Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ambulantna histeroskopija – brez splošne anestezije

Ambulantna histeroskopija – brez splošne anestezije

Odgovor na objavo uporabnika
Alice116, 28.09.2022 ob 18:45

Pozdravljene!

Tudi mene čaka ambulantna histeroskopija.Moam pa reči,da sem pri 50-ih in čista devica.Pred 15.imi meseci sem imela zadnjo menstruacijo.Skoraj leto dni zamolkle bolečine v predelu desnega jajčnika-jajcevoda.Pred 14.dnevi pa sem zakrvavela-za en vložek krvi.Ginekolog mi je vzel bris in me poslal na histeroskopijo.Predvidevam,da bo še bolj boleče kot pri mamicah,ki gredo na takšen poseg.Prosim za informacije.

Verjetno ste že opravili, sporočite kako je bilo. Mene čaka januarja, stara sem 57 let.

Pozdravljene včeraj sem v UKC Ljubljana imela poseg histeroskopijo brez anestezije brez bolečin!

Vse pohvale za dr.Lukanovića sicer zelo mlad ampak zelo strokoven in profesionalen zdravnik pohvale tudi za sestro gospo Maren! Nobenega analgetika nisem potrebovala danes že službi!

Skrbi in panika sta čiso odveč!

Pozdravljene

Jaz sem imela operativno histeroskopijo ( ne diagnostično) in me je zelo bolelo. Vzela sem protibol. tableto pred posegom, kot so naročili. Berem, naj bi se operativna delala vsaj v minimalni narkozi.

Kakšne so vaše izkušnje ?

New Report

Close