Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Jutro,

Tudi današnja noč je bila super:-)
Še bolj super je pa moj – 2.10
Res se pozna,če se držiš pravil 🙂
Kar se pa rekreacije tiče ,fitnes,bom prvo začela s hitro hojo,naprej bom pa še razmislila.

Lep vikend 🙂

Dobro jutro,
Danes sem pa tudi jaz zgodnja,moram še spakirati,pripraviti zajtrk, pol pa gas,juhu:)
S tabo se popolnoma strinjam,ker je tudi meni tehtnica pokazala -2.30 hapy,hapy,hapy ::))
Pri rekreaciji pa padem na izpitu,nič od nič 🙁 Se bom potrudila in pričela že v termah s kakšno aktivnostjo,bazen imajo,sprehajalne poti tudi,omg,pa še na fitnes sem se spomnila:)
Nekaj od tega sigurno “pade”…..ali pa vsakega po malo:)
Se javim,lp

Korak za korakom,počasi spreminjaj prehrano,pa začni s sprehodi,malo doma potelovadi,za začetek bo dovolj:)

Danes je že bolje,a ne 🙂
Uživaj na dopustu!

🙂
Čestitke za voljo,ne odnehati,vsak dan bo bolje,preverjeno:)

🙂

Upravičeno si lahko ponosna:)

Čestitke margot za premik in super – 🙂

Dobro jutro,
Danes sem pa tudi jaz zgodnja,moram še spakirati,pripraviti zajtrk, pol pa gas,juhu:)
S tabo se popolnoma strinjam,ker je tudi meni tehtnica pokazala -2.30 hapy,hapy,hapy ::))
Pri rekreaciji pa padem na izpitu,nič od nič 🙁 Se bom potrudila in pričela že v termah s kakšno aktivnostjo,bazen imajo,sprehajalne poti tudi,omg,pa še na fitnes sem se spomnila:)
Nekaj od tega sigurno “pade”…..ali pa vsakega po malo:)
Se javim,lp
[/quote]

Tudi tebi čestitam za lep minus in “premik”glede hrane 🙂
Imaš pa sedaj enkratno priložnost,da “konzumiraš”:) vse,kar je na voljo.
Boš hitro ugotovila,kaj ti najbolj leži,potem pa “gasa”:)
Uživaj!

Pozabila….moj -1.70
Naslednjo meno bom zmagala 🙂

moj minus je 1.50

Hihihi,moj enak tvojemu:)

Juutroo,
Kar sedajle javljam,šibamo na počitnice…-1.90 ::)) jeeee
Postil se je tudi mož,njegov pa kar -3,mislim,da zaradi drugačnega metabolizma,pa ker je prvič,ne vem.Naslednjič se bo spet,ker se dobro počuti,je dejal.Ok,bomo videli 🙂

Helow,

Post brez problemov uspel,sem si pa zraven čaja naredila če korenčkov sok,sok rdeče pese,pa jabolčnega.Vse je domače,mešala sem pa z vodo.
Moj -1.70 🙂

Ojej,čaja si do naslednjega posta ne skuham,se mi je zagabil…
Si bom še jaz naslednjič naredila kakšen sok,drugače ne vem,no
Moj minus 1.60 🙂

Ojla,

Zadovoljna z miganjem in postom,sploh pa z – 1.90 super 🙂

😉
Še dobro,da pada dež,mi bo še bolj ležerno prijal počitek,ker me bolijo noge:(
Soseda je pa ful naspidirana,pa bi šla kar z marelo,je že dobra,o ne ne,ne grem,rabim čas,za regeneracijo.Bom videla ,kako bo jutri;)je pa mal lenoba prisotna 😉
aja,še moj -1.40 ok

Vesela in zadovoljna z – 2 🙂
Gremo veselo naprej 🙂

Ja,počiti je potrebno,pol pa gremo,akcija… 🙂

Končno..cilj dosežen z -3

Vsem želim,da pridete do cilja::))
Vse se da,samo kanček volje in vztrajnosti ter discipline pri hrani je potrebno 🙂
Pa na miganje ne pozabite!

Srečno!

New Report

Close