Ali sem noseča?
Pozdravljeni!
Imam redne spolne odnose s partnerjem, s katerim sva skupaj že eno leto. Vedno sva uporabljala kondom. Pred dvema tednoma, pa naju je malo zaneslo, in je glavico penisa prb 4x porinil v nožnico. Takoj po tem sem jo šla z vodo izprati. Menstruacija mi zamuja prb. 6 dni, a imam neredno. Mene je groza!!
Lepo prosim za mnenje, kaj mislite, koliko možnosti imam za nosečnost?
Najlepša hvala.
Neki me zanima…Zdej mela sm spolni odnos nevem ce mu je prislo v mene mela sva pa kondom…Sedaj pa imam menstruacijo,ni mi slabo ali kakrsne koli znacilnosti za nosecnost.Samo po spolnem odnosu mi je zamujala 3 dni.Drugace je vse uredu,test sem naredila pa je bil negativen.Je kaksna moznost da bi bila noseca?
Pozdravljeni!
S fantom sva se odločila, da bova imela otroka. O tem sva govorila že dlje časa. 29.1. sem vzela zadnjo tabletko. Od takrat imava nezaščitene spolne odnose. M sem dobila 2.2 in je trajala do 6.2. Sedaj imam že 4-5 dni čuden občutek v spodnjem delu trebuha oz v jajčnikih (občutek je drugačen, kot pri prihajajoči M). Ne znam prav opisat bolečine, če temu lahko rečem bolečina. Ali obstaja možnost, da sem tako hitro zanosila? Sicer v vsakem primeru nameravam v ponedeljek poklicat ginekologinjo, ampak sem vseeno radovedna in me zanima še kakšno mnnenje.
Hvala!!
Hej..
Mene nekaj zanima.. 16.2 sem dobila menstruacijo ki je trajala 4 do 5 dni.. 2 tedna po menstruaciji sem imela nezasciten spolni odnos in spistil je v mene.. Sicer sem imela spolne odnose ze prej ampak skrbi me, sam še zdaj nisem dobila menstruacije.. Danes pa smoo že 19.3.. mislim da bi že moglaa prit ali se motim?
hvala za odgovor