Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Sej ne morm verjet🤭
Pa ti razturaš🙄😄
Jst sm se pa tud ful fajn mela na morju in Kr dost🏊‍♀️čeprov mA morje 20.
Pa še s 🚣‍♀️sva se pelala,🤭 fajn dogodiv#čina čeprov me je blo sprva Kr mal strah.🤦‍♀️..So bili visoki valovi pa še šprical je ko hudič🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙊

Jutro,

Ja to imaš pa prav. Pred kakim dobrim mesecem res nisem čez teden nič migala namerno. Sem mislila, da je dovolj za konec tedna. Sedaj me je pa potegnilo, sploh pa, ko imam zapestnico. Ko enkrat narediš 5.000 korakov, si misliš, pa daj jih naredi 10.000.Ko pa to dosežeš, greš pa naprej. Sploh pa, če si jih ustvaril za dnevni cilj. Moj je 15.000 na dan. To je srednje do visoke intenzitete. Ni lepšega občutka, ko to dosežeš in ti zapestnica za piska na telefonu se ti pa izpiše:dosegli ste svoj cilj. Ko ti pa pokaže še koliko kalorij si v tem času porabil, ti da pa res zagon. Včasih sem mislila, ali pa imela izgovor, da med tednom nimam časa. Sedaj si ga enostavno vzamem. Traja dobro uro in pol, trim stezo imam pa pred nosom.
Delo doma in opravki me pa itak počakajo:)

Sej ne morm verjet🤭
Pa ti razturaš🙄😄
Jst sm se pa tud ful fajn mela na morju in Kr dost🏊‍♀️čeprov mA morje 20.
Pa še s 🚣‍♀️sva se pelala,🤭 fajn dogodiv#čina čeprov me je blo sprva Kr mal strah.🤦‍♀️..So bili visoki valovi pa še šprical je ko hudič🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙊
[/quote]

Ja, vreme je bilo tapravo:)
Pa izgleda, da bo še nekaj dni. Sem ti pa kar malo nevoščljiva:) Od mojega dopusta je že daleč mi pa obudiš prijetne spomine nanj:)

https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.0aaf8ce934e959cea899d28f0eb4cee8&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.tenor.co%2fimages%2f0aaf8ce934e959cea899d28f0eb4cee8%2ftenor.gif&ehk=QlTMMwtieSkZhddXju154Q

A ni to fajn🤣🤣😝
Saj neki😝
Drgač mam pa tud jst Tolk nastavljen za cilj in mi večinoma tud purata👌

Ja kaj naj rečem?
Edino, da smo pridne in ni hudič, da se nebi poznalo pri kg in počutje👌
Tudi sama jih delam zopet toliko, čeprav se mi kar malo pozna na kondiciji, ker sem bila bolna in nisem gibala.
Kako hitro jo izgubiš…
Jo pa seveda tudi nazaj dobiš samo potruditi se je potrbno😄

Jutro,

Ja to imaš pa prav. Pred kakim dobrim mesecem res nisem čez teden nič migala namerno. Sem mislila, da je dovolj za konec tedna. Sedaj me je pa potegnilo, sploh pa, ko imam zapestnico. Ko enkrat narediš 5.000 korakov, si misliš, pa daj jih naredi 10.000.Ko pa to dosežeš, greš pa naprej. Sploh pa, če si jih ustvaril za dnevni cilj. Moj je 15.000 na dan. To je srednje do visoke intenzitete. Ni lepšega občutka, ko to dosežeš in ti zapestnica za piska na telefonu se ti pa izpiše:dosegli ste svoj cilj. Ko ti pa pokaže še koliko kalorij si v tem času porabil, ti da pa res zagon. Včasih sem mislila, ali pa imela izgovor, da med tednom nimam časa. Sedaj si ga enostavno vzamem. Traja dobro uro in pol, trim stezo imam pa pred nosom.
Delo doma in opravki me pa itak počakajo:)
[/quote]

Ja, res je! Dobro si napisala…
Ti da motivacijo!

Vse ste pridne, meni pa to še krepko manka. Sploh ne vem kako začet. Imam preveč kil pa me vsak napor zmatra. Me je pred vami kar sram.

Jutro,

Verjamem, da te napor utrudi. Koga pa ne? 🙂
Prični z malimi koraki:Recimo peš ali s kolesom do trgovine, službe, stopnicah, opravkih. Prični s hojo, ki je najlažja in jo sčasoma podaljšuj.Za začetek.Da dobiš malo kondicije. Potem pa še kakšno vajo dodaj. Na netu imaš ogromno nasvetov, kako pričeti in prikazov vaj. Izberi si tako, ki ti odgovarja in jo boš z veseljem ne z odporom izvajala, ker te bo drugače hitro minilo.
Vem, da se ponavljam ampak vseeno bom napisala. Nabavi si športno zapestnico, ki bo spremljala tvojo vadbo in napredek. Ti bo dalo zagon in motivacijo:)
Pa prični danes,ne jutri, ker tako vsi odlašamo in predlagamo iz dneva v dan. Pa je že leto naokoli.

Jutro,

Verjamem, da te napor utrudi. Koga pa ne? 🙂
Prični z malimi koraki:Recimo peš ali s kolesom do trgovine, službe, stopnicah, opravkih. Prični s hojo, ki je najlažja in jo sčasoma podaljšuj.Za začetek.Da dobiš malo kondicije. Potem pa še kakšno vajo dodaj. Na netu imaš ogromno nasvetov, kako pričeti in prikazov vaj. Izberi si tako, ki ti odgovarja in jo boš z veseljem ne z odporom izvajala, ker te bo drugače hitro minilo.
Vem, da se ponavljam ampak vseeno bom napisala. Nabavi si športno zapestnico, ki bo spremljala tvojo vadbo in napredek. Ti bo dalo zagon in motivacijo:)
Pa prični danes,ne jutri, ker tako vsi odlašamo in predlagamo iz dneva v dan. Pa je že leto naokoli.
[/quote]

https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.7c703f5d7084d14fd39a17ddada87074&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f6cFcUiCG5eONW%2fgiphy.gif&ehk=XvhGeMm3tYeql%2bcfxssGdg

Lej, enostavno, pejd ven na sprehod. Počasen… potem pa počasi stopnjuj in podaljšuj. Samo začni. To je
najtežje, potem bo pa steklo.
Pa ne odnehat, naj ti pride v navado.
Srečno!

Oooj!
Sem težko!
Mam)
Verjetno preveč kg.

Lej, glavno je, da si začela. Sedaj pa ne odnehat in bo vsak dan bolje. Verjamem, da te kile ovirajo si pa na pravi poti za izgubo. Zmanjšaj obroke in oh in povečaj sadje in zelenjavo. Vsaka izgubljena kila ti bo olajšala gibanje.

V ponedeljek 28.10.ob 4.30 nastopi prazna luna.
Bomo luncale?

V ponedeljek 28.10.ob 4.30 nastopi prazna luna.
Bomo luncale?

Dajmo! Tudi jaz rabim tokrat nekaj za spodbudo za nadaljevanje!
Bom kar v ponedeljek in ne že prej.

Dajmo! Tudi jaz rabim tokrat nekaj za spodbudo za nadaljevanje!
Bom kar v ponedeljek in ne že prej.
[/quote]

Lej, poizkusi danes in jutri s čim lažjo, zdravo prehrano s čim manj oh in bo učinek po postu še večji.
Preverjeno!

Oj sj ne boste vrjele😂
Spet sm na🏊‍♂️
Nsa soncu vroče 🏊‍♀️ne, mi je mrzla voda🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Za južno🥘in 🍺hahaha😝
Ja vem ni cool ampak🤦‍♀️😂🤣u tri…

Vem, da si uživala in izkoristila res topel vikend.
Sedaj pa prihaja ohladitev:(

Vem, da si uživala in izkoristila res topel vikend.
Sedaj pa prihaja ohladitev:(

New Report

Close