Jogurt za zajtrk in eno mini juhico za kosilo, sama zelenjava, morala sem, spomnila sem se, da imam zvečer telovadbo (ki je kar orng trening). Ne bom pa nič od te juhce (okrog 13.00), do jutri do 13.00, sem se odločila. Danes torej manj, zdaj 24 ur post, vseeno upam, da se premakne.
[/quote]
Oj,kak ti gre.Upam,da ni lakote in slabosti.
Še dobri dve urci pa bo 🙂
Itak, da ni glih fajn🤦♀️
Je pač treba se pomatrat😂
Še čist mičkeno pa boš zmagala👍
[/quote]
Evo mene! Kilo manj. Ampak a veš da se mi zdi kar prevelika muka za tole kilco. Res 😂 Se mi pa zdi, da se mi voda nekaj zadržuje, nisem čisto prava. Pa še tako mraz je, ne je kar nazaj noter vrglo, ko sem pogledala ven. Bom razmislila za naprej glede teh lun! Hvala vseeno za podporo!
Evo mene! Kilo manj. Ampak a veš da se mi zdi kar prevelika muka za tole kilco. Res 😂 Se mi pa zdi, da se mi voda nekaj zadržuje, nisem čisto prava. Pa še tako mraz je, ne je kar nazaj noter vrglo, ko sem pogledala ven. Bom razmislila za naprej glede teh lun! Hvala vseeno za podporo!
[/quote]
Bravo, čestitke za kilo manj pa za vzdržljivost:)itak da post ni glih veselica;)
Važno je,da si zdržala!Za naprej boš pa vidla ali boš še šla ali ne:)
Sama sem bila pa že na enem hribu okol 1000m in je res bolj mrzlo kot prejšnje dni pa še pihal je, ko sam hudič:(
Hvala ti za družbo:)
Bravo, čestitke za kilo manj pa za vzdržljivost:)itak da post ni glih veselica;)
Sama sem bila pa že na enem hribu okol 1000m in je res bolj mrzlo kot prejšnje dni pa še pihal je, ko sam hudič:(
[/quote]
Se pofočkava konec tedna! 🙋🏼♀️
[/quote]
👍
To velja za obe😂
👏To je pa za bralko za njen prvi post. Glede na uspeh si upam trditi, da tudi ne zadnji😜
[/quote]
Ja lepo no,čestitam za post in to še prvi…bravo!