Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

zraven

Zdravo,
Verjetno ste opazile, da že zadnjič nisem bila z vami.
Tudi sama sem na IF in se do nadaljnjega odrekam našemu postu vam pa želim uspešen jutrišnji dan! 💪

Jutro, jaz sem te zadnjič pogrešala😄in like za IF.
Mi se pa sedajle odpravljamo v hribe na daljšo turo👍
Lepo soboto vsem s čimmanj težav🤗

Jutro, jaz sem te zadnjič pogrešala😄in like za IF.
Mi se pa sedajle odpravljamo v hribe na daljšo turo👍
Lepo soboto vsem s čimmanj težav🤗
[/quote]

Enako in uživaj👍

Sem tudi z vami in se bom postila še jutri. Ciljam na tak uspeh kot zadnjič. Najtežje mi je skuhati kosilo za druge in ne jesti😒ampak se bom izgleda kar navadila! Mi gre vedno bolje😄

Fajn ti gre in imaš močno voljo! To se mi odpade in ti povem, da uspeh ne bo izostal!

Moj post nič posebnega pa saj sem že “zbiflana”🤣🤣🤣

,,, 😂to smo pa vse saj že kar dolgo dolgo izvajamo post🤦‍♀️

Ah no napisala sem cel referat pa je šel v franže🤦‍♀️
Bom sedaj sam to, da smo se imeli super. Korakov 43.000zmatrana ko konj. Prijetno😜

Uau,to je bil pa oreng podvig in verjamem da ste se imeli super ::))

Čestitke vsem za oddelan post!
ena nova tuki…. ti verjetno še vztrajaš in upam,da ti gre in nisi preveč “zdelana”;)

O ja gre gre;)sem pa bolj lakotna kot nazadnje.Saj veš,nedelja pa to:)
Zdelana še nisem:)D Bom videla,ko bo dan minil;)

Oj naj poročam;)dva dni zdržala brez nevšečnosti razen lakote včeraj:)D
Tehtnica mi je hvaležno pokazala isti rezultat kot zadnjič in vam ne morem povedati,kako sem zadovoljna oz.prezadovoljna:)

No, a sem ti rekla, da uspeh ne bo izostal? 😂
Bravo! 💪

👏👏👏

Super, bravo in čestitke.
Si iz pravega testa👍💪👏

Zdravo punce:)

Kako ste?
Upam,da ste zdrave.V nedlejo bo zopet polna luna,prazno pa smo izpustile kot izgeda.Sama sem enostavno pozabila nanjo.
Torej….v nedeljo ob 20:48 se prične polna luna in me zanima koliko se nas bo postilo?

Jaz bi se vam pa pridružila.S težo v bistvu nimam problemov samo post me pa vleče že dolgo časa.Tako za zdravje.

Seveda lahko in dobrodošla med nami:-)

Malo me daj pomladanska utrujenost drugače sem ok.V vmesnem času sem dobila kilo gor in jo moram skenslat takoj.Sem zraven pa še fajn ura in dan je.

New Report

Close