Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ambulanta za neplodnost v mariboru

ambulanta za neplodnost v mariboru

Jaz sem danes dobila pismo o zamrznjenčkih. Ne vem al so se zatipkali al je res…v glavnem…baje imamo 10 pingvinov 😀

Zdravo! Mene pa zanima če je menstruacija problem pri pregledu ali ne?

Pri meni ni bila. Mogoce je vseeno boljs,da poklices in vprasas, ker,na primer v LJ mi niso delali UZ v casu menstruacije.
Lp

Pozdravljene
Prosim za malo pomoci .
Stara sem 22 let.
Z fantom poskusava zanosit ze 1.5 leto neuspesno.
Nikoli se nisem bila noseca .
Nekaj preiskav sva ze dala skozi :
Hormoni vse ok , uz jajcnikov vse ok , spermiogram vse ok , zdaj sem 5 mesecev jedla dobroston in pa 3 mesece clomida ta mesec je bilo tretjic.
Nasl.mesec imama prvim obravnavo v mb .
Skrbi me to da bom morala na umetno.
To si najmanj zelim.. vsi ti postopki (psihicno unicenje) res me je strah.
Zagotovo je nekaj narobe sama sumim na zamasene jajcevode ker drugo vbistvu sploh nebi moglo bit .
Kaj ve menite?
Lp

Ali je partner opravil spermiogram? Če ni, je to prvo za naredit. Kaj pa HSG je bil narejen? Če ni, bi morda še to. Ali vas spremljajo ob terapiji s klomifenom?

Pozdravljene, februarja so mi ugotovili diagnozo endoemtrioze, sedaj sva s partnerjem probala naravno zanositi in ni šlo. Dobila sem napotnico za umetno oploditev, in jo poslala te dni v MB.

rara22 vidim da si tudi ti tukaj nova koliko časa sta čakala za prvo vabilo?

pri meni je tako da je diagnoza moja podana, partner ima otrocka od prej.. vem da bojo vse to preiskali še in bo trajalo, ali mislite da bo vseeno šlo hitreje vse skozi?

saj veste vse bi rade bile čim prej na vrsti 😉

Kako dologo je pa trajau ta prvi pregled in vse skupaj?

New Report

Close