hmmm…
Nekako ne zadovolji vseh potreb in želja za kosilo, saj hranilno je, samo …ni to to. Če kosilo ne zadovolji naših potreb po hranjenju, okusih, trajanju hranjenja, mletju, raznolikosti, hrustavosti in toploti jedi potem ostanemo nekako “nepotešeni” pa vzamemo še kos nečesa, pa še nekaj za povrhu, pa kaj kmalu bi še kaj pojedli, pa samo košček čokolade, pa kar hodimo okoli in iščemo, kaj bi še dali v usta…
Krepak zajtrk bi tole bi, pa nekako ne dovolj celovito kosilo. Za glavno jed premalo, za prilogo preveč. Meni osebno se mi ne “usede v koncept”.
Nekoč, (v starih časih, ki jih zdaj imenujejo svinčenih časih) smo imeli tole v vrtcu za zajtrk, zato nam je ta kombinacija znana in ljuba. Sedaj se je otrokom ne ponuja več), bolj se obnesejo druge kombinacije in celovita kosila. Juhica, pa glavna jed (mesek ali nadomestek, priloga 1, priloga 2), solata. Ravno par dni nazaj sem brala jedilnike iz vrtcev, pa super so!
Pozdrav vsem drage dame in gospodje!
Mirjana
Ah no,to je pa hudo,če se človek ne naspi dobro.
S spanjem sem imela včasih problem,ko sta biki dekleti še mali.
V glavnem,tudi danes smo se zorganizirali,da bom zdržala z luno.Možek in dekleti bodo kosili pri tašči,:-)
Včeraj so bili pa vsi zadovoljnii s kosilom,namesto hrenovk sem vsem spekla jajčka zraven.
Ja, pa vsak kos jabolčnega zavitka.:-)
Razen mene,seveda.