Jutro,
No,kako ste preživele vikend?Jaz odlično:)
V soboto smo se odpravili v sredogorje.Šli smo iz Tržiča.Na parkirišču smo pustili avto,ki je v zgodnjih urah skoraj sameval,popoldan ob vrnitvi je bilo pa polno plehovja.Torej,veliko pohodnikov se je odpravilo v isto smer;) na Kriško goro .Potem smo nadaljevali pot proti Tolstem vrhu in Domom pod Storžičem.Luštna turca,pot lepo prehodna.Vzpon po lažji,sestop po strmi in naredili smo krožno pot s podaljškom:)Vreme je bilo pravšnje za hojo,se je izmenjavalo: enkrat oblačno,rahlo je pihljalo, parkrat sončno,v senci nas je pa kar malo hladilo;)Za pozno kosilo smo si privoščili kislo zelje z ajdovimi žganci in rebrcami(odlična hrana za garače:))In verjemite mi ,da smo vse kalorije pokurili.
Ravnokar sem se tehtala in mi kaže spet kg manj tako da…migat,migat migat,punce:-)
Število korakov pa raje ne bom napisala,da vas kap ne rukne:-)))
Zapestnica je res zakon.Ti da veliko motivacijo in te kar vleče,da gibaš:-)
Lej,veseli me,da si to spoznala.Enkrat sem vas vprašala,kako ste kaj z rekreacijo in si dejala,da samo konec tedna pohodništvo.Sedaj pa vidim,da ti je prišlo kar v kri tudi trimčkanje.Fajn pa veliko koristi za telo in nižanju teže.Pa saj si to že sama opazila.Le tako naprej!S prehrano si pa itak zmagala.
Se strinjam s tabo glede zapestnice.