Jutro,
No,kako vam je šlo?
Pri nama tako:
ker sva oba predčasno končala s službo sva takoj šla na tak tahiter sprehod je pasalo pa še vreme je bilo super:)
Nama je šel dan ok,zvečer sem bila spet malo lačna in sem jo kar popihala spat.. mož pa trden kot steber se mi zdi,da tudi če je bil ni jamral zaradi mene;)
Danes bova na ribah sva se odločila,jih oba obožujeva hčerki pa itak jesta v šoli,tako da..
Sedajle sem spet naredila pomarančni sok pomešan z vodo in limonco za zajtrk, skuhala čaj za v službo pa šibava…res je fajn v dvoje, klavdija:)
Tehtamo se jutri, ne?
Tud jaz nisem šla zraven… Če še kdaj probam, ne morem reč, ker tele punce tule oddajajo toliko pozitivne motivacijske energije, da mi je prav škoda, da nimam katere ob sebi, ko pride do krize… Držim pa pesti za prave borke iz tele teme. Res ste carice. Upravičeno si boste pisale minus kg, ko bo post mimo.
[/quote]
🙂
Če si v bližini Rogatca problem rešen:)
Evo,je imela veliko krizo,pa je šla mal forum brati,in ko je prebrala od ene naposano,da je ponosna,da je zdržala,je dobila nekakšno novo moč in se je odločila,da bo tudi ona ponosna in je vesela ko radio::)
Mi je pa povedala,da si ni mislila,da je to tako težko ter da nas vse občuduje
Najbolj pa je bila vesela- 1.60minusa se je takoj zjutraj stehtala