Jutro,
Moj minus je 2 kg.Sem prišla na svojo težo in sem ful vesela::)))Končno mi je uspelo!
Za vikend smo bili na Plešivcu(Uršlja gora)visok 1680 m.Vreme svetovno,zato smo ga res dobro izkoristili:)Gor je cerkev Sv.Urške,ki je na tej nadmorski višini edina delujoča v Sloveniji in menda celo v Evropi.Pohodnikov zato veliko pa še pohod vseh ljubiteljic gora z imenom Urška ,ki so ravnotakrat praznovale god in je tako bila za njih tudi sveta maša.Pozdravil jih je prevaljski župan.Vse je bilo pa v rokah organizatorjev okoliških planinskih društev in oskrbnice na Uršlji gori.Baje je bila najmlajša stara 7 let,najstarejša pa 80.
Glede na občutno spremembo vremena mislim,da smo za letos zaključili s pohodništvom.S snegom, ledom,derezami in ostalo prepotrebno opremo za zimo pač nimamo izkušenj.
Korakov ne bom napisala,jih je bilo pa veliko::)))
Da se še jaz javim joj joj joj
Nič ni bilo s postom, pozabila sem, da sva bila s sinom zmenjena za kosilo in sva pač šla. Jedla sem božanski burger. Pa to bi še šlo, če ne bi napadla potem napolitank 🙄
Grozna sem. Tehtala se nisem nič, edina majcena tolažbica je bila včeraj, ko sem oblekla za sprehod s psom pohodne hlače in so mi bolj ohlapne kot poleti. Vsaj to no 😂
Oh ja. Lepo se imejte.