Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Ajde punce,gremo!!!

Lepo pozdravljene

Vas berem od začetka in ker ste take pozitivke se vam jutri pridružim.

Tudi ti pozdravljena Margot.Res je,kar si napisala😁.Me pa telefon nagaja,upam,da se bom lahko še kaj javila.Berem vas pa lahko.Pa ravno zdaj,ko sem na morju,me kar malo jezi😒

Ojla,

Sem se že držala z vami:)pa mi ni uspelo;),zato bom še enkrat poizkusila.

Upam,da bom tokrat bolj uspešna.

Štefka,lepo da si se nam zopet pridružila in bolje pripravila.Upam,da se držiš mojih nasvetov in si danes na lahki hrani.Jaz sem zjutraj pojedla nekaj marelic,za kosilo zelenjavno juho,sedajle jogurt,in nič več do zajtrka.Jutri bom imela enako prehrano in to je to.Ob meni pa itak samo tekočina,potem pa še en dan lahka hrana in rezultat je zagotovljen.Pa ne pozabit na rekreacijo.V mojem primeru je sedaj namesto hoja v hrib,veliko plavanja

Vsem želim veliko uspeha!

yoliyoli dobrodošla in ne obupat😁

Pogrešam pa Kako zdržite!
Tudi ti ne obupat

Uspešno zaključila dan na vodi:-)
Nobene krize,počutim se odlično:-)
Še dva dni:-)

Evo me, evo me!
Res ste prijazne punce!
Sem z vami, saj bo šlo, a ne?
Oh jaaaaa 🙂

O,superca,sam obupat ne.V tretje gre rado

🙂

Ste startale,punce?

1.2.3. Gremo

Ajda,jaz sem že včeraj štartala in to z vodo:-)

Že drugi dan uspešno,nobene krize.

Meni je lažje nič jesti,kot pa lahka prehrana,ker sem preveč lačna.

Ko pa sem na vodi,pa sploh ne čutim nobene lakote,pa še dol sem dala prejšnjo rundo 3 kg,seveda v treh dneh na vodi.

Zanimivo pa je,da jih nisem dobila nič nazaj v tem času,zato sem se še enkrat tako odločila.

Nisem pozabila.
Sem z vami.
Ura je res šele 17.12.
Si pa res želim,da zdržim.
Ne želim si sred noči spet jesti.

Jaz se pa držim napotkov naše “vodje”.:-)
Mi vsakič uspe….
Počutje fenomenalno!

🙂 Do zdajle.. …

Evo, jaz sem tudi zraven. Danes se ni nobene krize, bo pa prav gotovo jutri v sluzbi, ker bom prvic prezivela delovni dan brez hrane. Ha, ha..prav zanimivo bo. Bom pa upostevala nasvet glede vrocega caja in se bo izslo, mora se! Srecno vsem!

Se moram pohvaliti,mi gre,brez nočnega obisks hladilnika.

Izgleda da mi bo tokrat uspelo

Meni tudi uspeva..lakote ni, zelodec miruje, mislim da mi je hvalezen za tale kratki post.
Verjetno bom podaljsala do vecerje, pojedla solato in zelenjavno rizoto, jutri pa da vidimo rezultate..☺

Bravo,sem vesela zate.

Sem vesela za vse sem hotela napisati.Še malo stisnimo,pa bo.

New Report

Close