Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Ojla,

Ravnokar prišli s Šmarne gore,užas,nikoli več med vikendom;)
Že na začetku poti tak dren….vrsta…Potem pa vse do gor taka kolona za dol in gor ,da nisem mogla verjeti.To je bil tak dren,da ne morem opisat, gužva,da ni za nikamor.
NORO

amanda,
ali ste šli iz standnardne poti iz Tacna?
Če greš iz vasi Podvrh ali čez Peske,je pot prav prijetna,pa še take gužve ni:))

Drugače pa,če greš na Šmarno na nedeljo v času počitnic in pričakuješ mir in naravo,je približno tako,kot da si greš v božičnem času v cerkev ogledovat freske:)
Ali pa sredi poletja v Piran iskat samotno plažo:)

Ne štekam pa te fame Šmarne gore;)saj je polno drugih hribov in hribčkov v okolici,gužve pa nobene:))

Punce,bliža se prazna luna,mlaj,ki se prične v sredo 7.11…ob 17:02,
samo spomnila bi vas rada:)
pa da se pripravimo,a ne:))

🙂
Itak,da smo šli iz Tacna,hvala za druge predloge:)
Bomo še šli,samo ne več med vikendom,pa v času počitnic,imaš prav;)
Smo se odločili,da gremo naslednjič med vikendom na Toško čelo ali pa Katarino,baje tam ni nobene gužve,bomo videli:)

A že spet?::)))
Sem zraven,itak:)

A to pomeni, da jem normalno v sredo do 17ih, potem a do četrtka do 17ih samo čajčke brez sladkorja? hmmm… no, prav. I am IN.
PozdravM

PhDc. Mirjana Franković, spec. dipl. oec. transakcijski analitik - psihoterapevtka I [email protected] I www.mirjana.si I Pogovor pomaga. I 040 520 257

::)))))
To pomeni,da dan pred in dan po postu jemo lahko hrano,v četrtek pa čajčke:)

Torej,od srede od 17h do četrtka do 17 h samo čajčki….:)

juhuhu,sem zraven,konec počitnic….

Jaz se pridružujem.

Ojla,

Kako čas hitro gre,a ne punce?:(
Še malo pa bodo božično novoletni prazniki tukaj:)
Ja,itak da sem zraven,pa ne sama ,sva v dvojici:)
Mož bo šel zopet z nami,pa mi je fajn,mi ni potrebno skrbeti za hrano za tisti dan,otroka imata pa tako in tako kosilo v šoli.

Ok,grem z vami,sej sem že bla zadnič,pa nisem zdržala,sem naredila kiks.
Se moram bolj potrudit….

Ah,pa kaj,meni tudi ni prvič uspelo.

Za naslednji post sem se pa psihično in fizično dobro pripravila,pa je ratalo:-)
Kar pogumno!

Sem pozabla napisat,da sem zraven:-)

Ej,danes sem našla v službi tole napisano pri eni od sodelavk in mi je res všeč:

[hashtag=V]#V[/hashtag] vsakem pretežkem ali predebelem človeku še vedno tiči vitko bitje.Le zbuditi ga je treba#

Super,a ne:)

se pofočkam:)

Jest se pa ne mislim več postit,ker sem že tako okrnila prehrano z vp in so rezultati že zelo vidni brez luninih men.

Jutro zaspanke:-)

Sem zraven,ne smem manjkati,ker se mi res delajo premiki.
Sem se odločila,da bom že danes na lahki hrani,da ne bo problema s spanjem,mi je zadnjič fajn pomagalo:-)Zmeraj sem pred postom preveč jedla,pol sem pa imela problem s spanjem,res dela psiha.
Sem že včerajšnji dan preživela ob sadju in zelenjavi,si morete mislit,jaz,ki sem, preden sem začela s postom,imela nočne obiske hladilnika:-)
Sem pa zdržala do pete zvečer,pol sem pa imela fuul krizo in sem podlegla in pojedla skodelico čokolešnika pa par oreščkov:(
Mah ja….se tolažim,da ni bilo glih nekaj fuul kaloričnega.

No,pa z normalnih sprehodov sem prešaltala na hitro hojo,mi kar gre oz.nama kar gre:-)
Klavdija,fajn,da se še mož posti,mogoče se bo še moj,sva se že pogovarjala o tem.
Škodovati jima itak ne more.Sem prebrala mojemu,da je tvoj šel zraven,pa da je dal dol tri kg,pa so mu kar oči zažarele:-) ima pa ene pet viška….poročam:-)

:)))))

Super,da si našla način,ki ti ustreza:)
Jaz se pa še odločam;)

New Report

Close