Štefka,večerje zmanjšaj na polovico pa nič oh.Preden greš večerjat,spij kozarec ali dva vode,boš manj pojedla.To je vsa umetnost.Aja,pa večerjaj tri ure prej,preden greš spat
Me pa veseli,da se mi boš naslednjič pridružila pri postu,pa še katera zraven.Seveda vas bom obvestila.Sedaj pa zmerno pri hrani,pa je uspeh zagotovljen.
Hja, to je lažje rečt kot narest ampak ja, se strinjam s predlogom. Čeprav menim, da je pri meni večji izziv, kako ne “pojest” stresa od celega dneva. Ampak delam na tem…zelo uspešno zaenkrat. KO bom to predelala, pa pridejo v poštev ti klasični dobri nasveti. Kdaj je naslednja luna, da se pripravimo?
Evo,lunin post se prične 30.4. ob 2.58 h.En dan prej in en dan po postu jejte lahko hrano.
V času trajanja posta pa veelikoo vode ali čaja brez sladkorja.pa veliko migat,da se telo bolje prečisti.Seveda pa jaz osebno vsak dan pazim,kaj,kdaj in koliko dam v usta,zato se mi izgubljeni kg ne vračajo.Se mi katera pridruži?
Zdajle odhajam za 10 dni na morje,se zopet ne bom mogla stehtati.Javim po prihodu domov.