Ja,ta večna borba z kilogrami.
Me je kar malo strah bližajočih se praznikov,martinovanje,božič,novo leto.
Malo več poješ,se prekršiš
z dobro potičko,pa nazdraviš z dobrim vinom,pa se že pozna.
Ja,ti dam prav,takoj je potrebno ukrepati,ne pa,ko je viška malo morje,potem pa spet muke s hujšanjem.
Redno tehtanje in merjenje obsega res pomaga.
Ja,pa miganje,ravno zdajle rinem na najbližji hribček v naši okolici,še sije sonček😀
Jutro,
Prvo kot prvo: yoli,jaz bi tudi takoj ukrepala,ne da se spet razlezem….(pokliči me)
Noč bp,z lahkoto bi še spala,če nebi bilo potrebno vstati,pa še včeraj sem šla kmalu v posteljo,ker mi je v želodcu “krulilo”in me je bilo strah,da bom podlegla:( mož pa brez problemov.
Zvečer sva še spila vsak kozarec donata,da ne bi bilo danes kakšne krize,ker sva oba bolj”zaprta” kot ne!
Sem pa nama naredila že”zajtrk”:stisnila sem sok iz 6-tih pomaranč,zmešala z vodo,dodala še limono in tako sva popila vsak 4 dl,pa vsakemu sem skuhala termovko čaja za v službo.Saj vodo imamo,čaja pa ne.Prija nekaj toplega.
Naj mine dan brez kriz:)
Tudi pri nas že diši po čajčku,danes kuham jasminovega,sem ga zadnjič kupila v dm,pa mi je zelo všeč.Imajo veliko izbiro.Si bom pa vsako šalico posebej skuhala,mi prija sveži in vroči,pa še lepo diši po kuhinji.Kavi sem se pa danes odrekla,ker baje zavira odvajanje vode,ne vem no…to sem nekje prebrala.
Ja,tudi midva z možem sva se odrekla kavi iz istega razloga.
Je možu svetovala ena kolegica v službi,ki je post delala pred leti in ni mogla verjeti,da ga sedaj dela še on,ker je imel takrat veliko argumentov proti,no pa se je obrnila plošča,mu je dejala:)
Čaj sva spila,ostalo ga bova pa v službi,imava možnost,da ga skuhava:)
Tud jaz nisem šla zraven… Če še kdaj probam, ne morem reč, ker tele punce tule oddajajo toliko pozitivne motivacijske energije, da mi je prav škoda, da nimam katere ob sebi, ko pride do krize… Držim pa pesti za prave borke iz tele teme. Res ste carice. Upravičeno si boste pisale minus kg, ko bo post mimo.
Tud jaz nisem šla zraven… Če še kdaj probam, ne morem reč, ker tele punce tule oddajajo toliko pozitivne motivacijske energije, da mi je prav škoda, da nimam katere ob sebi, ko pride do krize… Držim pa pesti za prave borke iz tele teme. Res ste carice. Upravičeno si boste pisale minus kg, ko bo post mimo.
[/quote]
Res je,same borke,a ne:))
Je pa res,da post ni za vsakega,se moraš kar dobro pripraviti psihično,da zdržiš,pa večkrat pogledat temo,da spet dobiš zagon,ko je kriza.
Meni gre v redu,krize ni je pa še nekaj uric bomo vidli…