Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Jst pa – 0.70😜

Jaz jih uporabljam cca.6 mesecev.Kupila sem jih v Avstriji stanejo pa 150 e.Shujšala 16 kg,stranskih učinkov nič.Ni čustvenega prenajedanja ker do hrane ne čutim nič.Jem ,ko sem lačna in neham,ko sem sita,kar sem pa zelo hitro.Jem vse po vrsti vendar v občutno manjših količinah.Nimam občutka,da se čemu odrekam ali da moram imeti samodisciplino.So res dragi ampak mi ni žal denarja.

ajoj še dobr da jih ne jemlem.pr men bi blo vse duplo

jebelacesta so pa drag. bom kr po starem handlala ja nč grem naprej

Lej,čimdalje od kemije.Pa saj si si dokazala,da gre naravno in verjemi mi,da je tudi bolj zdravo.
Je pa res,brez truda in vztrajnosti ni nič.

Jaaa, itak.To ti predpišejo, če maš itm nad 30.
Ena moja frendica jih je tud dobila in je takrat ful shujšala, ene 25 kil. Ko jih je pa nehala jemat je pa vse nazaj dobla🤦‍♀️😓🤦‍♀️

https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.d5ad18d00d4d834761f2342cd8dac2e7&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fjT2IwkWYP27Ac%2fgiphy.gif&ehk=tLR6NRcXa1gTnSxy38ad2LL0%2fie1EHUO3FqwnLqcTUg%3d

Teb gre pa itak super truper😜🤦‍♀️😜

Jutro,

Prav si se odločila.To so samo “bergle”.
Ti kar “furaj”tako naprej kot si si zastavila.Rezultati ti kažejo,da delaš v pravi smeri.
Čestitke!

Tehtnica mi je pokazala 59 kg in sem na svoji idealni teži::))))

Sedaj se moram pa potruditi,da jih obdržim.Zavedam se,da bo to najtežji del in bo potrebno veliko samodiscipline.

Lej,jaz se ravno zato držim 2x na mesec post-a.Da uravnavam svojo težo.Hujšam ne,redim se tudi ne,torej je ok.

kako ste?men je uspel izgubit dol dat še pol kile.dons je 45 dni brez cukra nekak mi uspeva,pol ure pa hodm na dan .za božič bom pa snedla kos potice,majke mi,se mi prov lušta,potratna

na 50 dan brez cukra bom kos,en,potice,sm pozabla napisat,ajoj

Baatika, bravo, bravo in še enkrat bravo!
Kakšna sprememba, od nič hoje, na pol ure vsak dan. Ja itak, da kg letijo.
Si dobila klik v glavi in to je to!

O, super!
Jaz bom tudi kmalu. Še par kg, pa bo.

Lej,ko si pospravimo podstrešje in si naredimo svojo pot,(se odločimo),potem pa res steče.
Dokazala si da se da… z manjšim vnosom hrane in odrekanju sladkemu.
Za božič si pa le privošči kos potice.Zaslužila si si jo!

Lej,ko si pospravimo podstrešje in si naredimo svojo pot,(se odločimo),potem pa res steče.
Dokazala si da se da… z manjšim vnosom hrane in odrekanju sladkemu.
Za božič si pa le privošči kos potice.Zaslužila si si jo!
[/quote]

Jutro,
Točno tako,ampak samo “en”kos::)))Pa saj več tako in tako ne boš mogla,ker je “težka”,sploh pa potratna potička:)
Čestitam!!!

Bom ubrala isto pot:)

O, super!
Jaz bom tudi kmalu. Še par kg, pa bo.
[/quote]

Super!Pa saj gre lepo dol če se držiš men,si urediš prehrano in migaš:)Je pa potrebna vztrajnost,to pa drži.

Jutro,

Saj ne vem ali je jesen ali pomlad,tako je toplo:(No pa saj mi kar odgovorja,ker sem lahko bolj aktivna na prostem.Mi gre pa na živce to hitenje,nakupovanje,zavijanje,gužva.Pa peka teh piškotov,pa onih….pač različne želje.V službi pa vsak dan degustacija teh dobrot.Še dobro,da sem se že davno odrekla sladkemu .V službi to vedo in me ne posiljujejo z njimi.

Lep predpraznični vikend vam želim:))

New Report

Close