Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Hapy New year

https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.3abf8c949a15d0b5e4e8a3dbae8c1500&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fmwtFf6u65Fs3e%2fgiphy.gif&ehk=UhK97RT1L9XDVTSy7w9PYR9XA4OIISrBp1yvp4stznM%3d

Lansko leto nam je prineslo nove življenjske preizkušnje,a kljub temu naj prazniki minejo v prijetni toplini doma,novo leto pa naj v življenjski mozaik prinese le svetle delce,da bomo življenje spet pisali z veliko začetnico.
Vse dobro vsem!

Lepo napisano!

Punce,če katero zanima je v sredo zadnji krajec in se prične ob 10:37.
Jaz bom šla naslednjič,ko bo prazna luna;)

Oj punce🤗
Bliža se post ki bo v sredo, 13.1(mlaj) ter se prične ob 6:00😄
Koliko nas bo? 😜

Sem zraven;,čeprav sem se jedla kolikortoliko premišljeno med prazniki,me je včasih seveda mal zaneslo in evo posledično kila gor:)

No koončnooo post…kako bo pasal. 😂Sem ga že pogrešala in bom jutri zraven😜

Tudi jaz sem zraven.

Jutro;ura se bliža,zato sem sedajle pred službo na hitro pojedla zajtrk(ov.kosmiči s sadjem in gr.jogurtom)in start… z zalogo čaja.

Jaz pa brez zajtrka in mi je tako lažje.

Moram javiti,da mi je uspelo brez zapletov in sem vesela,da je tako.

Moram javiti,da je moj minus minimalen in predvidevam,da zaradi menzusa.Sem se tehtala včeraj in danes in zmeraj isto pokaže.
Prijeten vikend vsem.

Verjetno je to,čeprav sama nimam izkušenj s tem,ker sem zgodaj prišla v meno;

Sem sem dons stehtala,ko je konec menzusa in je -0.60;nekaj pa je vseeno.

No vidiš, da sva imeli prav😄
Bravo👍

Jutro punce,
ali ni danes polna luna?

Je bila polna luna in post uspešno končan.Zadovoljna.

Dobro jutro,
sem prečekirala lunin net in sem opazila,da se jutri prične prazna luna in to ob 20:06.
Bo katera šla na post?Jaz bom.

Jaz se pridružim po pustu, za ta teden pa držim pesti za tiste, ki boste vztrajale.

Hvala!
Se bom postila, da bom brez slabe vesti pojedla kakšen krof:) pa saj sama veš, kako so kalorični’.Še dobro, da nisem ravno nora nanje.

New Report

Close