Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Oj, Tolk k mi je blo pa dons težko pa že donk ne🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ja, pa sem, 🤗🤗🤗

Oj, Tolk k mi je blo pa dons težko pa že donk ne🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ja, pa sem, 🤗🤗🤗

ja, pa je uspelo tud men bit cel dan ob čaju in dveh belih kavah 🙂 … meni je bilo zjutraj najtežje.
Zdajle spat, zjutraj pa en fin zajtrk 😎
Čestitke dina in probajmo skupaj, pa tu ostalim, če je bila katera še zraven.👏

Sem se postila.
-0,7kg… bo treba vztrajat za kak konkretnejši premik, al men luna ne sede? No, se mi pa zdi, da sem mal zaprta in bom jutri še enkrat šla na vago. Upam, da bo vsaj kaka deka ostala v minusu od tega.

Bo bo, samo moraš tudi drugače paziti pri hrani. Ne misliti, da sedaj pa lahko ješ kar hočeš in kolikor hočeš. Jaz zelo pazim in sem na vmesnem postenju že kar nekaj časa.
Moj je-1.20.

Aja še to, poste naj bi redno izvajali, en ali dva ni nič.
Kar pogumno.

Moj – 0.90😂
Sm vesela, da sm zdržala 🤦‍♀️

Čestitke za post in ja, včasih je res kakšen post težji za zdržati.Je kar lepo odvisno od našega počutja na splošno. Glavno je, da si ga::))

Čestitke za uspešno postenje. Ali je bilo prvič? V drugo bo lažje 🙂

Tudi tebi čestitam in je to lep minus. Včasih gre dol več, včasih manj. Ni vedno enako…. pa še zaprta si:)

In kako je bilo po drugem tehtanju, včeraj? 🙂
Ja ja… za konkretnejši premik se je pa potrebno kar fajn potrudit::)))

Ne vem ali sem spregledala ali se pa ni postila?
Baatika…???

Tudi tebi čestitam in je to lep minus. Včasih gre dol več, včasih manj. Ni vedno enako…. pa še zaprta si:)

In kako je bilo po drugem tehtanju, včeraj? 🙂
Ja ja… za konkretnejši premik se je pa potrebno kar fajn potrudit::)))
[/quote]

Tehtanje danes zjutraj…ista teža kot pred postom oz. kot da se ne bi postila. Pa nisem včeraj pretiravala s hrano oz. sem imela bolj skromno kot ne. Zaprtost pa še traja. Bo treba en donat nabavit.

Tehtanje danes zjutraj…ista teža kot pred postom oz. kot da se ne bi postila. Pa nisem včeraj pretiravala s hrano oz. sem imela bolj skromno kot ne. Zaprtost pa še traja. Bo treba en donat nabavit.
[/quote]

Ah, to je pa zaradi zaprtosti. Nemogoče, da se ne bi poznal minus,kakršenkoli že.

Sem hotela še dodati, da je pri meni po postu vedno minus.

Sem hotela še dodati, da je pri meni po postu vedno minus.

Pr men se je tud zmeri pokazu minus če sm se držala, ne zastopm, zakva ne.

Jaz bi tud raje videla, da se na vagi res kaj pozna. Držala sem se 99%. Kavo sem pila z mlekom, če je to krivec? Nič, sem nabavila donat. Bom pa še vztrajala na kaki luni, saj škodit menda ne more 😉

Kavo pij brez mleka in sladkorja. Pa veliko pij. Predvsem navadno vodo iz pipe in pa čaje,brez sladkorja.

Ne, škodovalo ne bo.
Kvečjemu koristi.

Morda je telo zadrževalo vodo ravno zato, ker si bila na postu. Tudi to se včasih zgodi. Bi bilo bolje, da bi pojedla tri obroke solate v tem dnevu, recimo. Ali kaj drugega, kar odvaja vodo.

New Report

Close