Ali sem noseča?
Živjo!
Mam tud jaz eno vprašanje..Stara sem 19let in sicer, gre se da se bojim da sem noseča! S fantom sva imela nezaščiten spolni odnos, sicer ni prišlo do izzliva.
Pričakujem M*(nimam redne nikoli, včasih je na 23dni, 27dni,..) in jutri je zadnji dan da jo dobim, to se pravi 29 dan ..nazadnje sem jo mela 14.10.11(od prejšnje m je minilo 23dni).. imam pa zdajle že 5dni močan izcedek, najprej kod bli tok zdaj pa kar rumenkasto rjav, na levi dojki me samo en deuček boli.. Včeraj sem naredila test in je pokazalo negativno, vem da je najbrž še prehitro za test, samo živčki mi ne dajo miru.. pa se malo zbrihtam, da mogoče bom dobila, pa spet pomislim da sem lahko noseča. Sicer po eni strani bi rada imela otroka, po drugi strani pa ne, ker fant je alergičen na to da mu rečem da sem noseča, moja mami se nebi strinjala,..
Bi vas lepo prosila, da mi malo svetujete, poveste, preden naredim še en test*
Hvala vam že vnaprej.*
Lp Karin
če nimaš svoje ginekologinje greš k svojemu osebnemu zdravniku, ki ti bo dal napotnico, če želiš narediti splav. če si se za to odločila pojdi čim prej. ne čakaj! pa za naprej si izberi osebnega ginekologa.
ps, na vrsto prideš takoj, samo poklicati moraš v bolnišnico, kjer delajo splave in ti povejo kdaj lahko prideš(z napotnico), ponavadi že naslednji dan.