Ojla. Čestitke vsem vztrajnicam. 🙂
Še posebej tebi Mlinarjeva Ajda. 10 kg je pa res za praznovat, super, res. Držim pesti, da bo vzdrževanje teže sedaj samo še rutina.
Moja tehtnica ima novo baterijo, vendar ker moje počutje ni ok, jo pustim na miru. Sem se dala zaenkrat na “pavzo”. Zdajle res nisem naštelana na post. Sem vas pa prebrala in vam res čestitam, da ste našle pravo pot zase. Možno, da se vam še pridružim, ker ste orng magnet. 🙂
Drage dame,
Info:
Slisimo se lahko na 1. Programu Radio Slovenija ob 8:00 – 8:30 dne 9.11.2018
Tema: motnje hranjenja.
Ce bo katero zanimalo, kaj si o tem mislim jaz 🙂 pa se kaj bom povedala.
Pozdrav Mirjana
Drage moje punce,
Na kratko se vam javljam,imam eno slabših noči 🙁
Slab spanec,slabost, bolečine….
Aja,s kemo sem končala,sedaj sem na bioloških zdravilih vsake 3 tedne,22 aplikacij,dozira se pa 20 minut.Toliko o meni.
Potem vas grem pa malo brati in vidim kako ste pridne 🙂
Ajda in yoliyoli že na cilju, “obema čestitam iz srca)
Majhen nasvet obema:pazite sedaj na vzdrževanje teže!Ni težko shujšati,težko je težo obdržati!!!Če se ne boste vrnile na stari način prehranjevanja,bo vse v redu.Še vseeno pa lahko “udarite kako meno”,pred ali po praznikih,rojstnih dnevih,ko se preveč krši pri hrani in seveda pijači ::))
Druge ste tik pred zdajci,
OOOOOOO…….. LUNA…..,pozdravljena :)😍🧡💔
Si me pa prav prijetno presenetila.Veš,veliko mislim nate in razmišljam,kako kaj si.🌹
Zato sem res vesela,da si se javila in bi te prosila,če se ti bo dalo in boš pri volji,da se nam še kdaj občasno javiš.👍
Veseli me,da si zaključila s kemo in da se nadaljuje zdravljenje.✌
Držim na rokah in nogah pesti zate!!!✌😘
Želim ti čimmanj stranskih učinkov.💕🌹💋
Kar se skupine tiče,ja,se je res kar “razširila”,a ne,odkar te ni.:)
In imamo se prav luštno.Se vzpodbujamo,malo včasih “skregamo”,motiviramo,da lažje zdržimo.