Uh,to je pa veliko km, korakov in “porabe”,pridna.:)
Vidim,da je dobro imeti pametno uro.Tako bi tudi sama vedela,koliko naredimo,ko delamo turo po hribih.Si jo bom nabavila.Katero znamko imaš pa ti in koliko stane?
[/quote]
Jutr….
mam znamko huawei, pa sej ne vem, če sm prov napisala. Dobila pa sm jo zraven telefona iste znamke lani za božička🤗
Ja je res super stvarca ker te motivira. Mam povezano s telefonom in kaže korake, porabo kalorij, km, koliko spiš intako naprej.
Mislm da jo dobiš že za 20 eur pri mirno.
Poznam delni post in sem že poizkusila,vendar to ni zame.Premalo obrokov in sadja nisem nič jedla,ker ga nisem imela kam umestiti.Ga pa obožujem.
Mogoče se pa nisem znala iti:(
[/quote]
Lej,verjetno res ne.Sama ga izvajam že kar nekaj časa in je sadje vključeno.
Jjutraj ob 8h imam zajtrk ovseni kosmiči z grškim jogurtom,malo suhih sliv in indijskih oreščkov ter malo sadja. .Ni važno kateri,jabolko,breskva ali dve marelici ali pa pol banane.
Ob 12h imam kosilo.Malo mesa,malo oh,zato pa veliko zelenjave.
Ob 16h pa imam zadnji obrok,ponavadi ali zopet sadje ali pa jogurt,skuta,sir,solata,kar mi pač prija.
To pomeni 8h hranjenja,16h nič razen seveda vode.
Tako vzdržujem težo.
Sem si kupila samo ne pametne ure,temveč zapestnico Xiaomi
.Te so poceni,ure so pa kar drage.Za začetek bo ok.Isto imajo funkcije merjenje srčnega utripa,spanja,korakov,teka,kolesarjenja…je vodotesna.
Na zaslonu te opozori na prejeti tel.klic ali sporočilo.Ima aplikacijo za tedensko in mesečno poročilo o miganju pa verjetno še kaj,samo raziskati še moram.
Za 20 eur dovolj.
Včeraj sem jo aktivirala,sedaj pa akcija.
Me zanima,koliko korakov naredim v službi.
Lej,verjetno res ne.Sama ga izvajam že kar nekaj časa in je sadje vključeno.
Jjutraj ob 8h imam zajtrk ovseni kosmiči z grškim jogurtom,malo suhih sliv in indijskih oreščkov ter malo sadja. .Ni važno kateri,jabolko,breskva ali dve marelici ali pa pol banane.
Ob 12h imam kosilo.Malo mesa,malo oh,zato pa veliko zelenjave.
Ob 16h pa imam zadnji obrok,ponavadi ali zopet sadje ali pa jogurt,skuta,sir,solata,kar mi pač prija.
To pomeni 8h hranjenja,16h nič razen seveda vode.
Tako vzdržujem težo.
[/quote]
Verjetno res.Na kosmiče še pomislila nisem.
Super ideja.Se bom preverila še enkrat:)
Sem si kupila samo ne pametne ure,temveč zapestnico Xiaomi
.Te so poceni,ure so pa kar drage.Za začetek bo ok.Isto imajo funkcije merjenje srčnega utripa,spanja,korakov,teka,kolesarjenja…je vodotesna.
Na zaslonu te opozori na prejeti tel.klic ali sporočilo.Ima aplikacijo za tedensko in mesečno poročilo o miganju pa verjetno še kaj,samo raziskati še moram.
Za 20 eur dovolj.
Včeraj sem jo aktivirala,sedaj pa akcija.
Me zanima,koliko korakov naredim v službi.
[/quote]
Kul,da si si kupla,boš vidla,kok te potegne na miganje.
Ce maš pisarniško delo ti ne bo pokazal velik korakov kot men,ki sm v skladišču.Sem pa nekje prebrala,da povprečno nardimo cca 4.ooo korakov.
Jaz mam zdej nastavljenih 15.oooo,ko grem v hribe.To je srednja intenziteta;)
Največ pa lahk naštimam 20.000,to je pa visoka.
Pr nas uliva ko iz škafa in nisem nikamor šla:(
Kar se pa hrane tiče mam podobno ko una zgori,sam brez fruštka.
Tko mi paše zaenkrat.