Jutro,
Naj bolezen hitro mine.Pošiljam ti velik objem in pozitivne energije:)
Sama imam pa problem z desnim očesom.Skoz se mi solzi in imam občutek kot bi bil tujek v njem.Pa še z desne nosnice mi posledično teče.Sem šla k zdravniku in ko mi je ga pregledal mi je napisal napotnico za k okulistu.Ta pa mi je po pregledu predpisal kapljice in eno mazilo za oči in dejal,da tujka v njem ni temveč da je vnetje.Vprašal me je,če sem bila na prepihu ali imela prižgano klimo.Ja.Obojega po malo je vsak dan v službi in avtu.Bomo morale biti bolj pazljive,mar ne?
Tako s včerajšnjim planom ni bilo nič.Pa še ulivalo je kot iz škafa.
[/quote]
Oj pupe🤗
Kak ste, je kej boljš? 🤔
Jst pa morm pohvalt fanta👍
Me je pelu na izlet na Pohorje in sva se mela ful fajn😁sva nrdila 23.509 korakov👍
Vreme jasn brez ☁️in🌞🌞🌞
Pelu me je pa zatu, da mi je na poti domu povedu, da mi je zrihtu drug job. yes yes yes
In to v Primarki jupi😃😃😃
Vesela do neba in nazaj😂😂😂
Jutro,
Hvala ti za skrb,dosti boljše:)
Ja pa čestitke no za novo službo!Sem zelo vesela,da ti je je končno uspelo:)Kdaj pa pričneš?
Če se ne motim so Primark odprli letos in sem brala,kaka evforija je takrat bila je pa nisem še obiskala;)Mislim,da ti bo boljše tu kot v živilski trgovini.
Pa na Pohorju sta bila,bravo!Sta se peljala z žičnico?Jaz sem bila samo enkrat pozimi, ko je bilo tekmovanje za zlato lisico;)Se pa menimo,da bi ga obiskali enkrat drugo leto brez snega.
Zaradi mojega očesa smo šli včeraj na pohod in smo bili na Kofcah.Šli smo z Jelendola,vreme je bilo jasno in zelo sončno,lahko bi rekla,da prijetno toplo.Čudovit pogled proti Bohinjskim goram.Imeli smo pa občutek,da tam dežuje.
V bližini koče so nas pozdravile prijazne kozice in nas spremljale vse do vhodnih vrat koče.::))
No in prvič v življenju smo jedli borovničeve štruklje in vam povem,da so fantastični.
Malo smo se še martinčkali na klopi pred kočo in jo pičili nazaj v dolino.Zelo lep izlet::))
Korakov 58.911:)
Jutro,
Ja super….vse se ti bo lepo izšlo::))
Včeraj sem imela kontrolni pregled pri okulistu.Dejal je,da se stanje izboljšuje in naj porabim do konca kapljice in mazilo.V petek kontrola.
Sem pa imela še veliko energije,zato sem šla na trim in naredila malo manj kot 15.000 korakov:).Mi je prav zanimivo….Še pred kakšnim “dobrim” mesecem nisem nič “migala” čez teden… samo ob vikendih.Sedaj me pa zapestnica kar vleče ven,res:)Škoda samo,da se dnevi tako hitro krajšajo in kmalu pade mrak;)
S prehranjevalnim režimom sem tudi zelo zadovoljna.Kosmiči za zajtrk kot mi je ena tu gor predlagala mi zelo pomaga,da zdržim in nisem lačna do kosila.Pripravim si jih zvečer.Zalijem jih z mlekom z manj maščobe,dodam par suhih sliv in malo mešanih oreščkov.Zjutraj pa dodam še kos svežega sadja.Sedajle sem si na primer naribala eno jabolko:)Ko sem se zbudila sem stopila na tehtnico in mi je pokazala 1.45 manj od zadnjega postenja::)))To je pokazatelj,da sem izbrala pravi način za izgubo kg.Ni pa rečeno,da vsakemu tak sistem odgovarja;)
Dojela sem bistvo in to je, da je potrebno kalorije porabiti!
V nedeljo 13.10.ob 23 uri se dopolni polna luna.Torej se postimo kdaj?V soboto ali nedeljo?
Sprašujem,ker sem zadnjič pomešala dneve;)
Če prav razmišljam pomeni iz sobote od 23 h na nedeljo do 23 h ,a ne?
Jst, pa mislm, da ostale tud 13.10…😏
[/quote]
Še to, prej pa pol smo pa na lahki hran🥘🥯🥞🍔🥪
Hecam se😜
To pa🍏🍊🍇🍋🥦
Naj jaz povem svojo zgodbo kar se tiče luninega hujšanja.
Za hujšanje z luno sem se odločila,ko se mi je nabralo ogrooomno kil.Takrat sem prvič slišala za to hujšanje in sem se takoj odločila za njo .Najprej na polno in prazno potem pa še kdaj vmes.V enem letu je naneslo kar 32 dni posta in dobrih 20 kil manj.Ampak vse je v glavi.Jaz sem pač potrebovala to metodo,ki mi je ustrezala in uspelo je.Kile se še zdaj niso pojavile…
Ampak od takrat se vsako jutro kontroliram na tehtnici-pomaga,če ne greš čez!
Kar se tiče lunarnega hujšanje:Nema trte mrte!Luna je takrat,ko je,Lune ni takrat,ko je ni in to je to!Čas gre tika-taka tika.taka in če se ne držiš datuma in ure, adijo shujševalna.
Pri ostalih varijacijah na temo hujšanja je pa tako:samo danes še nekaj pojem,samo zdajle nekaj grešim in bom jutri vse “not prinesla”.
Luna pa ne čaka.Zato je uspešna!
Jutro,
no,sedaj pa res ne vem,kako je prav;)Sem pa mnenja,da velike razlike ni.Saj sama je nisem opazila,ko smo se držale točnega datuma.
Včeraj se mi je oko dokončno nehalo solziti in gre res na bolje:)Največje probleme sem imela v službi z računalnikom.Me je svetloba tako motila,da bi najraje dala gor sončna očala;)
Včeraj nisem šla na trim.Sem šla po nujnih opravkih,hitro hojo,čez naše mesto.Nekateri so me čudno gledali,kam se mi tako mudi…in naredila malo manj korakov kot prejšnji dan:)
Efekt kakršnekoli shujševalne kure je odvisen od startnega položaja.Če je-recimo,165 cm visoka ženska težka 100 kg,je,(upoštevajte,da je sicer zdrava)jasno,da je prenažrta in zaležana.
Še posebej,če se je za shujševalno kuro odločila prvič,bo že majhna sprememba v gibanju in prehranjevanju imela pri njej močan učinek.Če pa imaš enako veliko žensko,ki tehta 70 kg in ima za sabo že več shujševalnih kur,pa naj na hitre in velike učinke kar pozabi.En dan tedensko
bo kvečjemu obrzdal morebitna obdobja povečanega apetita in jo discipliniral.Kar pa tudi ni za odmet.Privrženci ideje “manjžri” in štetja kalorij zatrjujejo,da je za vsak kilogram minusa,treba ustvariti primanjkljaj 7000 kalorij.Če ješ približno normalno in si prisebna ženska,verjetno ne greš nikoli čez 2000 kalorij dnevno.Torej se moraš za 1 kg minusa postiti 3 dni.Za 20 kg se moraš torej postiti vsega skup 60 dni.Nekaj pospeška lahko dodaš z resno in redno rekreacijo.TO JE PA TO!