Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Čestitke👏
Zdej sem ppa jaz na vrsti

Sem zdaj jaz na vrsti???

S tako hitrostjo bo še trajalo;)
-pol kile:-)D
Kje ste punce?

Danes se nisem tehtala.Bom jutri in javim.

Bravo čestitam.
Zaslužiš si!

Bravo čestitam.
Zaslužiš si!
[/quote]

Hvala🙋‍♀️
Ti si šla z istim tempom skozi in vem, da me razumeš, da ni bil Glih mačji kašelj😁
Sedaj bo pa potrebno pazit in to skrbno🙄
Skrbi me ta epidemija.,da nam res ne omejijo še bolj življenje, kot so ga že in bom spet samo jedla🤣🤣

Hvala🙋‍♀️
Ti si šla z istim tempom skozi in vem, da me razumeš, da ni bil Glih mačji kašelj😁
Sedaj bo pa potrebno pazit in to skrbno🙄
Skrbi me ta epidemija.,da nam res ne omejijo še bolj življenje, kot so ga že in bom spet samo jedla🤣🤣
[/quote]

Uf kako te razumem saj si delala enako kot jaz in je potrbno res imeti trdno voljo in vztrajnost🤦‍♀️da zdržiš!

Malo pozno pa vendar🙄

tud mene je skrbelo, kako naprej. PA GRE. Moram biti dobro disciplinirana pri hrani. Kruha absulutno ne jem že kakšno leto. Prav tako ne mešam beljakovin in oh. Sadje samo zjutraj(zaradi cukra) Seveda se včasih prekršim😬to je en krat na teden na primer.Ampak samo z domačimi zadevami, ker vem, kaj sem dala notri. Če ti bo kaj pomagalo jem zjutraj kosmiče z grškim jogurtom in dodam eno vrsto sadja. Za malico dva sadeža iste vrste, za kosilo recimo piš. prsa+solata, popoldan pa ali košček sira, včasih malo skute, kuhana jajca pa kisle kumarice zraven😁največkrat pa navaden jogurt in to ponavadi okoli 15-16 ure in to je to za ta dan. Vzamem si tudi čas za hitro hojo eno urco in mi je super😜
Ne zapadi v skušnjave zaradi korone in omejitev, ker te bo odneslo😂pa saj sama veš, kako je bilo marca🤦‍♀️
Pa posti mi fajn pomagajo obdržati, kar sem dosegla.

Polna luna je 31.11.on 15.50h.
Ni glih fajn datum še zaradi nedelje, a ne🙄

Pardon🤦‍♀️
31.10

Uf kako te razumem saj si delala enako kot jaz in je potrbno res imeti trdno voljo in vztrajnost🤦‍♀️da zdržiš!

Malo pozno pa vendar🙄

tud mene je skrbelo, kako naprej. PA GRE. Moram biti dobro disciplinirana pri hrani. Kruha absulutno ne jem že kakšno leto. Prav tako ne mešam beljakovin in oh. Sadje samo zjutraj(zaradi cukra) Seveda se včasih prekršim😬to je en krat na teden na primer.Ampak samo z domačimi zadevami, ker vem, kaj sem dala notri. Če ti bo kaj pomagalo jem zjutraj kosmiče z grškim jogurtom in dodam eno vrsto sadja. Za malico dva sadeža iste vrste, za kosilo recimo piš. prsa+solata, popoldan pa ali košček sira, včasih malo skute, kuhana jajca pa kisle kumarice zraven😁največkrat pa navaden jogurt in to ponavadi okoli 15-16 ure in to je to za ta dan. Vzamem si tudi čas za hitro hojo eno urco in mi je super😜
Ne zapadi v skušnjave zaradi korone in omejitev, ker te bo odneslo😂pa saj sama veš, kako je bilo marca🤦‍♀️
Pa posti mi fajn pomagajo obdržati, kar sem dosegla.
[/quote]

O hvala ti za odgovor in spodbudne besede🤗
Se še držim nad vodo😄
Pri hrani pazim(zaenkrat).
Me pa ubija tale situacija in se bojim, da bi podlegla(tolažba s hrano in sladko) 😳
Gor nisem dobila še nič in sem ful vesela.

Post pa res sedaj pride smotano-nedelja😬 in ga bom verjetno tegale izpustila🤦‍♀️
Hvala ti še enkrat.

Kaj?Nedelja? Pa še vsi sveti….ne hvala.
Se tipkamo v naslednji vojni:)postu

Pa zdrave mi ostanite!!!!

Jaz bom pa zopet poizkusila,ker sem zadnjič odnehala.
Čeprav ni samo sobota temveč še nedelja, nekako čutim,da bi mi lahko tokrat uspelo.

Super:-) in verjamem,da ti bo uspelo, sploh,ker tokrat je pa ura pričetka ok.
Dnevi glih ne;)
Skupaj bova zmagali.

Hvala,mislim, da ja.Dopoldan sem bila na sadju in čaju.Imam še kar optimizem sploh pa,ker gremo po 12 v hribe in mi bo lažje.Vreme kar vabi.

Super in evo mi pa ravno prišli s hribov. Kot bi se zmenile😄
Vreme čudovito in toplo. Smo šli še mimogrede mal gob in kostanja nabirat. Pa kar dosti ljudi smo srečali. Jih je zvabil tale🌞v naravo.
Jutri gremo pa še enkrat😄
Za kosilo bodo jedli ričet(hvala bogu že kuhan) jaz bom pa 🍵
Uživaj!

Super in evo mi pa ravno prišli s hribov. Kot bi se zmenile😄
Vreme čudovito in toplo. Smo šli še mimogrede mal gob in kostanja nabirat. Pa kar dosti ljudi smo srečali. Jih je zvabil tale🌞v naravo.
Jutri gremo pa še enkrat😄
Za kosilo bodo jedli ričet(hvala bogu že kuhan) jaz bom pa 🍵
Uživaj!
[/quote]

Včeraj preživela čudovit dan,sploh v hribih.Tudi mi smo pogledovali za gobami pa smo jih bolj švoh najdli.Tu pa tam kako marelo.
Lakote ni bilo in tudi danes je ni na vidiku.
Si nisem predstavljala,da bo tako.Veliko pijem,ko bodo imeli kosilo bom šla pa na en giro.

Včeraj preživela čudovit dan,sploh v hribih.Tudi mi smo pogledovali za gobami pa smo jih bolj švoh najdli.Tu pa tam kako marelo.
Lakote ni bilo in tudi danes je ni na vidiku.
Si nisem predstavljala,da bo tako.Veliko pijem,ko bodo imeli kosilo bom šla pa na en giro.
[/quote]

Super🙋‍♀️sem vesela zate, da ti ratuje👍
Sama tudi ne čutim lakote.
Čaj sem nesla s sabo in ga je že zmanjkalo🤦‍♀️sedaj pa šiba voda. Pa prijetno utrujena(noge imam kar težke) in komaj čakam, da pridemo domov.Si bom naredila eno fajn kopel pa na kavč🤣🤣🤣

Sem šla mal pofirbcat kako sta kaj…. Pa vidim, da vama šiba.
Carici👏

Sem brez problemov zdržala in sem ponosna na to.
In nekako srečna srečna!

Izgubila sem 1.20 in sem ful vesela.Hvala bogu,da sem šla ta post.Nekako sem čutila,da mi bo šlo in trud je res poplačan.Jupi.

New Report

Close