Najdi forum

Ali sem noseča?

Živjo!

Mam tud jaz eno vprašanje..Stara sem 19let in sicer, gre se da se bojim da sem noseča! S fantom sva imela nezaščiten spolni odnos, sicer ni prišlo do izzliva.
Pričakujem M*(nimam redne nikoli, včasih je na 23dni, 27dni,..) in jutri je zadnji dan da jo dobim, to se pravi 29 dan ..nazadnje sem jo mela 14.10.11(od prejšnje m je minilo 23dni).. imam pa zdajle že 5dni močan izcedek, najprej kod bli tok zdaj pa kar rumenkasto rjav, na levi dojki me samo en deuček boli.. Včeraj sem naredila test in je pokazalo negativno, vem da je najbrž še prehitro za test, samo živčki mi ne dajo miru.. pa se malo zbrihtam, da mogoče bom dobila, pa spet pomislim da sem lahko noseča. Sicer po eni strani bi rada imela otroka, po drugi strani pa ne, ker fant je alergičen na to da mu rečem da sem noseča, moja mami se nebi strinjala,..
Bi vas lepo prosila, da mi malo svetujete, poveste, preden naredim še en test*

Hvala vam že vnaprej.*
Lp Karin

A se ene norca delate al kaj?

Zdravo!
Mene pa zanima z fantom sva imela pred 10 dni nezaščiten spolni odnos in mu je prišlo vame..potem sem čez 3 dni dobila nepričakovano menstruacijo ..ali je še vedno možnost da sem zanosila ?
hvala za odgovor 🙂

Pozdravljeni!

Zanima me kaj narediti v primeru da si noseča vendar nimaš svojega ginekologa!
Ali ti lahko tvoja osebna zdravnica da nujno napotnico in če ti jo ali lahko prideš na vrsto v enem tednu, da imaš še možnost izbirati med splavom???

Prosim za pomoč!!!
Hvala!

če nimaš svoje ginekologinje greš k svojemu osebnemu zdravniku, ki ti bo dal napotnico, če želiš narediti splav. če si se za to odločila pojdi čim prej. ne čakaj! pa za naprej si izberi osebnega ginekologa.
ps, na vrsto prideš takoj, samo poklicati moraš v bolnišnico, kjer delajo splave in ti povejo kdaj lahko prideš(z napotnico), ponavadi že naslednji dan.

Hvala za vaš odgovor!

Samo, da ne boš čez leta obžalovala….bo prepozno.

ŽIVJO!
NAJPREJ ME ZANIMA ČE ŠE TUKAJ ODGOVARJATE NA VPRAŠANJA, DA NE BOM ZASTONJ PISAALA..!
Hvala!
in če je še ta forum”aktiven”…imam vprašanje ://

zdravo..imela sem nezaščiten spolni odnos….po enem tednu so me zjutraj boleli jajčniki,raglo me bolijo prsi…je možno da sem noseča??? hvala za odgovor

1 teden po tem še tvoje telo ne ve, kaj šele mi. Sicer pa na taka vprašanja odgovarjajo nosečniški testi, seveda šele po tem, ko ti M zamuja 😉

hvala za odgovor

test je pokazal plusek….zelo srečna..rada bi vas pa vprašala če je 100% da sem noseča če je pokazal plusek

Čestitke! Meni je do sedaj test še vedno prav pokazal 🙂 Kateri test pa si delala?

hvala..delala sem test clearblue….potem sem res 100% noseča..??..bila sem sicer pri ginekologinji vendar mi je povedala da je plod še vedno premajhen da bi se kaj videlo…naročena sem 20 julija na pregled…

Clear blue je zelo zansesljiv, kar verjemi mu 😉 Res je, pred 7. tednom se vidi večinoma le ali nosečnost poteka v maternici, ker je plod še premajhen, tudi srčni utrip še ni tako zgodaj viden, zato večina G naroča na 1. pregled med 8. in 10. tednom.

hvala za odgovor..imam pa eno vprašanje še če mi lahko pomagate…zanima me je normalno to da me boli trebuh in jajčniki…..včasih bolj včasih malo manj…

Ja, je normalno, vkolikor ni bolečina prehuda in je ne spremlja krvavitev. Jaz sem imela na začetku vedno krče, pdoobne tistim pred M. Pa mislim, da je ni nosečnice, ki en bi prvih nekaj tednov čutila vsaj rahlega špikanja v maternici 😉

res res hvala za odgovor še enkrat

Pozdravljene.

Zanima me, kakšna je možnost zanositve pri ne zaščitenem spolnem odnosu, vendar brez izliva sperme v nožnico.

Hvala za odgovor
Anja

Vedno je možnost, ker se iz penisa v vzburjenem stanju vsake toliko časa pocedi tekočina v kateri so lahko tudi semenčice. vendar pa ta možnost ni tako zelo velika.

Uporabljajta raje kondom, ker vaju lahko kar hitro zanese in se ne bo pravi čas umaknil1

New Report

Close