Naj vam še jaz zaželim lepe in mirne božične praznike čeprav je bolj nenavaden in čuden😳
Pri nas že sneži😄
Vsaj nekaj za božič!
Punce,
Tale zapis sem prebrala na fb in mi je tako všeč in resničen,da ga delim z vami:
BOŽIČNE MISLI:
*V težkih trenutkih spoznaš,da za srečo potrebuješ manj kot si kdajkoli mislil…
*Ko si potisnjen ob rob in se oprimeš vsake možnosti za preživetje bolj ceniš stvari,ki si jih imel prej za samoumevne…
*Ko izgubiš tisto,kar si gradil cel lajf je na koncu še vedno pomembno,da zadržiš samega sebe,svoje telesno in duševno zdravje!
*Čuvaj svojo energijo,ker to je tvoje gorivo.
*Ko v globoko v svoji biti verjameš,da doživljaš krivico,se moraš boriti za to,kar verjameš…
*Boriš se lahko s tem,da postajaš boljši!
*Kakorkoli težko že….vedno……ampak vedno lahko začneš znova!
*Težko je včasih razumet,da določene slabe situacije sam prikličeš v lajf…čeprav delaš po najboljših močeh in meniš,da si jih ne zaslužiš!
*Lekcij se učimo,dokler se jih ne naučimo…pika!
*Ko dojameš,da si ti tisti,ki se bo moral izkopati iz luknje,začneš kopati močneje!
Tako boš hitreje na svetlobi…
*Ljudje,ki so polni sladkih besed,….so dostikrat polni praznih obljub!
*Naj vam v glavi zasveti alarm,ko se na površini vse sveti…
Marsikdaj je notranjost gnila!
*V življenju nikdar ne ignoriraj intuicije,tistega,ko čutiš s celim telesom,da nekaj ne štima!
To ti prihrani marsikatero grenko izkušnjo…
*Podpora včasih pride točno ob pravem času…od tam,kjer si v preteklosti sam pustil sled dobrih dejanj…in si na to pozabil!
*Ko tvoja dejanja izhajajoiz ljubezni,si bogat človek!
*Ne odmikaj se od svojih vrednot in načel!
Zvečer boš mirno spal…mogoče ne na svileni posteljnini,pa vseeno…
*In najbolj pomembno,nikoli ne dovoli,da tvoje srce otopi!
Imej odprto srce…
Mogoče bo večkrat ranjeno,a toliko bolj plemenito…
Edino tako nam ostane upanje za lepši in boljši svet…in pravijo…upanje umira zadnje!
Ostanite varni in zdravi,pazite nase in na svoje ljubljene…
Rada vas imam!
Nataša
Odpravljamo se na smučanje ….jupiii