Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Oooo,Štefka,me veseli,da boš z mano.Ja,to pomeni,da danes do mene jemo lahko hrano,pa po meni tudi.Seveda pa veliko pijemo in se gibamo,da se telo bolje prečisti.
Jaz bom danes dopoldan na sadju,za kosilo dušena zelenjava in pišč.zrezek,popoldan pa kakšen jogurt ali skuta.

Tudi jaz sem tokrat zraven.
Ajde,gremo punce!

Se pridružujem,ker se po postu tako dobro počutim,da ni za povedat.

Definitivno se pridružujem.

Ooooo,fino,čedalje več nas je.Ajda,Mirelaaa,Fitnes…pozdravljene.Sedajle sem se spomnila še na Kako zdržite.Mislim,da bi to meno lažje zdržala,ker se začne popoldan,pa ti ne bi bilo slabo.Poizkusiti ni greh,a ne?

O, hvala, ker si se spomnila! Mi veliko pomeni 🙂
Velja, bom poskusila. Danes sem sicer zjutraj jedla kruh, kosila imam tako ali tako meso + zelenjava, bom zvečer jogurt, jutri pa dopoldan sadje (zjutraj grem sicer na trening, pa moram pojest banano), za kosilo bom zelenjavo, potem pa vodo vodo vodo …. Do srede mislim, da bom pa res zdržala!

Kako zdržite…Super,da si se odločila.Iz svojih izkušenj ti povem,da boš to luno komot zdržala,če bi ti bilo slučajno slabo,si pa skuhaj vroč čaj.Pomaga,jaz pijem zelenega.
Jedilnik imaš pa zelo kul,podoben mojemu.

Evo še mene z vami.

Dobrodošla!

Hvala Luna polna danes! 🙂

Dobro jutro!
Včeraj dan preživela na sadju in zelenjavi s pišč.zrezkom.Bila aktivna s hojo v hrib eno uro,Pila vodo.Zdajle pijem črno kavo brez slad.,potem bom pojedla banano,za kosilo pa segedin golaž.
Potem pa start!Tudi danes bom aktivna vsaj eno uro,upam ,da neha deževati.Vsem želim srečno in ne pozabite na vodo in čaj.Oglasite se,kako vam bo šlo.

Jaz sem pa imela včeraj sadni dan.
Danes bo pa zelenjavni….
Spila pa sigurno okoli tri litre vode.
Po sadju sem bila kar naprej lačna.

Jaz sem bila pa včeraj samo na vodi.
Bom poizkusila tako nadaljevati.
Rekreacija-fitnes+tek 3x tedensko.

Ulala,,punce,.dobre ste.Jaz bom pa danes štartala.

Bliža se mena,1,2,3,gremo novim zmagam naproti.

Ajde,gremo punce!

zdaj gre pa zares,a ne?(voda,voda,voda)

Malo me je pričelo zebsti:)
Sem popila vroč čaj,pa je ok:)

Punce,pridne,ste.Mirela,ti pa kar na vodi?Dobra si.Meni je pa uspela enourna hoja v hrib.Sem pa prišla premočena,me je dobil dež.Zelo je prijal vroč tuš.sedajle pa še skodelica vročega čaja,pa bo.Javite se še kaj.

Počutje v redu.
Ni panike,bom zdržala/bomo

New Report

Close