Najdi forum

Ali sem noseča?

mene samo zanima….lahko po zanositvi imam še vedno menstruacijo ali ne…

Ne, po zanositvi ni menstruacije, lahko pa prihaja do krvavitve.
Ta je povezana z ugnezditvijo zarodka, vraščanjem placente, občutljivim materničnim vratom, izvenmaternično nosečnostjo (šele po 8. tednu nosečnosti), spontanim splavom. Te krvavitve niso podobne menstruaciji, so bolj nenavadne….

Pozdravljeni!

Imam redne spolne odnose s partnerjem, s katerim sva skupaj že eno leto. Vedno sva uporabljala kondom. Pred dvema tednoma, pa naju je malo zaneslo, in je glavico penisa prb 4x porinil v nožnico. Takoj po tem sem jo šla z vodo izprati. Menstruacija mi zamuja prb. 6 dni, a imam neredno. Mene je groza!!

Lepo prosim za mnenje, kaj mislite, koliko možnosti imam za nosečnost?

Najlepša hvala.

Naredi test!

Meni je zamujala 3 tedne in sem mislila da sem noseča, ker imam nezaščitene spolne odnose, vendar se je žal izkazalo, da gre za bolj nevarno zadevo. Naredi test, če bo negativen, menstruacije pa še vedno ne bo, se pojdi ginekologinji posvetovat, ne čakaj predolgo.

Lep pozdrav

s fantom sma bila skupaj 18.7 kdaj lahko zvem ce sm noseca lara

mene pa zanima sem trenutno noseča…22.5.2012 sem imela menstruacijo trajala je 6 dni..zanima me ali je možno da sem blila že 2 tedna prej noseča pa sem menstruacijo klub temu dobila.je to možno ali ne

Menstruacija med nosečnostjo ni možna.
Mogoča je krvavitev iz čisto drugih razlogov. Takšna krvavitev je kar drugačna od tipične menstruacije.
Sicer pa ti bodo na UZ pregledih dosti natančneje določili trajanje nosečnosti glede na velikost in razvoj ploda. In tisto kar drži.

zdravo..če sem prav razumela potem ni možno da sem zanosila pred 22 majem’

Tako bo, kot bo povedal UZ pregled.

Neki me zanima…Zdej mela sm spolni odnos nevem ce mu je prislo v mene mela sva pa kondom…Sedaj pa imam menstruacijo,ni mi slabo ali kakrsne koli znacilnosti za nosecnost.Samo po spolnem odnosu mi je zamujala 3 dni.Drugace je vse uredu,test sem naredila pa je bil negativen.Je kaksna moznost da bi bila noseca?

Ne!

Heej 🙂
mene zanima neki.. nama z partnerjem je počil kondom, takoj sva šla po jutranjo tabletko.. sedaj sem dobila 3 dni prej menstruacijo ampak je šibka. zanima me če je kakšna možnost da sem noseča?

zadnjo menstruacijo sem imela 13.1. – 18.1. nato sva s fantom imela 30.1. nezaščiten spolni odnos, sicer mu ni prišlo vame ampak me vseeno zanima ali je možno da sem noseča?

Seveda je možno. Možno je tudi, da nisi noseča. Še malo počakaj in naredi test, pa boš izvedela.

Pozdravljeni!

S fantom sva se odločila, da bova imela otroka. O tem sva govorila že dlje časa. 29.1. sem vzela zadnjo tabletko. Od takrat imava nezaščitene spolne odnose. M sem dobila 2.2 in je trajala do 6.2. Sedaj imam že 4-5 dni čuden občutek v spodnjem delu trebuha oz v jajčnikih (občutek je drugačen, kot pri prihajajoči M). Ne znam prav opisat bolečine, če temu lahko rečem bolečina. Ali obstaja možnost, da sem tako hitro zanosila? Sicer v vsakem primeru nameravam v ponedeljek poklicat ginekologinjo, ampak sem vseeno radovedna in me zanima še kakšno mnnenje.

Hvala!!

Hej..
Mene nekaj zanima.. 16.2 sem dobila menstruacijo ki je trajala 4 do 5 dni.. 2 tedna po menstruaciji sem imela nezasciten spolni odnos in spistil je v mene.. Sicer sem imela spolne odnose ze prej ampak skrbi me, sam še zdaj nisem dobila menstruacije.. Danes pa smoo že 19.3.. mislim da bi že moglaa prit ali se motim?
hvala za odgovor

nadjicaa naredi test, ker mi tukaj nismo jasnovidni 😉

Pozdravljeni

zanima me če obstaja kakšna možnost da sem noseča, kljub temu da sem do sedaj redno imela dve menstruaciji, zadnja pa mi je zamujala 4 dni, trebuh imam povečan in imam občutek napihnjenosti, test je bil negativen, ali je to samo posledica stresa oz. psihe?

hvala za odgovor

Pozdravljeni.

Imam en problem. Včeraj sva imela s fantom spolni odnos – seveda sva bila zaščitena, ampak kondom nama je počil in v tem trenutku je fant tudi vame. To se nama je zgodilo prvič in me zato zanima, kakšne so možnosti zanositve. menstruacijo sem imela 2.4.

New Report

Close