Ravnokar sem prišla z Šmarne gore,čisto sem preč;)
Nisem bila že nekaj let na njej,spoh se ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje.
Malo me moti gužva,pa vsi naspidirani,hitri,jaz pa kot polž.
Še lezem v hrib,zasopla,prepotena,kot bi prišla izpod tuša,adijo pamet,gredo nekateri že nazaj:(
Joj,mi je bilo nerodno:|
Grem kar pod tuš.
::))))
Ni kar naenkrat,temveč se že od začetka teme priporoča rekreacija 🙂
Res se bolj fokusira,da ne bi pozabile nanjo.Priporočljiva je pa zato,da bomo resnično izgubljale maščobo in še izboljšale mišično strukturo,ne pa zato,da bomo hujšale.
To lahko naredimo edino s spremembo prehrane:)
Zberi čim več informacij,pa se odloči za tako,ki tebi ustreza.
Če se boš silila z kar eno,ne boš uspešna!
Jutro,
Še ena mirna noč,jees. 🙂
Post potekal v redu,krize nobene.V službi sem pila čaj in vodo,,pa dve kavici.
Sva šla pa z možem zopet na sprehod,je bil tako lep sonček,samo malo je pihalo.Sprehod je bil seveda počasen.Sem pa vesela,da je bil.Počutila sem se veliko bolje po njem.Se vidi in čuti,da nič ne migam:(
Si moram tole rekreacijo nekako urediti,samo ne vem.kako.
.Me ima,da bi se šla stehtati,pa se ne bom,ker se bom držala pravil posta in bom še danes na lahki prehrani.
Ste pekle špinačni narastek?Jaz ga bom pa danes.
Bodite lepo 🙂
Jutro Margot,
Ja,suuper,da spiš,da si na lahki hrani in da si pričela s sprehodi.:)
Glede rekreacije,izbiraj tako,ki ti odgovarjala tvojemu načinu življenja in pa seveda telesu,ker če izberemo napačno,jo tudi hitro opustimo.
Za začetek ti predlagam,pojdi v banko/službo/trgovino…peš ali s kolesom.
Pojdi v park,tiste zastonj fitnes naprave za razmigavanje – so po celi Sloveniji.
Vsem ostalim bravo za premagovanje kriz,športanje,Ajda,tebi pa za dozo smeha.::)))
Se tehtamo jutri,lep sonček naj vam sije,dokler še je,ga izkoristimo 🙂
Oooj,
Po vseh krizah,ki sem jih včeraj imela,omg,se sploh ne smem spomniti:(lahko povem,da sem zdržala.Današnji dan mi poteka mirno.
Danes sem sama(lepo prosim)skuhala zelenjavno juhico.Ostali so imeli še skutne palačinke iz pečice,jih obožujejo.Mene pa niso premamile,hapy:)
Hvala možeku in vam za podporo,sem jo res potrebovala.
Se pa veselim krompirjevih počitnic,jutri gremo v terme,juhu:)
Prej pa še javim minus.
Lep vikend vam želim!