Jutro,
O ne, nič ne zaostajam za vama😁Sem trimčkala in jih naredila 14.598.😁
Za zajtrk sem jedla kosmiče s sadjem, za kosilo piščančje krtačke na žaru in popečene bučke ter paradižnikova solata. Večerja la pa nič, ker nisem čutila lakote.
Sedajle sem si pa skuhala čaj za v službo. Pa nič hrane, a ne? 😂
Želim vam uspešen dan brez lakote🤗
Jutro,
Kako ste, ste “odluncale”…?
Kljub veliki aktivnosti mi je šlo. Smo šli s Boča za katerega pravijo, da je štajerski Triglav nadmorske višine 998m,še na Donačko in vam povem, da je bil res orenk podvig dolg okoli 6 ur,če odštejem pol ure počitka v planinski koči na Boču,pa pol ure v koči pod Donačko.Prehojeno ulala km, 42km,korakov pa ne vem točno, ker se mi je zapestnica resertirala oz. ostala brez povezave s telefonom:((ne vem, zakaj?
In tako začela od začetka šteti korake. Mislim pa, da jih je bilo tam nekje 59.655,vsaj telefon mi je tako pokazal. Pot je bila lepa, suha. Vreme sončno, narava odeta v jesenske barve, zelo lepo:) Sem slišala, da aprila oz. maja tam cvetijo ene posebne rožice, ki se jim reče velikonočnice, so vijolične in izredno lepe in da se jih res splača priti po pogledat. Tako, da bomo spomladi šli še enkrat na Boč. Pohodnikov pa tudi kar nekaj. Je pa veliko hoje in moraš imeti dobro kondicijo. Spila sem veliko čaja,vmes pa še slano vodo.
Tehtala sem se včeraj in mi je pokazalo-1.50.
Jutro,
V nedeljo počivala, se regenerirala:)
V ponedeljek sem prala,likala, pospravila hišo ter vse kar sodi zraven.Včeraj sem pa že naredila 16.102 korakov.Mi je bilo škoda tako lepo sončno popoldne izpustiti in sem ga izkoristila.
Takšen cilj imam tudi danes.Če drugega ne pade vsaj trim steza:)Pa pohvaliti se moram ,da VP tudi šiba:)
Pa ve?
O ti šment,veliko se je spravilo nate.Želim ti,da čimprej okrevaš.Pa dobro se pazi prepiha. Ta je strup za vse to.Lej,ko sem pred kakimi petimi leti delala v gostinstvu, sem tudi dobila pljučnico, ki se mi je vsako leto ponavljala.In to zaradi prepiha. Pa mi je os. zdr.svetoval
naj zamenjam službo, ker se ne bom drugače pozdravila.Sem šla iz gostinstva in imam od takrat mir.
Jutro,
Naj bolezen hitro mine.Pošiljam ti velik objem in pozitivne energije:)
Sama imam pa problem z desnim očesom.Skoz se mi solzi in imam občutek kot bi bil tujek v njem.Pa še z desne nosnice mi posledično teče.Sem šla k zdravniku in ko mi je ga pregledal mi je napisal napotnico za k okulistu.Ta pa mi je po pregledu predpisal kapljice in eno mazilo za oči in dejal,da tujka v njem ni temveč da je vnetje.Vprašal me je,če sem bila na prepihu ali imela prižgano klimo.Ja.Obojega po malo je vsak dan v službi in avtu.Bomo morale biti bolj pazljive,mar ne?
Tako s včerajšnjim planom ni bilo nič.Pa še ulivalo je kot iz škafa.