Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Si pa naredila velike premike,bravo margot:)

Sem se odločila,da bom od ponedeljka do petka na postu…bom pa zraven še lunico obdelala:)

bom šla z vami,ampak samo enodnevni post nč druzga,še nisem tako daleč,kot ve.

Oj,
Se že pripravlam…
Bom zopet na domačih sokovih,seveda razrečenih,mi je bolje,kot samo na čaju pa samo 500 kalorij zaužijem:)

Evo me,evo me😀
Če bo šlo vse po planu,bo to moj zadnji post,ker bom dosegla zastavljen cilj,končno😀.
No,bom videla,če bo to to😛

Potem je sedajle že treba bi na lahki hrani? Bi rekli, da je polenta lahka hrana?
Ma me ima, da še enkrat probam…

ups, bit ne *bi

lunn,polenta ni ravno lahka hrana:)
Ja,od 17 ure naprej danes,lahka,jutri od te naprej post,v četrtek od 17h lahka,do petka do te ure ,tehtamo se v soboto,ok:)

Jutro,
Spala super,jeeee:-)

Mož se je odločil, zato sem imela včeraj manj dela s kuharijo.Naredila sem zelenjavno enolončnico z veliko zelenjave,zgostila sem jo z ovsenimi kosmiči.Za večerjo sva pripravila mešano solato s tuno,prelito z jogurtovim prelivom.Pa malo oreščkov vmes.
Tudi hodila sva,ja:-)

Danes bova pa malo kvinoje z blitvo,losos in zeleno solato,za malico(večerjo) pa popečen tofu in zeljno solato:)
Ja ja,pa migala bova tudi,mož je čisto not “padu”:-)
Želiva vsem uspešen dan.

🙂
Torej sva že dve:)

Kar pojdi z nami,ti bo dosti lažje:)
Če nisi dala veliko maščobe v polento,je meni osebno to lahka hrana…sama polenta,brez vsega.Kaj si pa zraven jedla,je pa drugo;)

Super sta se zorganizirala v vsem,veliko uspeha:)

Punce mene pa zanima,ali ima še katera problem,kadar je prazna luna,z lakoto?
Jaz sem v teh dneh tako lačna,da ni normalno, no 🙁 Si pa pomagam s tem,da vsakič,ko me popade,grem zobe umit,pol je pa ok.Včeraj sem si jih sigurno ene 10x:)

Jaz nisem drugače lačna,ja,si pa pomagam,kadar me prime, na isti način,kot si napisala,fuul dober občutek:)
Pa po čaju imam sploh zafarbane zobe:((

….pa ne sam zobe,jezik isto,si ga večkrat na dan skrtačim;)

Oj,

Tokrat ne bom z vami.Sem in bom cele dneve v službi,fuul stresno.
Zamujamo z enim večjim projektom in nimam ne volje ne živcev,da se še s postom ukvarjam:(
Itak bo pa še padla kakšna sladkarija za pomiritev živčkov,tako da je tokrat brezveze se sploh kaj matrat še s tem;)
želim pa veliko uspeha vsem,se naslednjič pridružim:)

Lej,tudi pri nas zamujamo,mi je pa to še večji izziv,da zdržim…pa srečo imam,da mi ni za sladko:)
Srečno!

Mi je prov fajn,da je spet post:)

Ga jemljem kot dan,ko res popijem ogromno tekočine,se malo zamislim nad pomenom hrane in kako sem lahko srečna,da sem zdrava.Moj namen je ugotoviti,kaj moje telo rabi in prepoznati znake,ki jih telo pošilja.
Jezi me,da želodec meni ukazuje.
Tako v času posta jaz komandiram:)
In po postu je super občutek,nič nisi lačen,ne luštajo se ti sladkarije.:)
Pa še čaje dobesedno obožujem zelene,črne,sadne,ups,ti zadnji baje niso priporočljivi pri postu.
Je pa res,da sem vedno napihnjena,kot….:)
Pa stranišče je zelo dobrodošlo v bližini:)

….pa zobe si tud drgnem ko zmešana:)

Čeprav sem na if,sem zraven.

New Report

Close