Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ambulanta za neplodnost v mariboru

ambulanta za neplodnost v mariboru

Posvet, ma ti hodis v Mb. V kolikor ja, jaz sem bila v postopku za tabo in sem odpustno pismo ze dobila. Tudi ostale so ga dobile v manj kot 1 tednu…

Vem ja, malce čudno, ampak ga bom že dobila. Pri meni je stanje nespremenjeno, kaj se pri tebi dogaja, kateri dan si ti?

Jaz sem sele 6. dan. Zdaj sem ugotovila, da sem vrocino dobila.

Metka, ali imaš številko od laboratorija? Sem dobila zvezo in baje, da bi moralo biti poleg odpustnice 🙁

Hej, kako se počutite, mene je pa začelo včeraj spodaj nekaj črvičiti, najprej sem mislila, da se mi samo zdi, ampak so rahli krčeki prisotni tudi danes, prsi so pa normalne, jutri delam test. Odpustno pismo tudi danes nisem dobila?

Posvet, a danes si delala test? Mene srbijo prsti, da bi naredila jutri (8 dan). Kolegici, ki je imela transfer 3 dan, je na 8 dan ze pokazalo crtico.

A res, no meni se je 8 dan pokazal minus. Nisem še ga ponovno delala, ga bom jutri, pa kar bo bo.

Evo delala test, velik minus :((((

Jaz pa plussss. Ne morem verjet!!!!

Čestitke :))….uzivajta punci, jaz se poslavljam

Posvet, iz srca ti zelim vse dobro.

Upanje,cestitam 😀 zdaj se bom pa res kaj oglasila na sladoled 😉
Posvet, v mislih sem s tabo. 🙁

Saj moj plus je zelo svoh in ni se nic receno. Moram vsaj se ene 4 dni pocakati, da ga spet naredim.

Hey. Se vam pridružim. Sem v postopku za prenos zamrznjenčkov. Zanima me, če je katera imela mogoče cisto na maternici in so ji zaradi tega prekinili postopek. Jaz morem v ponedeljek še na 1 uz da bodo do rekli kako in kaj.
Da vam povem o zamrznjenčkih to pošto navadno dobiš po transferu. Vsaj jaz sem jo dobila imela sem jih 8 no sedaj me jih še 6 čaka in upam da bosta 2 naslednji teden pri meni.
Srečno

Upanje črtica je črtica, pri meni ni vidne nobene druge črtice, pa če palčko še tako obračam, tako da zame si nosečka :). Arual meni so enkrat rekli na UZ da imam cisto, vendar je na naslednjem UZ niso več omenjali, tako da če ti ne bo rasla, boš lahko šla normalno naprej.
Meni tudi tokrat ni uspelo, pa me zanima, ali imaš stimuliran postopek, ali brez stimulacije in kako to poteka. Meni so ostale 4 celice, pa mi še niso javili, ali imam kakšnega zamrznjenčk,a ali ne. Imam pa problem, ker nimam svojih ovulacij in ne vem v primeru, če bom imela kakšnega zamrznjenčka, kako potem to poteka, ker se ne bi rada zopet pikala. Pa kdaj lahko greš po zamrznjenčke, moraš čakati spet 3 mesece, da lahko začneš postopek, ali lahko greš prej po njih.

Posvet, ja, zal moras cakat 3 menstruacije. Jaz nimam rednih menstruacij, tud glede ovulacij je bolj svoh, pa mi zaenkrat se niso rekli, da bi se mogla pri zamrznjenckih pikat. Dvomim, da se je treba, ker injekcije so za rast celic, tukaj pa je treba odebeljit sluznico. Naj me katera popravi, ce se motim. 🙂

Hey. Jaz sem na Estrofem tabletah jemlješ jih 3 x dan. Potem maš ultrazvok nato ti dodajo estimo. Res pa je da se postopki razlikujejo od vsake posebej. Glede zamrznjenčkov jaz sem po njih šla po 3 menstruaciji. Ko pri zamrznenčki spet ni uspelo bi lahko šla že ob naslednji menstruaciji ampak sem vmes počivala 1 mesec. Ko imaš zamrznjenčke samo pokličeš in poveš za kaj se gre. Pol pa ti tako sestra in zdravnik povesta kako in kaj. Jaz sem se navada da jim pišem mail ker hitreje odgovorijo.

Punce, sem srecka nosecka 😉 Hormon je 385 U/l. V petek ga moram ponoviti. Imamo pa se enega zamrznjencka. Posvet, a si dobila odpustno pismo? Za zamrznjencke dobis po posti, vendar traja nekaj casa. Lahko pa poklices, so res prijavni in ti povejo, ce je kaksna zamrznjena pikica. Pozdravcek.

Hej, hej………..najprej čestitkeeee :))))………nisem pa še dobila odpustnega pisma, imam pa zamrznjenčke, jupi sem zelo vesela :)….srečno

Super za zamrznjencke 😉 Srecno ti zelim.

New Report

Close