Naslovnica › Forum › Življenjski slog › Zdravo življenje › Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa › Ali kdo hujša z luninimi menami?
Hvala 🙂
Če se le da,raje ne.
Pa saj že itak ni priporočljivo jesti po !8 h.
[/quote]
No, potem je pa tole res sicer ciljna ravnina, vendar malo daljša. Grem čaj skuhat, če bo kriza, bom pa en navaden jogurt. To imam običajno zvečer, če sem res lačna. Hvala sodelujočim za napotke jn podporo.
Evo me zopet zgodno.
Spanec zopet slab.
Še dobro,da sem včeraj po službi šla malo zadremati,ker bi v nasprotnem primeru težko funkcionirala v službi.
Meno sem tako v bistvu dopoldan oddelala v službi,popoldan pa prespala in zato ni bilo nobene krize.
Izkupiček vsega je – 1.70 kg:-):-):-)
No, potem je pa tole res sicer ciljna ravnina, vendar malo daljša. Grem čaj skuhat, če bo kriza, bom pa en navaden jogurt. To imam običajno zvečer, če sem res lačna. Hvala sodelujočim za napotke jn podporo.
[/quote]
Lunn,čestitke,ker vem,da ni prvič ravno lahko 🙂
No,pa saj tudi naslednjič ni.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.