Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ambulanta za neplodnost v mariboru

ambulanta za neplodnost v mariboru

Ali sploh povejo koliko celicen je, ali samo slikico dajo? Mene je tako strah, da pridem tam in da nimava nic.

Upanje 24, ne bodi žalostna, boš videla, da bo vse ok. Jaz sem imela 5 celic, pričakal pa me je samo en zarodek, ki mi ga je doktor vstavil 3. dan…in danes spi zraven mene zdrav fantek… Ti samo pozitivno…

Pa brez zamere, da sem se vtaknila v to debato…ni mi dalo miru in sem se oglasila…

Vse dobro želim tebi in vsem, ki se trudite za svoje pikice…

Trombi,cestitke 🙂 pa se kaj se vkljuci v debato…je fajn prebrat vzpodbudne besede 🙂
Hehe,pol smo bile vse tri na kupu vceraj na kliniki. 🙂
Upanje,tako,kot ti je povedala Posvet…samo ena celica je potrebna za “cudez”, tak da glavo gor 😉 ja,3. dan bi naj bili 8-celicni zarodki…ceprav moj v LJ je bil 10-celicni….sem ga poimenovala Hulk 😛
Posvet, to ni feeer 😛 jaz bi tud imela fotko pingvincka 😛 presneti priviligiranci 😛 joke 😉

Trombi, hvala, da si napisala svojo zgodbo. Upam, da tudi naju pocaka en zarodek. Komaj cakam cetrtek. Se bodo vlekli zdaj dnevi. Metka, ja 10 celicen na 3 dan je pa res top 😉

No, moj je bil pa sedem celičen, ni top, ampak še slabši so bili heroji in se ugnezdili :))), tako da jaz upam na +. :))

No, v bistvu oba dva sta sedemcelična in ni vrag, da se eden ne bi razvijal naprej in se ugnezdil :)))

Posvet, drzim pesti za oba sedemcelicna 😉 Jaz se tresem in gledam telefon, da me slucajno ne bi poklicali 🙁 Posvet, kaj so ti pa rekli, da sta lepa? Eni prijateljici niso nic rekli, da da nista lepa, zato vprasam.

Hej Upanje………..moraš vprašati kakšne kvalitete so, ker sami nič ne povejo, no vsaj meni niso prvič, sam sem bila tako zmedena, sej nisem vedela kaj moram sploh vprašati. Pa tudi moji soborki niso nič rekli kakšni sta, pa je potem na transferju vprašala in je izvedela, da ima osemceličnega :))………ne glej v telefon, ker se bodo oplodile, pa ni vrag da te vsaj ena dobra ne počaka :)))

Aha, torej bom vprašala, da ne bom potem debelo gledala tisto fotografijo in tuhtala.

Držimo pesti naprej. Vam javim kako bo 🙂

Punci (punce…v kolikor še katera spremlja temo in se boji kaj povedat), danes sem doživela še eno šok terapijo…v pozitivnem smislu 😀 😀 😀
kličem v laboratorij, da mi povedo kako je kaj s pingvini in mi stric reče: “Ja, včeraj smo vam zamrznili 2, pa še nekaj smo jih danes. Počakte, da pogledam koliko smo jih danes…ena,dve,tri,štiri,…sedem! Tako da imate 9 zamrznjenčkov.”
Po dooolgem času sem se od sreče razjokala. 🙂 Zdaj pa si mora mamica malo odpočit, septembra pa upam, da dobim kakšnega v varstvo. 😀

Oooo Metka, to pa je rezultat………..zakaj pa greš tako pozno v postopek, si se sama tako odločila ali so ti v MB tako rekli.

Bravooo Metka 🙂

Posvet, v MB so mi tako rekli. Ko dobim 3. menstruacijo (od postopka dalje) moram poklicat, da bi prišla po pingvina. Imam pa full neredno M (policistični jajčnik, endometrioza,…), da je rekla dr. Raljič, da naj pridem od septembra naprej enkrat…da bo takrat telo že očiščeno hormonov. 🙂

Punce, še en nasvet potrebujem.

Kot veste, če gre vse po sreči, grem jutri po mojo pikico 🙂 In v soboto se poroči moja poročna priča. Dogovorile sva se, da celotno poroko nikakor ne pridem. Bi pa rada šla ali samo na večerjo, ali samo na civilni obred. Mislite, da lahko grem?

Upanje 24 glede na vse že prebrano ti povem da ene gredo že naslednji dan normalno v službo, pa so nosečke, druge so v bolniškem staležu pa so tudi nosečke, ene pa kakor jaz nam ne uspe če smo doma in počivmo ali pa smo v službi…. za sabo imam 4 postopke in sem že probala vse…. tak da ti svetujem da se odloči glede na svoje počutje, če se dobro počutiš je bolje da greš na poroko in se tam sprostiš, da se odklopiš in čim manj študiraš o teh stvareh…vem da je težko ampak vsaj probaj…..pa veliko uspeha…..

ANMO,

hvala za tvoje mnenje. Kako to, da niso uspeli 4 postopki, če smem vprašati?

Nehajte že več s tem …da bo telo očiščeno hormonov… Vsega pa tudi ni treba verjet kar doktorji plozajo. Oni pač rečejo tako, ker jim zavarovalnica bog ve kaj in kako diktira… Vprašaj Pušenjaka kaj ti bo rekel glede tega… Hormoni se izločijo iz telesa takoj oziroma po dnevu ali dveh…ko se z njimi preneha. Po tem takem bi se morale ženske, ki jedo KT 10 ali več let, ,,čistiti od hormonov,, najmanj pet let…pa dajte nehajte s tem enkrat… To je totalna bedarija…pa četudi jo izreče strokovnjak…

Ja, meni je tudi čudno ti trije meseci, je pa res, da smo različni. Npr. jaz se ne počutim nič kaj posebno drugače kot če ne bi prejemala te hormone. Vse to name vpliva bolj psihično……, mene to bolj utrudi kot pa prevelika doza hormonov. Bi se kar strinjala s Trombi, ampak si nič ne moreš pomagati, kot pa da slediš zdravnikovim navodilom.

Metka, so ti kaj rekli v Lj za 10 celicnega?

Trombi, saj ni fora v tem, da se telo ocisti hormonov, tu imas prav, ampak gre za to, kaj ti hormoni naredijo našemu telesu. In ker je hormonska terapija v postopkih namenjena stimulaciji jajcnikov, ti pa ob tem zelo zrastejo, je zato pomembno, da se s postopki pocaka. Jaz sem namrec po vsakem postopku potrebovala vec kot dva meseca, da so se mi vrnili v prvotno stanje oz. velikost. Zanosila sem potem, ko sem za eno leto prekinila s postopki, prej sem jih “šopala” res enega za drugim, vendar se je telo uprlo.

New Report

Close