Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ambulanta za neplodnost v mariboru

ambulanta za neplodnost v mariboru

Pozdravljene punce,imam eno vprašanje in sicer sem bila v postpku 2 v postojni in sem imela grozno izkušno.Zdaj sem se naročila v mb. Ali katera ve,če je potem potrebno zopet delat preiskave?

Pozdravljene.

A mogoče katera ve kako je z obvestilom o zamrznjenčkih iz Maribora.

Imela sem transfer prejšnjo nedeljo pa se vedno nisem dobila pošte.
A če se noben ne zamrzne potem te sploh ne obvestijo?

Hvala!!!!

Meni so rekli, da bo pisalo na odpustnici, če je kaj zamrznjenčkov, pa na testu lahko vprašaš, takrat se že ve.

Pozdravljene, z decembrom začneva obiskovati kliniko v MB. Sedaj pa me zanima kako je z bolniškim staležom te dni ko hodiš v neplodnostno ambulanto. Predstavljam si da bo teh dni ob preiskavah kar veliko. In glede na to, da se bova vozila iz Ljubljanskega konca, nama bo vzelo to kar precej časa. Ali ti tam dajo potrdilo s katerim pri osebnem zdravniku dobiš bolniško? Ali moraš slučajno te dni koristiti svoj dopust? Kako ste imele ve rešeno?

LP

Anja

Meglainsonce, jaz sem prav tako iz Ljubljane in se vozim na kliniko v MB. Za vsako preiskavo mi vedno dajo potrdilo, s katerim grem k svoji zdravnici in dobim bolniško. Še nikoli nisem uporabljala dopusta v te namene.

zdravo,
zanima me, kdaj so vam poslali obvestilo o zamrznjčkih? So rekli, da bo pisalo na odpustnici, pa ni nič navedeno.

hvala, Katja

Pozdravček

Jaz sem dobila obvestilo o eskimčkih po pošti približno 4 tedne po punkciji.Sem pa zaradi firbca poklicala v kliniko v MB kak teden po punkciji in so mi prijazno povedali o stanju mojih eskinčkov, ki naju še čakajo 😉

Pa lep pozdrav

mene pa zanima,ali je potrebno za moski test neplodnosti kaj placati ali kak je s tem kaj

Hei punce

Ima katera od vas 14.5. prvo preiskavo z UZ in potem punkcijo predvideno po 25.5.? 🙂
lp

Hojla Metka,

jaz imam ta datum, komaj ga čakam :)))

Posvet, res? Super,tudi jaz komaj cakam 😀 ob kateri uri pa imas UZ?

Ob 11, pa ti? To je moj drugi IVF, no lahko bi rekla, da tretji, sam da so mi drugega prekinali, ker nisem odreagirala na terapijo. V tretje gre rado, se tolažim in upam, da bo tale zmagovalen :)).

Jaz imam tud ob 11.00 😀
No, pri meni je to drugi postopek…sem pa imela s prvim tako slabe izkušnje (v LJ), da sem dve leti zbirala pogum za nov boj. 🙂
Torej, kavica pade? Če ne druga, ona iz avtomata 😉

Super, bova malce počvekali

Gre katera na ultrazvok 4.5.2015.

Posvet…je bila taka gneca,da si nisem upala vprasat katera je na med.over.net. forumu 😀
Drugace pa….imam stevilne folikle,vceraj zvecer sem si dala stopko,jutri pa punkcija. Ze komaj cakam 😀 😀 😀

Hojla,

Tudi sama sem se spraševala katera kaj si :)). Pri meni gre bolj počasi, danes sem bila spet na UZ, imam mislim, da 3 ali 4 folikle, največji meri 16, tako da se moram še naprej pikati, jutri spet dol, potem pa tudi sama upam na stopko in punkcijo in seveda na celice, upam, da jim bom tokrat imela vsaj šest in da bo transfer 5 dan, ker nazadnje sem imela samo 3 in sem ga imela 3 dan. Srečno na punkciji in javi se kaj.

Ciao,

punce ali hodita v Mb? Jaz hodim v Mb in v petek 29.5.2015 bo moj 8 dan špikanja in grem na UZ. To je moj prvi IVF in mi malo počvekala z vama.

Lep dan.

Torej,punkcija je za mano 😀 sem pridelala 20!!! foliklov 😀 v ponedeljek imava razgovor,da vidiva kaj in kako naprej 🙂
Upanje24, ja,v MB hodim(va),tak da komot lahko zacvekamo 😉

Ooooo Metka si jih pa veliko pridelala, pridna kokoška :))))……….v ponedeljek imata pa transfer, upam, da se ti jih čimveč opoldi. Jaz imam pa jutri punkcijo, upam, da bo vse v redu, ker se mi zdi, da od včeraj, ko sem si dala stopko ne čutim več jajčnikov :((, pa me je strah da niso popokali, ja strah dela svoje. Upanje24 pozdravljena, ja tudi jaz sem v MB in to je moj drugi IVF.

New Report

Close