Najdi forum

Ali sem noseča?

Pozdravljeni !
Imam problem in sicer mi menstruacija izostaja ze 5 dni. Stara sem 16 let, kmalu bom 17 in s fantom sva sicer probala imeti spolne odnose vendar zaradi bolecin nisem mogla tako da predvidevam da moja deviska kozica se ni pocena saj ni bilo krvi. Fanta sem uprasala in mi je povedal da ni mozno da bi deviska kozica pocila saj zaradi bolecin ki sem jih imela penisa ni mogel niti ustaviti v noznico!
Ali bi lahko useeno noseca ker je fant dozivel orgazen in bi lahko nekaj sperme po nesreci prislo do noznice ????
Testa se nisem opravila vendar ga bom ampak me je zelo strah ce bo pozitiven ker potem ne vem kam naprej sam svojega osebnega ginekologa nimam! Ce bi bila res noseca ali bi mi lahko moja osebna zdravnica dala napotnico za nujni pregled pri ginekolgu in bi ta opravil pregled sam u primeru da sem noseca bi naredila splav ker za dojencka se nisem pripravljena sam sem se vedno v srednji soli 2.letnik.!
Prosim za hiter odgovor saj se bojim da mi zmankuje casa in potem splava ne bo mozno vec opraviti !!!!

Hvala !
Lepo pozdravljeni !

kako ste lahko tako neodgovorne…zdaj pa panika. Kondome prodajajo v vsaki trafiki, pismo….Naj kar dela prpa malo, boš vedela za drugič. Grow up!

Ja, komot si lahko noseča. mislim celo, da si zanosila, no boš pa mlada mamica, saj ni problem, pa dom abodo najbrž zelo veseli! Če sexaš pol morš prevzet tud odgovornost punčka!!!

Seveda, sperma je prišla v nožnico, komot si noseča. In ker ti menstruacija zamuja, je to celo zelo verjetno.

kako ste lahko tako neodgovorne…zdaj pa panika. Kondome prodajajo v vsaki trafiki, pismo….Naj kar dela prpa malo, boš vedela za drugič. Grow up![/quote]

Mislim, najlažje je napadat, kot pa svetovat.

Najprej narediti test (prodajajo jih v vsaki lekarni in DM-u). Ko boš naredila test, pa se takoj naročiti h ginekologinji. Povej, da si noseča, te bo hitro naročila.
Upam, da nisi noseča, da ti ne bo potrebno sprejemati težkih odločitev.
V naprej pa po pameti.

To sporocilo sem pisala zelo na hitro in sem pozabila omenit da je pri usem tem fant imel kondom ampak ker mi menstruacija zamuja sem se zacela sprasevat ce bi bilo mozno da bi sperma po nesreci prisla do noznice ko je fant sneu kondom al kaj takega !!!!
Nisem toliko neodgovorna da bi imela odnos brez kondoma saj dojencka nocem vendar me je strah zakaj mi menstruacija zamuja !!!! ????

Hvala

Če sta uporabila kondom, potem nisi noseča. Če te je pa še vedno zelo strah, pa po test nosečnosti, da te pomiri 🙂

sEVEDA JE LAHKO NOSEČA, ČE JE PA KONDOM POČIL.nosećča si!!!!HITRO PO POMOČ

Kondom ni počil! Vendar mi ni jasno zakaj mi zamuja menstruacija …
Test bom opravila vendar nwm kam po pomoc ce bo pozitiven saj svojega ginekologa nažalost nimam in lepo prosim če bi mi lahko kdo svetovau glede tega???
Saj v primeru da sem noseča bi rada naredila splav kar mislim da je pravilno sam za dojencka se nisem pripravljena vendar nwm kam se obrnit po poč ker nimam osebnega ginekologa???
Hvala

Idiotka, kaj si ti sadist, da uživaš, če mučiš druge?? Pa še nepismena si zraven, baba škodoželjna.

Monika, ob vsakem spolnem odnsou je možnost, da zanosiš, tudi ob vsej zaščiti je še vedno 1% možnosti za zanositev, vseeno pa se malo umiri, kupi clear blue ali baby check, naredi in nehaj psihirati, ker lahko ravno od pretiranih strahov M zamuja. Včasih pač zamuja, pa nikoli ne izveš razloga, zakaj. Mirno kri in živce, če bi pa slučajno imela to smolo, da si v tako nemogoči situaciji zanosila, se skušaj najprej pogovoriti z mamo, če je le mogoče, če ne pa s kako precej starejšo žensko (prijateljico, teto, sosedo…), ki ima dovolj izkušenj in ji zaupaš. Šla boš do prvega ginekologa, magari na ginekološko urgenco, ki jo ima vsaka bolnišnica in tam povedala, kako in kaj je, pa te bodo usmerili dalje. Verjemi, da nisi ne prva in ne zadnja, ki se ji je zgodilo, kar naj se ne bi. Za pridieg je prepozno. Ti pa toplo priporočam, da najprej narediš test, pa prej si DOBRO PREBERI NAVODILA, da ga boš naredila pravilno. Preberi si vsa navodila zvečer, pa zjutraj preden boš naredila test, še enkrat in ga nato naredi po korakih. Pa vse si pripravi prej, čist kozarček itd. Lahko te pohvalim, da st abila s fantom razsodnejša od večine in sta uporabila kondom, ki ne ščiti samo pred nosčenostjo, ampak tudi pred številnimi boleznimi. Če odmislim dejstvo, da je za moje pojme pri 16tih še prezgodaj za take korake (zakaj – to sama zdaj občutiš!! ker je teža odločitev in breme strahu preveliko za na pol dorasle mladostnike), sta ravnala v vsem pravilno. Zdaj se pa umiri in naredi test, potem pa POROČAJ!!!

Šmrklja neodgovorna, fukat znaš a, in splave detat. Kaka mularija dandanes žvi, saj niste vredni, da živite, barabe. Naj te vest peče celo življenje, šmrklja, kaj maš za fukart pri tvojih letih, pohotnica pokvarjena! Drgač si pa sigurno ena revica iz socialno ogrožene družine s ćefurskim fotrom.Vi ćefoti se ponavad zgodaj začnete gont.

jaz sem tus začela pri 16ih in nisem iz socialno ogrožene družine!!! pa najstnica vas prosi za mnenje, ve pa jo tak napadate. Hvalabogu, da se je vam zmeraj vse izšlo tako kot se mora..ne mrazumen, če ji ne znate pomagat jo pa morate oblatit ne!!

Ti pa si ena zafrustrirana baba. Kaj pa tebe briga, kdaj kdo začne s spolnim življenjem. V današnjih časih pričnejo že prej, kot pa pri 16. letih.
Tudi jaz sem začela pri 16. letih, pa nisem iz socialno ogrožene družine in tudi starši so Slovenci (in še pobožni povrhu).
In kako veš, kdaj bodo (ali so) tvoji otroci začeli s sexom? Misliš, da ti bojo prišli povedat, ko se bojo dali dol? Te vprašat za dovoljenje? Ja, pa ja de.

Take pobožnjakinje kot si ti Briana in verne tružine, take ste komaj obsojanja vredne, ker se potem po prefukani noči še obhajate v nedelo pr mašim. Pokvarjenje cerkvene, barabe primitivne z nerazvito moralo in intelektom. A ja, pr 16-tih si začela, pohvalno, lizunka cerkvena. Upam, da bo tvoja hči že pri 13-ih in t noseča s ćefurjem, pa ji bo pol pobožna mat splav svetovala, da ne bo sramote.
Sram vas bodi, banda pokvarjena fukaška. Raziskave so pokazale, da z prezgodnjimi spolnimi odnosi začnejo samo manj inteligentni in neperspektivni otroci, tako, da je popolnoma jasno v katero skupino sodite, vse ve, ki se hvalisate kdaj ste se gonile.

nismo ti mi krivi če nisi fuka dobla prej, zaj se pa na nas spravljaš 😀

Hja no, glede na to, da je moj IQ nadpovprečjem, da imam dokončano VIII. stopnjo izobrazbe in da imam službo, ki mi jo marsikdo zavida, boš malo težko določila, v katero skupino spadamo.
To, če so moji starši pobožni, še ne pomeni, da sem tudi jaz.
Ja, začela sem pri 16. letih. Pri 23. letih sem se ustalila.
Tebe pa verjetno pri teh letih nihče niti pogledati ni hotel, kaj šele kaj drugega.
Pa še enkrat vprašam: kako veš, pri katerih letih bojo (so) tvoji otroci začeli sexat? Aja, verjetno bojo (so) prvo leteli k tebi in ti povedali.
Ne bodi tako zafrustrirana in jezna na tiste, ki so v življenju znale bolj uživat kot pa ti 🙂

Zate je pa res škoda besed, stvor provokatorski, vse večne čase nedojebani.

S takim pisanjem in žaljenjem kažeš na razvitost svoje morale in intelekta. Pospravi malo po svojem podstrešju…

Spoštovana gospa Briana!
Sodeč po načinu pisanja, globoko dvomim v vašo izobrazbo :))) Najverjetneje je bila omenjena stopnja izobrazbe le vaša želja.
Zanimivo je pa tudi to, da se iz vašega pisanja sodeč, da razbrati, da se sramujete vernosti svojih staršev, kako primitivno in nedoraslo, za tako izobraženo gospo :)))
Pa nekam hitro ste se ustalili, vas mar ni hotel več nihče v študentu nategniti, ste bili že precej obrabljeni? Ženskam ,ki imajo veliko kilometrino, se to tudi kasneje zelo pozna 🙂
Veste kaj dama 🙂 zame ste navadna revica, pohabljeno vaško revše, ki je bilo zmožno le širit noge in je nazadnje ulovilo revčka, ki do tedaj ni poznal pičke.Nadvse ste mi zabavni, če nudite še kakršnekoli usluge imam kar nekaj znancev, ki bi jih napotila k vam, .

Pri taki izobrazbi bi lahko vedela, da noseča ženska v nobenem primeru menstruacije NE MORE IMET. Kaj si pa študirala? Babje čenče?

New Report

Close