Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Punce akcija…. 😁

Mi gre z lahkoto tale post. Lakote nič čaj mi pa prav prija.

Tudi jaz se moram pohvaliti,da mi gre dobro,kaj dobro,več kot odlično.
Mislim,da mi bo res uspelo.

Punce, vidim da ste v akciji! Če bi katera podaljšala tale vas post.. Jaz sem zdaj na 5dnevnem postu od trde hrane. Pijem sadne sokove in prevretek zelenjave.

Pa držim pesti, da ste vse zdržale
Kdaj zaključite danes?

Za danes smo že zaključile. Upam, da je vsem uspelo😳

Madonca si si pa dala dela🤦‍♀️
Sem pozabila prejle napisati, da smo zaključile ob pol enajstih. Jaz s postom samo vzdržujem svojo novo težo.

Mogoče se ti bo pa katera pridružila. Bomo videli🤔

Naj se pohvalim,da sem zdržala Tale post,vendar sem imela danes kar nekaj težav pri zajtrku pa sem jih premagala.Zajtrk je pri meni zelo važen in mi je bilo res čisto mimo,da ga ne smem.Pa ga pač nisem.
Tako preprosto je to in sem ful vesela in zadovoljna,da mi je končno uspel.Danes bom zato tudi zelo minimalistična pri hrani,jutri se pa stehtam.

Jajaja, meni je tudi uspelo.

Čestitke👍
Naj ti zaupam, da si bila boljša kot jaz,ker meni prvi post, ko sem ga šla delat, ni uspel. Ampak samo prvič potem ni bilo več velikih problemov. 😄

Tudi tebi čestitke👍

Čestitke👍
Naj ti zaupam, da si bila boljša kot jaz,ker meni prvi post, ko sem ga šla delat, ni uspel. Ampak samo prvič potem ni bilo več velikih problemov. 😄
[/quote]

Hvala ti,
sem se tudi stehtala in mi je pokazalo -1.20 in sem fuuul vesela.

Tudi jaz sem vesela mojega – 1kg. Se spača malo potrpet.

Punce bravo👏👏👏

Madonca jaz sem pa na tale post čisto pozabila:(

Pa pojdi kak drug dan. Na primer danes ali jutri? Ali v soboto. 😂😂 Ti bom družba, sem namreč do takrat na postu 😉

Ok pol se pa zmeniva za jutri, čeprav to ni enako kot lunin post.

Mater sem prebrala,da misliš biti pet dni na postu?Jaz sem bila po tri dni pa mi je bilo veliko.
Ponavadi en dan pred postom,post,pa dan po postu.Se mi je pa splačalo,ker sem kar hitro skensala višek kil.Sedaj jih samo vzdržujem.
Držim pesti,da ti uspe,kar si si zadala.

Velja ančica, jutri je akcija. Sem vesela, da si se odločila. Zaradi sebe, pa še meni boš pomagala!
Ja, 5 dni… Samo se mi res ne zdi težko. Ker jem 4 “obroke” na dan. Kar je meni precej lažje, kot “stradanje” z vodo. Čisto druga energija mi je. In sem vesela, da se še spravila. Mogoče celo podaljšam 😂😂.

Ok,če ti tako odgovarja.Meni bolj paše,da sem(ko se postim)dobesedno brez kakršnekoli hrane(tudi tvoje tekoče) :),ker mi vse vzbuja apetit. Pa paše mi,da dam telesu čas,da se izločijo vsi strupi in da telo dobesedno “počiva”.
Nismo vsi enaki,mar ne?

Me pa zanima,kako boš s prehrano po tem daljšem postu?Kar trdo hrano ne boš smela takoj začeti jesti.Pa glede na to,da boš izgubila cca.2-3-kile boš po starih vzorcih prehranjevanja dobila hitro nazaj,pa še kako kilo več.

Drugače pa…evo me…sem pripravljena:)upam,da ti bom kaj pomagala in če bom ” not padla”bom mogoče še jutri s tabo:)D

Čajček je kuhan… kavo sem spila,mogoče še ena “pade”…torej akcija:)

Dobro jutro!
Saj jaz nisem kritizirala posta z vodo. Samo povem, da je meni tako lažje. Tudi moj mož pravi, da bi njemu bilo težje tako kot jaz delam. No in da itak sploh ne bi šel v to v osnovi, ker nebo zdržal.

Po postu začneš počasi, najbolje s presno hrano. Ne smeš takoj kar normalno.

Moj post je samo 50%, če ne manj, povezan s hujšanjem 😉. Tako da vem, da hitro, ob normalni hrani dobiš nazaj. Ni to neka dobra metoda hujšanja.. Po mojem mnenju.
Je pa sigurno čas za premislek medtem, ko nič ne ješ 😉.

Skratka, super, da si v akciji! Naj ti dobro teče.

New Report

Close