Jaz tudi tokrat nisem šla z vami, ker je bilo ravno te dni nekaj (p)osebnih praznovanj.
Vam pa čestitke, če posebej Mireli. “Sladka” zmaga 🙂 Smem vprašat, koliko kg pod črto si izgubila s pomočjo lune? Pa ostale, ki ste že na cilju?
V glavnem, carice ste. Meni grejo kile s spremenjenim načinom prehrane mic po mic dol, pa, ker se ne bliža sezona kopalk, nisem tako zagrižena kot ve. Imam pa še cca 3 kg dol za spravit (trdovratne so…).
Oj,
S postom sem pričela konec aprila,takoj spremenila prehrano(odpovedala kruhu,krompirju,beli moki,sladkorju,testeninam,pijačam,alkoholu),za čas posta bila po 3 dni na vodi(mi je najbolj odgovarjalo)vmes sem šla še na IF,shujšala 27 kg.
Zraven pa 3xna teden tek plus 2xna teden fitnes,za vikende pa hribi:)
Sedaj imam težo ispred 20 let,počutim se the best:)
Res je,da ni sezona kopalk,nas pa lahko to zavede.Bližajo se prazniki in s tem dobrote,praznovanja,in hitro pridobimo kg,da sploh ne vemo,kdaj.Plus tega je tudi športanje oteženo,če je veliko snega,pa še mraz nas odvrača.Je bolj prijetno na toplem 🙂 in tako čez zimo še pridelamo kg,namesto,da izgubimo:(
Po novem letu pa “navali narode”hujšanje.Tako se je dogajalo iz leta v leto pri meni.
Sedaj sem s tem zaključila in mislim,da če bom s takim načinom prehranjevanja nadaljevala,da se ne vrnem na “stara pota”,in da ne pozabim na rekreacijo….si lahko res štejem kot “sladko”zmago:)))
Veliko mi je dala ta skupina,se mi zdi da smo bili kot ena velika družina,kje spodbujanja in smeha ne manjka:)Pa še dosti lažje je,kot če si sam v tem.
Želim ti veliko uspeha,so pa zadnji kg res najbolj trdovratni,zato vztrajaj,ne izgubi volje in potrpežljivosti.Bodi trmasta!
Evo,”mlinarjeva ajda”tuki,me še ni mlinar semleu,hahahaha,,,
Začela sem sredi maja,držala sem se sam posta,ne tko,ko mirela,bi se mi utrgal,sem dala pa v out kruh,krompir,testenine.
Mesek pa največ belo meso,pa ribe,pa velik zelenga in sadja:)
Ostalo out…no way:)
Za športat glih nisem,čeprov se neki matram s hojo pa telovadbo doma,pa bom nekak zrihtala tut to,začetek je,čeprau je bol tko tko:)Prvo je prehrana,najbolj važn..
Dol sem dala 10kg,zdej se “matram”,da mi ne bojo ušle:)
Ko bom porajtala,da se redim,takoj hop na post.
So tuki punce iz tapravga testa,sami kerlci,razturajo:)da dol padeš,no!
Drgač ti je pa vse fajn napisala mirela:)
Ojla,
Javljam se vam z dopusta:))
Z amando sva se takoj skonektale,prav tako ostali družinski člani.Hvala bogu,da danes sije sonček,smo šli do čebelarstva Krulc,omg,kakšen klanec.Sem komaj prisopihala.Skoz rineš v hrib,z njega pa čudovit pogled na cel okoliš,hotel in zunanji bazen.Ja,punce,ne boste verjele,smo hodil kar dobro uro in pol:)
Tukaj rekreacije res ne manjka,tako je ,kot je napisala amanda.Nas je vse kar potegnila za sabo,super.:))
Jutri bomo šli pa na kačji grad,Amanda je že bila,in pravi ,da je super lepa pot in zopet čudovit razgled.Izgleda,da bo naš dopust kar aktiven:)
Samo,da bi nam še vreme služilo:)
Z amando vam želiva lepe praznike:)))
Punci ,uživajte 🙂
Moram se pohvaliti,da sva danes s sosedo prehodile dobrih 10 km,malo v hrib,malo navzdol.:-)
Bilo je prav prijetno na začetku,ssonček topel,da sva se kar hitro pričele znojiti,potem pa je zapihat tako strupen veter,da te je zmrazilo.Hodile sva dobri dve urci in sva izredno zadovoljni:-)
Če bo lepo vreme,jo jutri spet puhneva:-)