Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Od 1.4.2021 je VAERS po cepljenju proti COVID-19 prejel 56.869 neželenih dogodkov,vključno
s 7.971 hudimi poškodbami in 2.342 s smrtnimi žrtvami.Od teh smrtnih primerov se je 28% zgodilo v 48 urah po cepljenju.Najmlajša oseba,ki je umrla,je bila stara 18 let.

Seveda številke niso zanemarljive. Vseeno pa bi bil podatek bolj objektiven, če bi pisalo v % glede na število ceplenih.

Potem pa še par podatkov o % težkih oblik poteka bolezni, dolgotrajnih posledicah, smrtnosti, da ne govorimo o gospodarskih, psihičnih, drugeh posledicah zaradi lockdownov po svetu…
Sicer pa, človek verjame, kar pač verjame…

O madonca….odprem forum pa sem najprej mislila,da sem ga zgrešila oz.da ni pravi;;))
Tudi sama nisem zagovornik cepljenja zaenkrat…v “prvi bojni vrsti”;)zato smo se tudi odrekli letos potovanjem.Ne vem no….Zdi se mi preveč zbrke okoli njih:(

Ja vem,me pa zanima,kako boš šla čez mejo?
Tisti testi pridejo predragi za familijo.

Hvala vsem za tak odziv in vaša mnenja.
Sem danes odpovedala. Niso bili ravno presenečeni in me bodo obvestili, ko bo na voljo drugo cepivo.
Če bom seveda se želela cepiti,…

Ja vem,me pa zanima,kako boš šla čez mejo?
Tisti testi pridejo predragi za familijo.
[/quote]

Kako bomo šli čez mejo? 😂
Brez testiranja pa kar v karanteno. Za kopati v morju še ni, parcela ogromna in tako tudi ogromno dela😄
Je treba hišo spucat, pa teraso, travo pokosit, gredice uredit, ne vem kaj je z okrasnimi rožami in grmovjem… Bo karantena premalo😂

Le zakaj bi bila “poskusni zajček”? 🤦‍♀️😒🤔

Kako bomo šli čez mejo? 😂
Brez testiranja pa kar v karanteno. Za kopati v morju še ni, parcela ogromna in tako tudi ogromno dela😄
Je treba hišo spucat, pa teraso, travo pokosit, gredice uredit, ne vem kaj je z okrasnimi rožami in grmovjem… Bo karantena premalo😂
[/quote]

No, mi to delamo doma. Dopust pa je za nas dopust. 😎

, 😂😂😂
To je blo mišljeno za prvomajske počitnice, ko gremo po 8 mesecih zopet na Hrvaško, ker nas prej niso pustili🤦‍♀️oz. gremo danes.

, 😂😂😂
To je blo mišljeno za prvomajske počitnice, ko gremo po 8 mesecih zopet na Hrvaško, ker nas prej niso pustili🤦‍♀️oz. gremo danes.

Jebemtiš ti je luštno pa tudi če imate delo. Sem kar malo folš.

Da vam javim…
Prišli čez mejo brez problemov. Sem imela sprint ane papirje o lastništvu pa sploh niso nič gledali tud vprašal niso nič samo kazal naprej naprej….
Tako! Karantena papa🤪😂

Super za vas. 😎

Sej ne morem verjet….imate pa res srečo:))
Uživajte!

Aja, je polna luna jutri, ane? 🙂

Ja ob 5.30 se mi zdi, da se prične.

Ravnokar sem razmišljala,kateri dan pride😜

Malo me moti,ker dobimo ravno jutri obisk bom pa vseen probala,če mi bo ratal;)

Ja ob 5.30 se mi zdi, da se prične.
[/quote]

Na no!
Spet bi pozabila, če ne napišete🤣
Ok. Pa hvala!

Če bo bo, če pa ne se pa tudi svet ne bo podru😂
Jih bo še dosti.

New Report

Close