadeva suuuuper. Pomaga pa tudi pri gubicah sajtudi zgladi kožo in ji da prožnost… Najceneje se po mojih podatkih dobi Arganovo olje v http://www.XXX.si, tam imajo tudi mila in vso kozmetiko iz arganovega olja.

LP Mojca

XXX – popravil DG

New Report

Close