Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Živjo!
Težko težko 🙂
Kljub vsemu mi je bilo zvečer spet kar malo slabo. Pogrešila sem z žlico pite, ki smo jo pekli, pa je bilo malo bolje. Zjutraj sem bila tudi zelooooo lačna, res, meni postane kar slabo.
Moram pa vseeno rečt, da sem pojedla viška le tisto žlico pite.
Tehtala se bom zvečer.

Bravo punce! Kapo dol!
Jaz sem tokrat čist falila 🙂 se nisem pripravila dobro. Sem jedla manj, sploh danes sem bolj na postu, včeraj pa nisem niti porajtala, da sem se pregrešila..

Uspeeelooo,veeeseelaaaa,BRAVO me!

Končala z lahkoto z vodo.:)

Tudi pri meni ni bilo nobenih težav.

Evo me punce s hriba.Prvo čestitke vsem,res ste pridne.Jaz sem danes še na lahki hrani ,jutri se pa stehtam.Kako zdržite,nič ne bo katastrofalnega s žlico pite.Štefka ti se nam boš pa drugič pridružila,kajne?Se javim jutri.

Sem se stehtala,-1kg,zelo zadovoljna.Naslednja mena je polna luna 29.5.in se prične ob 17h.
Še pet kg pa bom na idealni teži.Je pa res,da gredo zadnji kg zelo počasi in težko dol,kljub temu,da veliko migam in zelo pazim,kaj ,kdaj in koliko dam v usta.Lunine mene mi služijo kot pripomeček k vsemu trudu.Zdaj pa v hribe!

Enako…vse:-)
Počutje fantastično,gremo naprej z trdo voljo,da zmagamo:-)

Juhuhu….- 3kg

O,madonca,to je pa že konkretna številka…
Koliko časa pa si bila na vodi?
Meni tehtnica kaže -0.50kg.
Sem pa bila samo 24 ur na vodi.

3 dni,nič težko,nič krize!

Ooooo,tri dni na vodi?Dobra si!Zopet se bliža polna luna ki bo nastopila v torek ob 16.20h.Vas bom še spomnila.

Oo luna polna..vidim, da si veliko oseb navdusila za hujsanje po polni luni, prava motivatorka!
Naslednjo probam tudi jaz, ker mi odgovarja ta termin sredi dneva. Pa da se mal premaknem z mrtve tocke.. mam obcutek, da bo ratalo.

Toliko vas je, da skoraj ne smem manjkati. 🙂 Tudi jaz grem tokrat na “polno”. Se beremo!

Zdravo punce,

Že cel dan se matram,da oddam post,pa ne gre in ne gre,nagaja telefon.

No,zgleda da zdaj bo😁

Sem na morju,voda 23 stopinj,zunaj 30.V torek je polna luna,ki se prične ob 16.20.Torej jutri lahka hrana,v času posta pa samo voda,čaj in migat.Po končanem postu pa zopet lahka hrana.Analbina in Matruška pozdravljene med nami.Itak,da gremo na polno.Štefka,Kako zdržite,ne obupat.Ostale punce,se bomo zopet spopadle z meno?

Se pridružujem.

Sem zraven…bom zopet tri dni na vodi.

Jaaa….sem zraven,itak:)

Sem zraven, tokrat se bom bolj pripravila 🙂

New Report

Close