Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Jaz sem se pa odločila za post,čeprav je nedelja.Dopoldan težav ni in upam,da bom tudi popoldan zdržala.
Vsem želim eno lepo nedeljo in ostanite zdrave,oni,ki je zbolela pa čimprejšnje okrevanje.

Pridna! Si že na polovici 💪

A veš,da sem šele sedajle videla,da sem imela kompanjona;) in upam,da ti tudi popoldan post ni delal problema;)

A veš,da sem šele sedajle videla,da sem imela kompanjona;) in upam,da ti tudi popoldan post ni delal problema;)
[/quote]

SAj ni panike.
Ja,sem zdržala brez lakote tudi popoldan in sem zelo ponosna nase,da mi je uspelo na nedeljski dan.Nisem se pa tehtala.

Super…..bravo….čestitke obema:-)

SAj ni panike.
Ja,sem zdržala brez lakote tudi popoldan in sem zelo ponosna nase,da mi je uspelo na nedeljski dan.Nisem se pa tehtala.
[/quote]

👏👏👏

Bravo obema:)

O ja sem bolje nisem pa še dobra.Glavno je,da je vročina dosti nižja.Boleče kosti so pa še.
Ah saj bo boljš.
[/quote]

Jutro,
kako si mi?Si se že pocajtala?

Jutro,
kako si mi?Si se že pocajtala?
[/quote]

Kako sem?Kot da bi me vlak povozil;)sem mislila,da bom hitreje opravila z njo pa kar traja in traja.Edino vročine nimam več.

Kako sem?Kot da bi me vlak povozil;)sem mislila,da bom hitreje opravila z njo pa kar traja in traja.Edino vročine nimam več.
[/quote]

Uf to ti pa čist verjamem.Gripa človeka kar dobro zdela:(
Bo pa sedaj vsak dan šlo na boljše;)pošiljam ti topel objem.

[/quote]

Čimprejšnje okrevanje ti želim!

No punce ….končno se bliža “famozni” ponedeljek:)D
Ob 10.30 se prične post.
Dan in ura sta taprava.
Koliko nas bo?

Do takrat pa želim lep vikend vsem!

Hvala vam za skrb in lepe želje. Mi je toplo pri srcu,ko čutim,da nekoga skrbi zame.
Ker sem še “cigu-migu” bom post izpustila.Vsem pa želim srečno pri njem.

Če sem bila v nedeljo bom tudi v ponedeljek zraven, ko je vse super,normalen dan in ura.

Superca 👍

Se vam bom tudi jaz pridružila tokrat.Sem probala že večkrat pa mi ni nikoli poratalo zdržati do kraja.Mogoče mi bo sedaj,ko sem to obesedičila.

Bo bo… boš videla. Z nami ti bo lažje. Če bo kriza pa tukaj napiši in ti jo bomo pomagale premagati.

Se še jaz pofočkam.Bi kmalu pozabila,da je že jutri.

Dobrodošla med nami in verjamem,da ti bo tokrat uspelo!

👍🤣🤣🤣

New Report

Close