Najdi forum

Ali sem noseča?

“vemdavem” pa saj ne morem verjeti. Vaše izražanje ter odnos do soljudi – človek sploh ne najde besed! Če se z žaljenjem drugih počutite boljše in več vredne,… Žalostno.
Forum je res namenjen izmenjavi mnenj, a vse se lahko pove na strpen in normalen način. Različni smo si in tako je prav, nobeden pa ni popoln in vsak si poskuša življenje urediti tako kot se mu zdi prav.
Pa še to: spolnost je zelo lep del življenja, škoda da vi tega ne dojemate tako (upam da nimate preveč slabih izkušenj). Kdaj pa posameznik postane spolno aktiven, je odvisno od vsakega posebej.

zdravoo, sem donateja in mi je tu pa tam ful čudno, krče mam pojavlja se mi rumen madež na hlačkah, malo sem se zredila, tu pa tam mam vrtoglavice itd..
kajti ju3 pa grem si test za nosečnost kupit in ga bom takoj nardila, že zjutraj kak se vstanem grem po test brez da bi kaj jedla pol pa nardim test in bom vidla če je al ni.

Zanima me moj fant mi je 4 do 5 krat not spusto ampak nič ni blo, potem pa mi je do konca vso spermo not v mene spusto in niti kapljica sperme ni iz mene iztekla, zato mi bi blo ful čudno če nebi bla noseča.

Lp donateja

želim hiter odgovor

zdravoo, sem donateja in mi je tu pa tam ful čudno, krče mam pojavlja se mi rumen madež na hlačkah, malo sem se zredila, tu pa tam mam vrtoglavice itd..
kajti ju3 pa grem si test za nosečnost kupit in ga bom takoj nardila, že zjutraj kak se vstanem grem po test brez da bi kaj jedla pol pa nardim test in bom vidla če je al ni.

Zanima me moj fant mi je 4 do 5 krat not spusto ampak nič ni blo, potem pa mi je do konca vso spermo not v mene spusto in niti kapljica sperme ni iz mene iztekla, zato mi bi blo ful čudno če nebi bla noseča.

Lp donateja

želim hiter odgovor

Lp donateja

želim hiter odgovor

Lp donateja

želim hiter odgovor

Lp donateja

želim hiter odgovor

Lp donateja

želim hiter odgovor

želim vedet ali sm zanosla al ne, ker je okoli 14 dni od spolnega odnosa ko me je fant oplodil in včeraj sm šla delat test in je biu negativen in res je bilo za test prezgodaj ja.

Čisto po naklučju sem spet na tem forumu, pa nič ne pašem sem.Ne morem si kaj, da ne bi napisala par besed. Ko berem kakšne skrbi imajo ta mlada dekleta, se sprašujem, kje imajo mame? Ali res ne vidijo, da njihovi otroci odraščajo ali si rajši zatiskajo oči pred tem. Sama sem mama 17 letne hčerke. Že odkar se je začela hodit “ven” me skrbi, koliko jih bo prišlo nazaj. Nosečnost pri 17 ni hec in za to se da poskrbet.Tako kot je meni mama pomagala, sem tudi jaz moji hčerki. Pokličeš h ginekologu, si še v istem tednu na vrsti, naredi ti samo UZ (ginekološki pregled šele pri 20 letih) in se pogovoriš o zaščiti. Dobila je tabletke. Nobenega problema in naj vam, draga dekleta ne bo nerodno, niste edine!!! Ginekologi so tega vajeni. Poskrbite za zaščito pred odnosom!!!! Bodite pametne, da kasneje ne boste imele skrbi. Mame najdite pravi trenutek in vprašajte svoje hčerke ali že potrebujejo zaščito, pomagajte jim!

dober dan
prosila bi za pomoč, imam eno vprašanje
ali je mogoče da ženska zanosi v vodi npr. v bazenu pa ni imela spolnih odnosov?
hvala za odgovore že vnaprej

Ne

Zdravo mama od najstnice!

Lepo in pohvalno da ste s hčerko v dobrih odnosih.

Samo k. tabletke pa ne rešijo vseh težav, ki jih spolnost prinese s sabo. Res, zelo se zmanjša možnost nezaželjene nosečnosti, tu pa so še spolno prenosljive bolezni. Najpomembnejša od vsega pa je odgovornost do samega sebe (kar seveda že veste).
Tudi pri tabletkah je potrebna pazljivost (nekatera druga zdavila zelo zmanjšajo njihovo delovanje – antibiotiki, uživanje alkohola (kar pri mladih ni redko) dvigne nivo delovanja jetrnih encimov, posledično se več hormonov iz tabletk predela v jetrih in jih manj pride v organizem- manjši je njihov učinek, potem so tu tudi cigareti in pa droge,…)

Še naprej vzdržujta dober odnos, naj hčerka ve, da ste tam in da ne bo okarana za vsako malenkost. Naučite jo, naj ima rada sama sebe in naj se ceni, pa ne bo problemov.

Mama od najstnice!
Kako primitivno pisarjenje, za bruhat. V skrbeh si, kolk jih bo prišlo nazaj, ko gre tvoja mladoletna hči žurat. pa ti nisi normalna, ti se sploh nisi ukvarjala z vzojo, ti ji nisi nič dala. nafilat otroka z tablrtami in mu povedat da lahko zdaj širi noge po svetu in fukari naokoli, pa to zna vsaka primitivka. Nikar se ne hvali s tem, da si ji zrihtala ginekologa, saj ji druzga tud nič nisi dala. Bolana in primitivna si!!!

Pozdravljeni,

imam vprašanje ki me zelo skrbi. stara sem 16 let, zadnjo menstruacijo sem imela od 6.8.-11.8. s fantom sva imela zaščiten spolni odnos 11.8. ter 22.8. Uporabljala sva kondom, kateri ZAGOTOVO ni počil, med nobenim spolnim odnosom. Menstruacijo bi morala dobiti 2.9. vendar je še zmeraj nimam. ne čutim niti nobene bolečine, ničesar kar bi mi dalo vedeti, da bi lahko kmalu dobila menstruacijo. Zelo me skrbi, da ne bi bila slučajno noseča, kaj lahko storim?
S starši nimam tako zelo dobrega odnosa in me je strah povedat. nimam nobenih težav psihičnih ne nič, vendar sem vsako toliko malo živčna in začnem malo jokati, ker me to zelo skrbi.
Če bi bila slučajno noseča ali bi lahko splav naredila brez soglasja ali vednosti staršev ali se to ne da pred 18 letom starosti?
kako zgleda splav? Testa še nisem opravila, vendar če bi bil pozitiven, kaj lahko storim? Koliko časa bi trajal splav? Starši morajo vedeti? Morem po splavu ostati še v bolnici? Se da prekiniti nosečnost s kakšnimi tabletami?

Najlepša hvala vnaprej 🙂

Hej!
M ti “zamuja” 4 dni, kar ni nič posebnega. Naredi test, pa boš potem ukrepala naprej. Glede na opisano bi jaz rekla da nisi noseča. Lahko pa se o vsem pogovoriš z ginekologom (upam, da ga imaš glede na to da si že spolno aktivna), bo poznal odgovore na tvoja vprašanja.
Splav ni tako enostavna rešitev kot se tebi mogoče sedaj zdi. Moja sovrstnica je naredila splav pri 16 letih in še danes (10 let pozneje) se vsak dan vpraša kakšen bi bil njen otrok. Kar se ji je takrat zdela edina rešitev, danes močno obžaluje.

Sedaj je, kar je. Naredi test, in če si noseča, starši ne rabijo vedet o tem. Splav lahko narediš v bolnišnici, lahko tudi s tabletko in je hitro za tabo.

zdravooooo,
mam nekaj vprašanj:
pred dvema mesecema ko so bile še počitnice smo se šle s prijateljicami kopat v bazen, pridružilo se nam je veliko fantov, skupaj smo se kopali v vodi…
čez nekaj dni bi mogla dobiti menstruacijo, ampak je nisem dobila, čez kakšen slab teden pa se mi je na hlačkah pojavil rjav izcedek, malo sem se zredila in včasih mi gre na bruhanje…
ali sem noseča?!?
ali je možno da zanosiš če nisi imel spolnih odnosov?
če sem noseča, kako naj to povem staršem?
zeloo me skrbi… ;(
ali naj naredim splav?
kdaj lahko narediš splav in kdaj se pri nosečnicah opazi trebušček, mislim v katerem mesecu?
kaj pa tabletke?
prosim za pomoč!
hvala že vnaprej in upam da odgovore dobim čim prej

Če nisi imela spolnih odnosov, ne moreš biti noseča.

Helloo,

Sem Donateja in rada bi zvedla kaj se dogaja v mojem telesu moja zgodba je takšna,
pred 1 mesecom sva z mojim dragim imela spolni odnos brez zaščite in mi je vso spermo not spustil, in nič ni niti ena kapljica sperme iz mene pritekla. Tako zdaj nevem al sem zanosla ali ne, ker M mi zamuja skoraj 1 teden.

LP
Donateja

naj mi nekdo svetuje čim prej

Pojdi po test za preverjanje nosečnosti v lekarno ali drogerijo, ga polulaj in čez par minutk bo vse jasno.
Zanositev pa še zdaleč ni odvisna samo od količine prejete semenske tekočine. Tako da poleg nosečniškega testa priporočam še kak anatomski atlas in učbenik fiziologije človeškega telesa.

Z fantom sva imela spolni odnos brez kondoma. Ni mu prišlo vame vendar lahko zanosiš tudi z predsemensko tekočino.

zdaj je minilo 4 dni po spolnem odnosu in me zelo peče kot pri vnetlju mehurja. Ne peče me le ko grem lulat vendar tudi drugače.
In ko sem odšla na wc mi je pritekla kri, vendar ne kot pri menstruaciji, ker je ni bilo veliko. Zelo malo in potem se ni več ponovilo.

Ali je možno, da sem noseča ali imam res vnetlje mehurja in je tudi zato pritekla kri ?
sem zelo v skrbeh, ker še zdaleč nčem imeti otroka.

prosim pomagajte !

New Report

Close