Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Drage moje punce,

Na kratko se vam javljam,imam eno slabših noči 🙁
Slab spanec,slabost, bolečine….
Aja,s kemo sem končala,sedaj sem na bioloških zdravilih vsake 3 tedne,22 aplikacij,dozira se pa 20 minut.Toliko o meni.

Potem vas grem pa malo brati in vidim kako ste pridne 🙂
Ajda in yoliyoli že na cilju, “obema čestitam iz srca)
Majhen nasvet obema:pazite sedaj na vzdrževanje teže!Ni težko shujšati,težko je težo obdržati!!!Če se ne boste vrnile na stari način prehranjevanja,bo vse v redu.Še vseeno pa lahko “udarite kako meno”,pred ali po praznikih,rojstnih dnevih,ko se preveč krši pri hrani in seveda pijači ::))

Druge ste tik pred zdajci,

Hvala margot!

OOOOOOO…….. LUNA…..,pozdravljena :)😍🧡💔

Si me pa prav prijetno presenetila.Veš,veliko mislim nate in razmišljam,kako kaj si.🌹
Zato sem res vesela,da si se javila in bi te prosila,če se ti bo dalo in boš pri volji,da se nam še kdaj občasno javiš.👍
Veseli me,da si zaključila s kemo in da se nadaljuje zdravljenje.✌
Držim na rokah in nogah pesti zate!!!✌😘
Želim ti čimmanj stranskih učinkov.💕🌹💋

Kar se skupine tiče,ja,se je res kar “razširila”,a ne,odkar te ni.:)
In imamo se prav luštno.Se vzpodbujamo,malo včasih “skregamo”,motiviramo,da lažje zdržimo.

Drage moje punce,

Na kratko se vam javljam,imam eno slabših noči 🙁
Slab spanec,slabost, bolečine….
Aja,s kemo sem končala,sedaj sem na bioloških zdravilih vsake 3 tedne,22 aplikacij,dozira se pa 20 minut.Toliko o meni.

Potem vas grem pa malo brati in vidim kako ste pridne 🙂
Ajda in yoliyoli že na cilju, “obema čestitam iz srca)
Majhen nasvet obema:pazite sedaj na vzdrževanje teže!Ni težko shujšati,težko je težo obdržati!!!Če se ne boste vrnile na stari način prehranjevanja,bo vse v redu.Še vseeno pa lahko “udarite kako meno”,pred ali po praznikih,rojstnih dnevih,ko se preveč krši pri hrani in seveda pijači ::))

Druge ste tik pred zdajci,

Meni osebno je bilo dosti slabše na avastinu.Ko sem bila že skoraj pri koncu zdravljenja,tam pri eni 19-terapiji,me je onkolog vprašal,kaj naj narediva?Ali bom še zdržala te zadnje tri terapije ali prekineva?Predlagal mi je,da naj grem k osebni zdravnici,da mi predpiše močnejše tablete proti bolečinam.Seveda mi ni bilo,da zadnjih treh terapij ne bi dobila,ker bi si verjetno očitala,če bi dobila recidiv.Zato sem šla k os.zdr.in mi je predpisala Doreto s podaljšanim delovanjem in mi je zelo pomagalo.Ti jih zelo priporočam.

Hvala ti za odgovor!

Zaenkrat bo šlo še brez ,če bodo pa bolečine hujše,si jih bom pa priskrbela 🙁

O,naša lunca se je javla,superca:)

Hvala za čestitke,ja,sem šla dol”z vlaka”sem na cilju,kako dolgo pa bom,je pa res sam od mene odvisn,itak,da bom skoz mirkala na hrano,kaj pa nej druzga. 🙁
Verjetno bom še ruknla kako meno,rečmo,po kakšnih feštah,praznikih 🙂

Sem pa zeeelooo veeeselaaaa zate,da si fertik s kemo in da si ok.Tud to zdravljenje boš zrihtala s tamalim prstom,tako,kot ti znaš!!! Mala malca,itak!
Ker si BORKA!!!

VSE DOBRO TI ŽELIM IN NAJ HITR VSE MINE!!!

Luna,
Moja teta je pred leti isto zbolela.
……Od tega je minilo kakšnih 10 let.
Danes je zdrava. ::))
Pazi na prehrano,ker imaš oslabljen imunski sistem.
Pa da ne stakneš kakšnega virusa,prehlada,ker potem ne dobiš terapije.
Pa saj so ti dali navodila,kaj sploh bedarije pišem.

Drži se!

Polna luna, držim pesti, da te terapije čim bolje prestaneš in ohraniš pozitivno energijo. Zaenkrat jo je še čutit. Dajo pa človeku mislit take situacije – s čim vse se obremenjujemo, ko nam nič ni? Iz muhe delamo slona, en prehladek nas vrže iz tira… Pojma nimamo, kaj vse morajo (morate) eni prestat. Srečno do konca terapij in naprej!

Slučajno sem zašla na vaš forum in prebrala o bolezni,rak.
Rada bi pomagala Luni,ki se bori s hudo boleznijo in ji zato predlagam,da pogleda spletno stran holist.eu in pa stran pod Walter Last.
Marsikdo bi bil še živ,če bi te informacije obstajale že včasih.
Dokler človek še diha,ne obupati in ne verjeti v konec,sploh pa ne v tistega,ki ga napovedujejo drugi.
Zato vztrajajte in zaupajte vase!

“luna polna danes”😘

Vesela sem zate,da si pozitivna,borka si tako in tako,to vemo!
Zate držim pesti na rokah in nogah 🙂
Čimmanj stranskih učinkov in čim hitrejše okrevanje ti želim!

Drži se,to ti želimo prav vse,kajne punce🌹

Itaaaaak,pošiljam ti še veeeliiiik objem✌👍

Drage moje punce,
Iz srca hvala
vsem…in vsaki posebej… za moralno podporo in nasvete ter lepe,spodbudne besede.
Jaz bom rekla samo:življenje je tako lepo,da se splača vztrajati,včasih poklekniti pred bolečino in strahom,ampak….potem zopet vstati in se borit dalje.Zato “grizem” dalje.

Hvala,ker ste!!!

Evo,to je naša luna,tako se govori!
BRAVO!!!

Vse dobro ti želim in da se hitro pozdraviš 🙂
Naj ti terapije naredijo največjo možno korist in čimmanj škode 🙂
V mislih sem s teboj 🙂

Luna,
Življenje nam zada toliko,kot ve,da zmoremo.
Ti to zmoreš!
En velik objem!

Jutro punce,

Vem,da večina še pančka :)))
Spomnila bi vas rada samo na lunino meno,ki bo v sredo,prične se pa ob 18.45(polna luna).

Dobro jutro 🙂

Ne,tudi jaz sem že budna.Služba pač.
Zgleda,da sva najbolj zgodne,a ne?Torej v sredo,praviš?
Ok,sem zraven 🙂

Punce jutro,

Tudi jaz se vam pridružim v sredo,čeprav sem na IF.

Oj,
Jaz sem tudi na IF kakšen mesec :)V 8 urih pojem največ tri obroke,potem 16 nič.
Kakšen režim imaš pa ti?Koliko časa si na IF in ali se ti že kaj pozna pri kg?

New Report

Close