Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Na hitro se javljam,sva ok veselo šibava::)) pa fajn je v dvoje:)

Oooooj,mahamo vam s Katarine,sonček,gužve nobene fuul lepo.Aja pakrize nobene😛😀😍

Mater se mi spet vleče,komaj čakam,da bo konec.Še dober da kombiniram čaj s sokovi,drugače ne vem no čaja sem res že sita,ga imam polno kapo:(
umivanje zob pa sploh ne štejem več,ah saj bo,še malo…

No punce,še malo,pa bomo zmagale:)

Uspelo mi je,mater,sem prav ponosna nase…zdele bom pa pojedla par žlic kuhane zelenjave jeee,,, in to je to:)))

Men tudi brez problema mi je šlo

Jutro,

No,kako vam je šlo?

Pri nama tako:
ker sva oba predčasno končala s službo sva takoj šla na tak tahiter sprehod je pasalo pa še vreme je bilo super:)
Nama je šel dan ok,zvečer sem bila spet malo lačna in sem jo kar popihala spat.. mož pa trden kot steber se mi zdi,da tudi če je bil ni jamral zaradi mene;)
Danes bova na ribah sva se odločila,jih oba obožujeva hčerki pa itak jesta v šoli,tako da..
Sedajle sem spet naredila pomarančni sok pomešan z vodo in limonco za zajtrk, skuhala čaj za v službo pa šibava…res je fajn v dvoje, klavdija:)

Tehtamo se jutri, ne?

:)huudooo…

🙁
Lej,boš že našla svoj način veliko sreče v bodoče!

Tud jaz nisem šla zraven… Če še kdaj probam, ne morem reč, ker tele punce tule oddajajo toliko pozitivne motivacijske energije, da mi je prav škoda, da nimam katere ob sebi, ko pride do krize… Držim pa pesti za prave borke iz tele teme. Res ste carice. Upravičeno si boste pisale minus kg, ko bo post mimo.
[/quote]

🙂
Če si v bližini Rogatca problem rešen:)

:)super sta…

No pa je še en za nami:)
Tehtamo se jutri naj vas pa še spomnim na oddajo na 1.programu radia lj. ob 7.50 bo pogovor s modelatorko foruma g.Mirjano kjer lahko postavimo tudi vprašanja.

Lep vikend:)

Vse je šlo gladko če je bila kriza sem šla pa na sprehod.
Bom poslušala me zanima.

Takole je blo,menjava wc sto na uro,čajčkov na litre,jaz sem zdržala.
Sodelavka me je pa klicala zvečer,da bo probala zdržat.Bom zdele vidla ko pridem v službo😀

Jaz sem bla pa mičkeno utrujena pa zeblo me je;)
Ko je bila kriza sem šla pa kar oddoma

Sem pa ponosna,da mi je spet ratal:)

No,sem poslušala odajo…največ je bilo govora o prenajedanju in kompluzivnem
hranjenju.
Z nobeno motnjo nimam opravka,hvala bogcu.

No,sem poslušala odajo…največ je bilo govora o prenajedanju in kompluzivnem
hranjenju.
Z nobeno motnjo nimam opravka,hvala bogcu.

Evo,je imela veliko krizo,pa je šla mal forum brati,in ko je prebrala od ene naposano,da je ponosna,da je zdržala,je dobila nekakšno novo moč in se je odločila,da bo tudi ona ponosna in je vesela ko radio::)
Mi je pa povedala,da si ni mislila,da je to tako težko ter da nas vse občuduje
Najbolj pa je bila vesela- 1.60minusa se je takoj zjutraj stehtala

Aja še to je rekla,da v celem svojem življenju ni spila takih ogromnih količin tekočine in da se počuti..pazite tole…ko frišen pušeljc v sveži vodi…:)
Sem si tole morala prav zapisati hihihi…

Naj vam zaupam da sem goljufala in sem se zjutaj stehtala:)
O ne rezultata vam ne izdam danes ampak jutr;)
Če bo kazalo isto kot danes bom lahko ponosno rekla,da sem zmagala in dosegla svoj cilj:)
Krize sem pa v rit brcnila pa sem mela potem čist mir…mal heca no

New Report

Close