Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

da se mal javm.dons je 65 dan brez cukra,pa še kila menj,to je vkup -16.v soboto sm bla po ohoho cajtu v hribih kr visok nad 1000,kok glih ne vem pa mi je blo zlo fajn.res sem sopihala ko lokomotiva v hrib in švicala ko konj,ma je blo fajn.se mi že fajn pozna.sam dohtarca da me še vid ta teden,bo zazjala,ja nč grm naprej majke mi,se ne dam več

Bravo! Pa kako mi je všeč stavek… se ne dam več…
Tako se govori in dela. Zato pa imaš kaj pokazati.
Me prav zanima, kakšna bo reakcija od zdravnice po tako veliki izgubi kg.
Bom zaključila kot ti, ja nič gremo naprej.

Jutro,
Samo na hitrico,ker se mi že mudi….B R A V O za minus
B R A V O za “upor” sladkarijam 🙂
Besede kot so:sopihala,švicala so mi pa zelo znane::)))B R A V O za hrib
Pa še B R A V O “za majke mi,se ne dam več” ::)))
Javi,kakšna bo reakcija pri zdravnici!Bo zanimivo:)

hvala bom javla

jutr mam

Ja,ja,obvezno nam moraš poročati:-)

V petek 10.1.2020 se ob 20.21 dopolni polna luna.Smo pripravljene zaštartat?

Ja bomo štartale😜
Prdelala dve kili🤦‍♀️
Dva dni sm že na kislm zelu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Baatika yes yes yes

ja tkole je blo.že sestra me je uprašala kero dietomam pa kok sm fejst.dohtarca je pa dobeseden zazjala in ni mogla verjet.pa me vse izprašala ajoj,sm važna res.labolatorij vse u redu.pa kr tko nprej je rekla,ja nč grem naprej.pa post bom tud mela majke mi,da se bom zrihtala da bom čem podubna.

Lej, ob taki spremembi in miganju se mora pokazati razlika in si upravičeno lahko ponosna nase! Čestitke še z moje strani.

Bravo baatika. Kar potegne me zraven takiih kot si ti, tako motiviranih. Tud jaz se bom šla tole luno, če bom le doma.

Ojoj,dva dni na kislem zelju?To te je pa “ščistilo”…dobesedno::))

Res je…

Jutro,

Superca res ta tvoja pozitivna izkušnja.Dokazala si zdravnici,sebi in nam,da se da…. samo če se hoče:)Brez tabletk,ki ti jih je hotela predpisati. Samo glavo si moraš razpucati,klik,in to je to.Dokazala si,da urejena prehrana NI odrekanje,ampak vzpostavljanje normalnega prehranjevalnega režima,ker če se zrediš pomeni,da ga nisi imel.Vsaka stvar “hrana”je isto dobra ali jo poješ malo ali pa veliko:)Ja,pa miganje zelo pomaga za oblikovanje postave(hoja v hribe )meni.
Nekje sem prebrala:

“Odreci se tistemu,česar si najbolj želiš,
saj te bo to sicer uničilo”

Meni je šla še kila dol tako, da pri tem postu ne bom zraven::))
Vsem pa želim postenje”lahko” in brez lakote oz. kriz
Srečno!

Jutro,

Superca res ta tvoja pozitivna izkušnja.Dokazala si zdravnici,sebi in nam,da se da…. samo če se hoče:)Brez tabletk,ki ti jih je hotela predpisati. Samo glavo si moraš razpucati,klik,in to je to.Dokazala si,da urejena prehrana NI odrekanje,ampak vzpostavljanje normalnega prehranjevalnega režima,ker če se zrediš pomeni,da ga nisi imel.Vsaka stvar “hrana”je isto dobra ali jo poješ malo ali pa veliko:)Ja,pa miganje zelo pomaga za oblikovanje postave(hoja v hribe )meni.
Nekje sem prebrala:

“Odreci se tistemu,česar si najbolj želiš,
saj te bo to sicer uničilo”

Meni je šla še kila dol tako, da pri tem postu ne bom zraven::))
Vsem pa želim postenje”lahko” in brez lakote oz. kriz
Srečno!
[/quote]

ZANIMIVO, čestitke za izgubo kile “kar tako”, brez lune. Drugače pa si odlična s tem osvajanjem vrhov in hribov. Bravo. Si pa že na cilju s hujšanjem, drži? Koliko ti je uspelo shujšat z luno?
Malo sem šla gledat – najprej ste hujšale dan pred luno, potem na dan lune. Je katera opazila dejansko razliko v izgubi teže pri obeh načinih?
Hvala za odgovore.

Res je tako,kot si napisala.Prej smo dan pred njeno dovršitvijo.Ker smo se pa motile in večno spraševale,kdaj začnemo, smo pa spet začele na uro.Jaz osebno nisem občutila nobene razlike v izgubi kg.

Ojoj,dva dni na kislem zelju?To te je pa “ščistilo”…dobesedno::))
[/quote]

Ohoho orenk🤦‍♀️
Sm bla k sreč doma bliz wc😂

ZANIMIVO, čestitke za izgubo kile “kar tako”, brez lune. Drugače pa si odlična s tem osvajanjem vrhov in hribov. Bravo. Si pa že na cilju s hujšanjem, drži? Koliko ti je uspelo shujšat z luno?
Malo sem šla gledat – najprej ste hujšale dan pred luno, potem na dan lune. Je katera opazila dejansko razliko v izgubi teže pri obeh načinih?
Hvala za odgovore.
[/quote]

Pr men ni blo nč drgač😂
Zmeri enak -, ko prmerjam🙄

Sem z vami, čeprav ni glih enostavno. Včeraj zvečer sem plavala in v takih situacijah sem drug dan lačna, sploh zjutraj. Ni danes nič drugače. Zdajle sem ob beli kavi in še eno imam v planu popoldan, sicer pa voda in čaj. No, če bi kazalo, da bom omedlela od lakote, pol bo treba še kako juhco skuhat. 🙄

Super,upam, da si zdržala.Ja itak, da ni lahko.
Jaz sem!

Super,upam, da si zdržala.Ja itak, da ni lahko.
Jaz sem!

New Report

Close