amanda,
ali ste šli iz standnardne poti iz Tacna?
Če greš iz vasi Podvrh ali čez Peske,je pot prav prijetna,pa še take gužve ni:))
Drugače pa,če greš na Šmarno na nedeljo v času počitnic in pričakuješ mir in naravo,je približno tako,kot da si greš v božičnem času v cerkev ogledovat freske:)
Ali pa sredi poletja v Piran iskat samotno plažo:)
Ne štekam pa te fame Šmarne gore;)saj je polno drugih hribov in hribčkov v okolici,gužve pa nobene:))
A to pomeni, da jem normalno v sredo do 17ih, potem a do četrtka do 17ih samo čajčke brez sladkorja? hmmm… no, prav. I am IN.
PozdravM
Jutro zaspanke:-)
Sem zraven,ne smem manjkati,ker se mi res delajo premiki.
Sem se odločila,da bom že danes na lahki hrani,da ne bo problema s spanjem,mi je zadnjič fajn pomagalo:-)Zmeraj sem pred postom preveč jedla,pol sem pa imela problem s spanjem,res dela psiha.
Sem že včerajšnji dan preživela ob sadju in zelenjavi,si morete mislit,jaz,ki sem, preden sem začela s postom,imela nočne obiske hladilnika:-)
Sem pa zdržala do pete zvečer,pol sem pa imela fuul krizo in sem podlegla in pojedla skodelico čokolešnika pa par oreščkov:(
Mah ja….se tolažim,da ni bilo glih nekaj fuul kaloričnega.
No,pa z normalnih sprehodov sem prešaltala na hitro hojo,mi kar gre oz.nama kar gre:-)
Klavdija,fajn,da se še mož posti,mogoče se bo še moj,sva se že pogovarjala o tem.
Škodovati jima itak ne more.Sem prebrala mojemu,da je tvoj šel zraven,pa da je dal dol tri kg,pa so mu kar oči zažarele:-) ima pa ene pet viška….poročam:-)