Pa saj okrog pol kg na teden je zdravo hujšanje! Ne sme se vam zdet premalo, bog ne daj, da bi se primerjale z oddajo The biggest loser! Tisto je groza.
Na začetku do 1 kg/ teden, kasneje pa pol kile je super. Vse bi rade hitro shujšale (z mano vred) in ob tem pozabljamo, da se tudi zredile nismo čez noč. 🙁
Evo punce,na FB sem našla skupino Vmesno postenje od Vesne Cetinski in me je zelo pritegnila.Verjetno zato,kes sama že po naravi ne spravim dol 5 obrokov na dan kvečjemu največ 3…
Napisala je,da jejmo hrano kot je v naravi in jo čimmanj mučimo z raznimi recepti.
Jejmo enostavne obroke,sestavljene iz max 2,3 sestavin.Izogibajmo se že na pol pripravljene hrane:testenin,kruha omak,juh…itd.
Kako že gre tiso”jem,da živim” in ne “živim,da jem”.
Tako preprosto je to.
O fajn poučno. A veš,da tud jst ne jem 5 obrokov ampak s am 3 včasih še manj. Nikol sene silm s hrano. Jem, ko sm lačna. Poslušam svoje telo. Včasih mi kruli po želodčku pa ga pretentam z vodo. S tem načinom se mi želodček skrču in tako pojem bistveno manjše obroke kot včasih😁
[/quote]
Ej, pozabila sm napisat, da sm v hribih na nadmorski višini 1180 m. Fajn hoje v hrib cca 1. 35 h👍🥰😁
Morm dat prekrške od vikenda ven😜