🙂
Tecemo tecemo 🙂
Drage dame, lep vecer vsem!
M
:)))
Jutro,
Še dobro,da sem malo prej vstala,drugače ne bi imela časa vse prebrati 😉
G.Mirjana,ali tečete z nami? 🙂
Mirela,super,bo ti uspelo!!! 🙂
Margot…,ja,počasi bomo “tastare”izpregle :)Jaz verjetno naslednjo meno ::))Pa fajn odločitev za lahko prehrano pred in po postu.Si zopet naredila premik. 🙂
“jaz pa tako”…fajn zapis:)
“jaz vem”…super za vp,tudi sama se še odločam o njem 🙂
“lepotička”…naj pride čimprej,po možnosti “takoj” ::))
Pa super uporabne recepte ste delile 🙂
Še enkrat naj vas spomnim na miganje 🙂
Lep sončen,topel in uspešen dan vam želim:)
Tecem LM, tole bo moj 5, vendar letos zaradi poskodbe nisem nic trenirala. (Ba staro slavo bom tekla ::))
Drage dame, bi vas samo vprasala za mnenje: ce na tem forumu opazim neko trolanje, skodljiv (nam vsem) zapis, netenje in podtikanje nezdravih idej ali pa trzenje, prodajo… ali je ok, da jaz to odstranim. Meni to deluje kot zloraba prostora in casa, ki je tu namenjen Motivaciji in Podpori. Eno so razlicna mnenja, drugo zavajanje in trolanje. Hvala za mnenja.
Pozdrav Mirjana
Ja, se strinjam za reklame. Sem ze urgirala, pa Mannerjevih napolitank dejansko ni vec tukaj gor.
Skodljiv pa zato, ker je poln neresnicnih trditev, zaljivk, gospa ne izhaja iz sebe, ne govori samo o tistem, kar deluje zanjo dobro, temvec posplosuje, nagovarja stevilno publiko in ti z povsem napacnimi in zavajujocimi trditvami, ki so bile ze mnogokrat ovrzene. Z namenim ustvarjanja napetosti in neprijetnosti pri bralcih. Tak, solski primer Trolanja. Super je, da vsaka pove kako je pri njej, kaj ona, kaj zanjo deluje, to je ekstra, samo tega tam gor ni. A je kje napisala, kako je ona dosegla, ce je, svoje Uspehe? Je z nami podelila, kako svojo izkusnjo? Pozitivno ali negativno?
Lep dan ladies,
Grem v nov delovni dan.
Se beremo.
Mirjana