ambulanta za neplodnost v mariboru
Pozdravljene, z decembrom začneva obiskovati kliniko v MB. Sedaj pa me zanima kako je z bolniškim staležom te dni ko hodiš v neplodnostno ambulanto. Predstavljam si da bo teh dni ob preiskavah kar veliko. In glede na to, da se bova vozila iz Ljubljanskega konca, nama bo vzelo to kar precej časa. Ali ti tam dajo potrdilo s katerim pri osebnem zdravniku dobiš bolniško? Ali moraš slučajno te dni koristiti svoj dopust? Kako ste imele ve rešeno?
LP
Anja
Hojla,
Tudi sama sem se spraševala katera kaj si :)). Pri meni gre bolj počasi, danes sem bila spet na UZ, imam mislim, da 3 ali 4 folikle, največji meri 16, tako da se moram še naprej pikati, jutri spet dol, potem pa tudi sama upam na stopko in punkcijo in seveda na celice, upam, da jim bom tokrat imela vsaj šest in da bo transfer 5 dan, ker nazadnje sem imela samo 3 in sem ga imela 3 dan. Srečno na punkciji in javi se kaj.
Ooooo Metka si jih pa veliko pridelala, pridna kokoška :))))……….v ponedeljek imata pa transfer, upam, da se ti jih čimveč opoldi. Jaz imam pa jutri punkcijo, upam, da bo vse v redu, ker se mi zdi, da od včeraj, ko sem si dala stopko ne čutim več jajčnikov :((, pa me je strah da niso popokali, ja strah dela svoje. Upanje24 pozdravljena, ja tudi jaz sem v MB in to je moj drugi IVF.