Ali sem noseča?
živjo. mojo prijateljico nekaj za nima. ne ve prav veliko o nosečnosti zato vprašam vas in prosim brez nesramnih odgvorov(rada bi ji pomagala)
s fantom sta se zadnič malo igrala. bila sta oblečena. ko mu je prišlo je sedela na penisu. je možnost da je noseča? ja ji pravim da ne ampk jo vseeno zanima ker se boji. hoče biti sigurna. testa ni delala in ga ne bo. prosi za vaše odg:)
Kako je pa bila oblečena? Če je bila v kavbojkah, ni zanosila. Lahko pa je zanosila, če je bila oblečena samo v tangice, ji jih je fant s penisom med “igranjem” malo odmaknil in če mu je ravno v tistem trenutku prišlo in če je punca imela ravno plodne dni in če…
Vem, da pretiravam, ampak povedati hočem, da je vsak odgovor na teh forumih lahko relativen in je samo “posvetovalne narave”.
Če tvoja prijateljica želi vedeti, ali je noseča, naj naredi test. Če ga noče narediti, naj pač počaka še 5-6 mesecev, pa ji bodo že drugi povedali, da JE noseča. Vsaka napihnjenost, boleče dojke, povečana kilaža, želja po sladkem ipd. še niso nosečnost. In ja, psiha dela svoje na polno (veliko je namreč namišljenih nosečnosti in nosečniških znakov).
Punce, ne igrajte se s spolnostjo, s seboj in s svojimi fanti.
Lep pozdrav
Zanima me kakšen je izcedel bil pri Vas.
pred 3 dnevi sem imela zelo zelooooooo roza-že bled skoraj izcedek..je mogoče tole bilo vgnezditvena?
ko se dotaknem prsi in mal pritisnem me zabolijo,,kot tudi nekaksno pretakanje,ter pokanje občutim
od prvega dne zadnje menstre je pa natanko 62dni
test sem delala ampak je bil minus oz..zelo nejasno se je videlo a mislite da se počakam raje kak dan ali dva in ga delam ponovno
lep pozdrav vsm:)
imam eno vprašanje. spodaj desno (desni jajčnik najbrž) me zelo boli če na tistem mestu pritisnem? ali mislte da je kaj narobe? v petek (prešjni teden) sem bila pri ginekologinji in je rekla da misli da imam ovulacijo. pri ginekologinji nisem bila zarad sebe, ali pa zato ker se želim zaščitit ali karkoli, pri njej sem bila zaradi jajčnikov da pogleda če imam kake možnosti da sem neplodna, moja mama je imela to. tako da nisem bila naročena ampk so me spotoma v bolnišnici še ginekologinji odpelali. nisem imela splonih odnosov, le drgnilala in ‘igrala’ sva se malo s fantom (isto kot je napisala punca:) za svojo prijateljico)
prosim za pomoč:)
jenny-m
js imam vedno bol bel/prozoren izcedek tako da je to normalno. ce ti je test pokazal – mislm da ni skrbi:) ce se zelo bojis lahko preveris se enkrat:)
Si pa lahko tule pogledate, kaj se dogaja z ženskim telesom med nosečnostjo:
astrid74
Hehe, ne mislim da sm se jaz drgnila s punco, jaz imam fanta. Ampk je neka uporabnica pod imenom punca:) napisala kako se je njena prijateljica igra s fantom in jo zanima ce je mogoce njena prijateljica noseca. Nisem pisala se enkrat vsega kako je bilo, ampk sem opazila da ima uporabnica punca:) napisano isto situacijo v kateri sem jaz:) to sem zelela povedati. Drugace sva bila pa oba oblecena spodnjice + hlace !