Ali sem noseča?
Heej,
Mam problem s fantom sva imela prbl 4tedne nazaj spolni odnos, 2 dni po prejsni menstruaciji..Imela sva zasciten spolni odnos vendar tabletk nisem jemala. Takoj po izlivu je zamenjal kondom-ni bilo znakov da bi bil pocen ali kaj podobnega znakov nosecnosti nimam me pa malce boli trebuh zvecer vendar me skrbi ker mi menstruacija zamuja ze 1teden..beli tok sicer imam ampak ne vem ce je to povezano..
Ali je moznost da sem noseca?
Lp in hvala za odgovor ze za vnaprej 🙂
Zivjo.
prosim za kaksen nasvet nevem ali sm noseca ali ne.Insicer s fantom se trudiva zanosit 2 mesca prejsnji mesec ni ratalo ker se nism ozirala na ovulacijo. Ta mesec sem imela O 12tega in s fantom sva tusti dan imela odnose in zdaj ze 1 teden me bolijo prsa in so ful napeta.
danes sem pa zacela krvavet insicer je nezna svetlo rdeca kri.. test nosecnosti sem naredila uceraj vendar je bil negativen . Kdaj naj test ponovim? Ali sm sploh noseca? Kaj pa je ta krvavitev ce sm? Je to normalno?
Hvala
lp
Zivjo. zanima me ali je mozno da sem noseca insicer zadnjo m sem imela 23.5 od takrat pijem tofol saj z mojim nacrtujeva nosecnost. odnose sva imela med ovulacijo takrat ko je najbolj mozna zanositev. ze 2 dni mi dela slabo danes pa celo jutro in se vedno… zanima me ali je mozno da mi tako zgodaj dela slabo ali je mozno da sem zanosila in kdaj lahko naredim test da bo pokazal ali sm noseca? z mojim sva se trudila aprila in maja pa nama ni uspelo.
M imam na 30 dni in traja 7 dni.
hvala za odgovore unaprej.
Mene pa zanima ali je možno da sem noseča in sicer 27.9 sem dobila menstruacijo na koncu menstruacije pa imela sp. nato pa 9.10. Dobila rjav izcedek,ki je trajal 2 dni bilo mi je tudi slabo,bolečine v križu,glavoboli,nihanje razpolozenja…17.10 sem naredila tester,ki pa je bil negativen.
Menstruacijo pričakujem čez 2 dni in ne vem ali bi potem ponovila test? Je bila to lahko vgnezditvena? Ali sem prehitro naredila test? Je zanositev v tem primeru sploh možna? Sem pa imela 2x na teden sp in ne vem..
Pozdrauljene!
Sem v skrbeh kajti 17.3 sem imela prvi spolni odnos. Bil je zasciten in kondom ni po usej vrjetnosti ni pocil.teden kasneje sem dobila menstruacijo kot je bilo pricakovano a je bila nekoliko sipkejsa prvi dan je bila mocna potem pa sipkejsa kot ponavadi in trajala je dan manj. Od takrat imam povecan beli tok. Cisto po naklucju sem naletela na clanek ki omeni implantacijsko krvavitev. Drugih znakou nosecnosti nimam a me useeno rahlo skrbi. Ali je velika moznost da tisto ni bila menstruacija? Od takrat mi menstacija se ni zamujala.
Pozdravljeni. 6.aprila sem kot vsak normalen dan uzela KT yaz (ob 18.uri),uro in pol kasneje sem imela diarejo, 4ure za tem pa nezasciten spolni odnos. Ali je mozno da se KT zaradi diareje ni absorbirala in je tako kot da je nisem uzela? … Od takrat sem imela ze dve menstruaciji (z zamudo enega dne,sibka, moogoce nekoliko svetlejsa kri),prav tako sem imela v celotnem ciklusu prve menstruacije tudi spremenjen izcedek,za kterega je ginekologinja (brez pregleda!) dejala da je najverjetneje posledica vaginalnega vnetja. Zanima me ali je mozno da sem noseca in ce obstaja test nosecnosti,ki bi pokazal pravilen rezultat kljub temu da mi M ne izostaja? Najlepsa hvala za odgovor.
Najverjetneje nisi noseča. Še, če se tabletka res ne bi dobro absorbirala (pa je ob 1x driski to malo verjetno, ker absorbcija poteka v prvem delu prebavnega trakta, za drisko pa je pogosto odgovoren kasnejši del prebavil), bi bila verjetnost, se hormonsko stanje kar tako popravi na tako brez tabletk v 4urah do opisovanega SO, izredno majhna. Ampak nobena zaščita pač ni 100%, tako da če meniš, da si noseča že od takrat in opisovane menstruacije (oz. ob KT so to odtegnitvene krvavitve) to niso bile, naredi katerikoli test. Če si noseča od takrat, ti bo vsak pokazal pozitivno, saj bi bila od začetka aprila do sedaj raven bHCG že zelo visoka. Hormoni v navadnih tabletkah nimajo dosti veze z bHCG, zato na rezultat testa ne vplivajo.
Pozdravljeni,
14.12 sem imela začetek menstruacije, ki je trajala do 17.12.
Prva dva dni sem imela kar mocne krče in krvavitev , ostale dni samo rjavkast izcedek.
Po koncu menstruacije sem zacutila občutek pekočih prsi. Prsi me pečejo večkrat na dan..
Ovulacijo bi naj imela 30.11.
Zelo si želim otroka, ali je možno da sem noseca?