Še moje mnenje:
Pomembno je vprašanje koliko je ta virus res nevaren za človeštvo(ne posameznika kot takega) no tukaj se pa zatakne, ker ni tako hudo kot prikazujejo.
Glede cepiv, zgleda da samo v slo ne vedo, da so v fazi preizkušanja in zdaj so čisto šokirani. :))
To vem od začetka ko se je začelo s cepljenjem.
Biti enemu poskusni zajec, da se na meni uči, preizkuša…. Ni šans!
Vsak pravico do lastnega mnenja, ampak žal so tudi navedbe, da resno zbolevajo samo tisti, ki imajo pridružene bolezni, napačne. Za vsako resno boleznijo in smrtjo pa so osebne zgodbe.
Jaz sem pri vprašanju cepit ali ne cepit dala na tehtnico dve opciji: živeti še nadaljnje leto z vsemi temi ukrepi (ki jih zagotovo ne bo konec kar samo od sebe) ali nekaj resnega ukrenit, kar prinaša vsaj malo upanja, da se bo človeštvo izkopalo iz vsega tega. Izbrala sem drugo in zame je cepljenje prava izbira. S čim bodo koga cepili se pa ne ukvarjam. AZ je trenutno med najbolj pregledanimi in nadziranimi, tako da tudi tu nimam dileme. Tudi v Sloveniji en kup cepljenih lepo živi dalje.
Poleg tega – cepimo se tudi zato, da zaščitimo najbolj ranljive.
Meni se pa zdi najbolj bolno ravno to, da se cepiš za dopust. Kaj pa, če bo to tvoj zadnji? Ali si se vprašala kolikokrat in koliko let se boš morala cepiti in kaj bo po vseh teh cepivi s tvojim zdravjem?
Plus tega, da corono vseeno dobiš in prenašalec si še naprej.
Ne vem no, ampak zaradi dopusta se pa res ne bi.
Stranski učinke dopuščam, da bodo, upam na najbolj blage – kratkoročne in dolgoročne. Sem pripravljena na to, da se bomo res cca 5 let cepili, preden se znebimo tega virusa, sam da lahko normalno zaživimo… pa upam, da bo pol za en cajt mir 🙂
Meni se pa zdi najbolj bolno ravno to, da se cepiš za dopust. Kaj pa, če bo to tvoj zadnji? Ali si se vprašala kolikokrat in koliko let se boš morala cepiti in kaj bo po vseh teh cepivi s tvojim zdravjem?
[/quote]
[/quote]
Mi imamo hiško na hrvaškem. Nismo bili tam že pol leta. Pa še zaradi prehoda meje ne bom cepila. Ko